Opublikowano 10 października 20195 l Polska bedzie mogla pokazac jak doskonale potrafi grac w ataku pozycyjnym. O ile bedziemy strona dominujaca ofkors
Opublikowano 10 października 20195 l Na razie ćwiczymy odbior na swojej polowie I cyk Szymański 9 mln Euro asysta i toooooor
Opublikowano 10 października 20195 l Ale tiki brzeczi dzisiaj Wystarczylo, ze wyciagnalem z szafy koszulke Krychowiaka z euro2016 i poszlo
Opublikowano 10 października 20195 l 14 minut temu, _Forum_ napisał: Poproszę o bezpośredni link do meczu Na stronce TVP Sport powinno być
Opublikowano 10 października 20195 l Znalazlem juz, tam jest blokada regionalna. Czuje ducha ekstraklasy jak slyszalem "podaj, podaj, dobrze!" W dodatku ten stadion
Opublikowano 10 października 20195 l Duch ekstraklasy gdzies sprzed 10 lat mocny, ta bieznia i brak trybuny
Opublikowano 10 października 20195 l 7 minut temu, _Forum_ napisał: Znalazlem juz, tam jest blokada regionalna. Darmowa wtyczka do przeglądarki - Hola VPN i powinno działać bez problemu.
Opublikowano 10 października 20195 l Mam nadzieje ze w przerwie meczu gracz wyjdzie z gry i nie bedzie drugiej polowy
Opublikowano 10 października 20195 l 2 minuty temu, Bartg napisał: Duch ekstraklasy gdzies sprzed 10 lat mocny, ta bieznia i brak trybuny I ta kopanina. Co to za pajac z borkiem? Gdzie truskawa?
Opublikowano 10 października 20195 l Krychowiak, nasz defensywny pomocnik z beznadziejnymi podaniami i swietnymi strzalami i strzelil raz na pol godziny
Opublikowano 10 października 20195 l Dobrze ze ten niemiec strzelil dwie bramki bo w sumie gdyby nie to to tak srednio bym powiedzial
Opublikowano 10 października 20195 l I znów podania [emoji2959] ja do ciebie ty do mnie bez pomysłu na grę
Opublikowano 10 października 20195 l 5 minut temu, Yakubu napisał: Pasjonat futbolu, truskawy nie było z dwa lata już To ja wiem, oby wrocil na mistrzostwa.
Opublikowano 10 października 20195 l Czasami nawet nie wiem co to za sport ale biali podaja do bialych a granatowi do granatowych i tak to wyglada. Ma ktos namiary na stream z USA? Nie da sie tego ogladac, tam powiedza cos ciekawego przynajmniej Edytowane 10 października 20195 l przez _Forum_