Sven Froost 486 Opublikowano 10 października 2019 Udostępnij Opublikowano 10 października 2019 Przecież był deal ze ma zagrać kilka meczy w kadrze i przejść do Atalanty, chyba 5 meczy mial zagrać Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalel 3 634 Opublikowano 11 października 2019 Udostępnij Opublikowano 11 października 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 446 Opublikowano 11 października 2019 Udostępnij Opublikowano 11 października 2019 Glik jako jedyny ma jaja w tej kadrze Cytat Myślisz, że to zwycięstwo uspokoi trochę nastroje wśród kibiców? Nie wiem, wy to oceńcie. To robota dziennikarzy. Staramy się grać w każdym meczu jak najlepiej, wygrywać, a ocenianie zostawiamy wam i trenerom. Kiedy po kilkunastu minutach prowadziliście 2:0, spodziewałeś się, że ten wynik będzie bardziej okazały? No i był, bo strzeliliśmy jeszcze gola. A tak serio, mieliśmy jeszcze może dwie-trzy okazje, ale trochę przysnęliśmy. Zagraliśmy bardzo dobre 20 minut, później zaczęliśmy grać piętkami. Każdy grał pod siebie, a nie o to w piłce chodzi. Patrzyłem na to z tyłu, gdzie dużo widać i mocno mnie to irytowało, że każdy grał pod siebie. Zbyt wiele osób miało coś do udowodnienia? Nie wiem. Bardzo mi się to nie podobało i głośno to powiedziałem w szatni po meczu. W ostatnich tygodniach byliśmy mocno krytykowani za naszą grę. W piłce nie chodzi o to, aby grać pod siebie, piętkami i na siłę zdobywać bramki. Trzeba wyjść, szanować przeciwnika, ale strzelać kolejne gole. Graliśmy tak, jak nie powinniśmy. Jak koledzy zareagowali na twoje słowa? Nie wiem. Powiedziałem swoje przemyślenia. Myślę, że po tylu latach gry w reprezentacji mogę sobie na to pozwolić. Do każdego meczu podchodzę z wielką pokorą i piłka tego uczy. Nam długimi fragmentami tej pokory zabrakło. Zlekceważyliście Łotwę? Nie. Pierwsze 20 minut było bardzo dobre – graliśmy szybko piłką. Później – tak jak powiedziałem – każdy grał swoją grę, mniej było podań i wymienności pozycji, czym narażaliśmy się na kontry. Pamiętam doskonale spotkanie z Kazachstanem i sytuacja była podobna. Wygrywaliśmy 2:0, później zaczęliśmy się bawić, straciliśmy dwie bramki i zremisowaliśmy. Pamiętałem o tym meczu i chciałem zrobić wszystko, aby ta sytuacja się nie powtórzyła. Zielińskiemu widocznie jeszcze nie przeszkoczyło, spokojnie ma jeszcze czas. A tak serio to nie przypadek, La Gazetta dello Sport wymieniła ostatnio Zielińskiego obok Milika jako najgorszego piłkarza Napoli w tym sezonie. Skoro nie jest w stanie zagrać chociaż przyzwoicie z Łotwą to raczej nigdy w tej kadrze już nie zabłyśnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Grabek 2 772 Opublikowano 11 października 2019 Udostępnij Opublikowano 11 października 2019 Moze po repce zadziala popularny buzzer effect i zielu z arkadiem pjerdolna po hattricku Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 11 października 2019 Udostępnij Opublikowano 11 października 2019 Jezu, ja znowu zasnąłem chwilę po rozpoczęciu drugiej połowy i obudziłem się w doliczonym czasie. 9 godzin temu, selene napisał: Wymęczyliśmy te 3 gole z Łotwą, a tymczasem Belgia na luziku 9:0 z San Marino Polska kiedyś 10:0 wygrała Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 446 Opublikowano 11 października 2019 Udostępnij Opublikowano 11 października 2019 18 minut temu, krupek napisał: Jezu, ja znowu zasnąłem chwilę po rozpoczęciu drugiej połowy i obudziłem się w doliczonym czasie. Polska kiedyś 10:0 wygrała Ahhh co to był za mecz, 4 gole Ebiego, 2 gole Boguskiego, Saganowski, Jeleń, kiedyś to były mecze teraz już nie ma meczów. Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 441 Opublikowano 11 października 2019 Udostępnij Opublikowano 11 października 2019 No wygrać z Łotwą to nie wiem czy jest powód do radości. Ja bym powiedział, że to była formalność jak z san marino czy innym przedszkolem. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 11 października 2019 Udostępnij Opublikowano 11 października 2019 Zaraz przyjdzie jakiś biało czerwony rycerz z flagą z napisem swojej miejscowości, fan ekstraklasy i powie, że jesteście typowymi polaczkami, że narzekacie pomimo zwycięstwa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 446 Opublikowano 11 października 2019 Udostępnij Opublikowano 11 października 2019 (edytowane) Niestety dalej naszym jedynym schematem gry jest chaos na lewej stronie od Grosickiego, ewentualnie laga do przodu. Edytowane 11 października 2019 przez Bartg Cytuj Odnośnik do komentarza
Parannana 9 Opublikowano 11 października 2019 Udostępnij Opublikowano 11 października 2019 Tymczasem Macedonia wygrywa ze Słowenią 2:1 obawiam się, że w niedzielę może być ciężko, chyba że Robert znowu pociągnie ten parowóz Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 425 Opublikowano 11 października 2019 Udostępnij Opublikowano 11 października 2019 Dobrze ze ten pan bog nam tego lewego zeslal. Gdyby nie chlopina to ja nie wiem co to by bylo. Kto by strzelal. Arkadiusz "nietraf" Milik? A moze grosicki strzelajacy 1 na 13 sytuacji sam na sam? Wiem ze tego nie powie glosno ale zaloze sie ze przed kazdym meczem kiedy musi jechac na repre w myslach sobie mysli "nie no znowu z tymi lamusami grac, i jeszcze ten wuja pier.dolony" Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 11 października 2019 Udostępnij Opublikowano 11 października 2019 No ja myślę, że chłop trochę cierpi, że robi karierę, indywidualnie wszedł na najwyższy poziom piłkarski a nie ma szans na żaden sukces z reprezentacją. 56 minut temu, kanabis napisał: grosicki strzelajacy 1 na 13 sytuacji sam na sam To jest niesamowicie komiczne jak te zapie.rdalaka pogina, sam za sobą nie może nadążyć i nie potrafi czysto w piłkę trafić xd Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 446 Opublikowano 11 października 2019 Udostępnij Opublikowano 11 października 2019 Dlatego gra w championship i jest jakimś tam wyróżniającym się graczem, tam trzeba biegać, kopać dobrze niekoniecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 425 Opublikowano 12 października 2019 Udostępnij Opublikowano 12 października 2019 Ale to juz ma stamine na wiecej niz 45 minut? Juz jutro kolejne zwyciestwo husarii. Mam nadzieje ze mołdawianie wiedza co ich czeka , zeby tam sie nie nastawiali na jakies punkciki, nie z naszym trenerem Cytuj Odnośnik do komentarza
ścierpła mi noga 74 Opublikowano 12 października 2019 Udostępnij Opublikowano 12 października 2019 Niby cisza wyborcza, ale jak jutro zobaczę Zielińskiego w pierwszym składzie to se rzygnę Cytuj Odnośnik do komentarza
Sven Froost 486 Opublikowano 13 października 2019 Udostępnij Opublikowano 13 października 2019 Lepiej chyba niz naszego robola z Anglii ktory jedyne co robi to zapier.dala Cytuj Odnośnik do komentarza
Tokar 8 265 Opublikowano 13 października 2019 Udostępnij Opublikowano 13 października 2019 G ó r a l s k i xD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
golab 1 670 Opublikowano 13 października 2019 Udostępnij Opublikowano 13 października 2019 dwa przecinaki za niespełnionym playmakerem-fantasistą, genialna druga linia Cytuj Odnośnik do komentarza
Kaczi 820 Opublikowano 13 października 2019 Udostępnij Opublikowano 13 października 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 446 Opublikowano 13 października 2019 Udostępnij Opublikowano 13 października 2019 Wystawilismy dwa razy ten sam skład w tych eliminacjach czy wuja dalej szuka? Cytuj Odnośnik do komentarza
ścierpła mi noga 74 Opublikowano 13 października 2019 Udostępnij Opublikowano 13 października 2019 szuka, najpierw zapisuje Messie... Zielińskiego, a potem wokół niego szyje z czego ma na dany dzień. No remis biorę w ciemno dzisiaj. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 292 Opublikowano 13 października 2019 Udostępnij Opublikowano 13 października 2019 Z jednym napastnikiem na Gruzje? No jest w tym jakis heroizm. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sven Froost 486 Opublikowano 13 października 2019 Udostępnij Opublikowano 13 października 2019 Przeciez nawet wedlug Eurosportu zagramy w dziesiatke, moze byc slabo Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 13 października 2019 Udostępnij Opublikowano 13 października 2019 (edytowane) Uwielbiam te stroje ogórkowych reprezentacji, jak z ligi okręgowej xd Jeszcze na ławce powinni siedzieć w w takich dresach kolorowych z lat 90 jak siara w killerze. Edytowane 13 października 2019 przez krupek Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 047 Opublikowano 13 października 2019 Udostępnij Opublikowano 13 października 2019 Kuurwa Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi