Skocz do zawartości

Reprezentacja Polski

Featured Replies

Opublikowano

Jakby ktoś się zastanawiał jak stary jest Mejm, to niech ma świadomość, że bawi go Daniec.

• Odpowiedzi 14,8 tys.
  • Wyświetleń 1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

Opublikowano

Niezłe zbiorowisko drewniaków, oczy bolą od oglądania.

a jakie sylwetki, to zawodowi sportowcy czy zbieranina majstrów z budowy?

Edytowane przez sosnaa

Opublikowano
  W dniu 9.05.2020 o 19:54, krupek napisał(a):

Jakby ktoś się zastanawiał jak stary jest Mejm, to niech ma świadomość, że bawi go Daniec.

Daniec niezły udaniec.

• 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Roki <3

Opublikowano

Wypowiedziane miesiace temu ale bedzie jeszcze dlugo aktualne.

Opublikowano

I ta standardowa odpowiedz Bońka eee ale ja panu powiem, ja powiem panu ze Pan mówi a ja Panu powiem.

Opublikowano

Mam nadzieję, że Bośniacy wyjaśnią tych parchów razem z trenerem. Może w końcu dotrze do łepetyny bonka, że to dupa, a nie trener.

Opublikowano

Najgorsze, że ta kadra nie ma żadnego pomysłu na grę, każdy mecz to inne ustawienie, raz jeden prawdziwy skrzydłowy, raz dwóch, potem znowu taki półprawy pomocnik, półlewy Zieliński, uparcie na lewa obrone wpierdalanie Bereszyńskiego, który lewą nogą to nawet do tramwaju nie wsiada, bo się wy(pipi)ie na ryj. Nie zdziwie się jak dzisiaj wyjdziemy 2 napastnikami i 4 środkowymi pomocnikami, a Zieliński będzię grał półlewego pomocniko-skrzydłowo-rozgrywająco-intermezzo-citofono, bo to jedyna pozycja na której mu czasem przeskakuje. 

Edytowane przez Bartg

Opublikowano

Cos czuje ze pan jurek dzisiaj zamknie mordy hejterom.

Dzisiaj przed meczem przy ustawieniach pan jurek robil tak

Skład: losowy

Formacja: losowy

Strategia: losowy

Opublikowano

Na razie po 10 minutach zapowiada się na to samo męczenie buły co zwykle. :/

Opublikowano

Goralski z piłką to widowisko, chłop pewnie nawet drzwi w domu wslizgiem otwiera 

Opublikowano

No polska gra sr.ake ale w sumie bosnia jeszcze gorzej wiec troche bekowo bedzie jak to przegramy xd

Opublikowano

Polska będzie pierwsza w historii która dwa razy spadła z ligi narodów, jak kiedyś Widzew 2x wygrał 1 lige tylko gorzej 

W dniu 7.09.2020 o 19:14, Bartg napisał(a):

Edytowane przez Bartg

Opublikowano

To byly niezle 3 minuty.