Opublikowano 9 maja 20204 l Jakby ktoś się zastanawiał jak stary jest Mejm, to niech ma świadomość, że bawi go Daniec.
Opublikowano 9 maja 20204 l Niezłe zbiorowisko drewniaków, oczy bolą od oglądania. a jakie sylwetki, to zawodowi sportowcy czy zbieranina majstrów z budowy? Edytowane 9 maja 20204 l przez sosnaa
Opublikowano 11 maja 20204 l W dniu 9.05.2020 o 19:54, krupek napisał(a): Jakby ktoś się zastanawiał jak stary jest Mejm, to niech ma świadomość, że bawi go Daniec. Daniec niezły udaniec.
Opublikowano 7 września 20204 l I ta standardowa odpowiedz Bońka eee ale ja panu powiem, ja powiem panu ze Pan mówi a ja Panu powiem.
Opublikowano 7 września 20204 l Mam nadzieję, że Bośniacy wyjaśnią tych parchów razem z trenerem. Może w końcu dotrze do łepetyny bonka, że to dupa, a nie trener.
Opublikowano 7 września 20204 l Najgorsze, że ta kadra nie ma żadnego pomysłu na grę, każdy mecz to inne ustawienie, raz jeden prawdziwy skrzydłowy, raz dwóch, potem znowu taki półprawy pomocnik, półlewy Zieliński, uparcie na lewa obrone wpierdalanie Bereszyńskiego, który lewą nogą to nawet do tramwaju nie wsiada, bo się wy(pipi)ie na ryj. Nie zdziwie się jak dzisiaj wyjdziemy 2 napastnikami i 4 środkowymi pomocnikami, a Zieliński będzię grał półlewego pomocniko-skrzydłowo-rozgrywająco-intermezzo-citofono, bo to jedyna pozycja na której mu czasem przeskakuje. Edytowane 7 września 20204 l przez Bartg
Opublikowano 7 września 20204 l Cos czuje ze pan jurek dzisiaj zamknie mordy hejterom. Dzisiaj przed meczem przy ustawieniach pan jurek robil tak Skład: losowy Formacja: losowy Strategia: losowy
Opublikowano 7 września 20204 l Na razie po 10 minutach zapowiada się na to samo męczenie buły co zwykle.
Opublikowano 7 września 20204 l Jeszcze brakuje wycofywania piłki do Fabiańskiego , trener po meczu znów będzie zadowolony
Opublikowano 7 września 20204 l Goralski z piłką to widowisko, chłop pewnie nawet drzwi w domu wslizgiem otwiera
Opublikowano 7 września 20204 l No polska gra sr.ake ale w sumie bosnia jeszcze gorzej wiec troche bekowo bedzie jak to przegramy xd
Opublikowano 7 września 20204 l Polska będzie pierwsza w historii która dwa razy spadła z ligi narodów, jak kiedyś Widzew 2x wygrał 1 lige tylko gorzej W dniu 7.09.2020 o 19:14, Bartg napisał(a): Edytowane 7 września 20204 l przez Bartg