Opublikowano 12 września 20204 l Łysemu to chyba na mozg padlo od tego ruchania xD Co za bzdury wygaduje
Opublikowano 13 września 20204 l obejrzałem całe i mam nadzieję że wyjaśnili go, i już więcej telefon nie wpadnie w niepowołane ręcę
Opublikowano 26 września 20204 l To niezle, a gosciu sie slini ze ja (pipi)e Moze dorzucili mu Covida, mam nadzieje ze wyleci jak najszybciej niewazne z jakiego powodu
Opublikowano 3 października 20204 l 22 godziny temu, teddy napisał: Spaniala ksiazka o spanialym czlowieku Jezu już trzeci odcinek oglądam. Cudowne
Opublikowano 4 października 20204 l Wspaniała seria. Aż dam spoilera: Spoiler Te rozmowy z kibicem Krzysztofem z messengera . Cudo. Ciekawe czy się spotkali?
Opublikowano 5 października 20204 l 21 hours ago, areka said: Ale ten stanoski jest zje.bany. Nie lubiłem gościa bo to legionista i psychofan Messiego i Barcy, ale tą serią zaskarbił sobie moją sympatię.
Opublikowano 5 października 20204 l Nie trawie jakos goscia ale popisal sie tym materialem, Brzeczek to juz jest parodia. Gosciu jest jeszcze gorszy niz myslalem
Opublikowano 5 października 20204 l hahaha frosti wyrabia opinie na podstawie opowiadania czyjegoś o książce xdd o ku,rwa ty jesteś przegłupi jednak, weź może do ręki i przeczytaj tę książkę?
Opublikowano 5 października 20204 l Z takim sposobem myślenia każde (pipi) będzie się dobrze sprzedawać.
Opublikowano 5 października 20204 l 5 hours ago, szejdj said: hahaha frosti wyrabia opinie na podstawie opowiadania czyjegoś o książce xdd o ku,rwa ty jesteś przegłupi jednak, weź może do ręki i przeczytaj tę książkę? Wyrobilem sobie opinie o nim bo jest chu.jowym trenerem
Opublikowano 6 października 20204 l Ja pyerdole co za kosmitka, jest smieszniej niz w tej ksiazke a odpalilem 5min temu. Domagalik wystrzelila z tekstem ze obecne 'sukcesy' Rakowa to zasluga buzzera ktory byl trener w 2014 xd no jest wysoko
Opublikowano 6 października 20204 l JAK MOWIA NIEMCY LEWANDOWSKI TO JEST TAKI ZAWODNIK BRASILIANA - STOI I STRZELA
Opublikowano 6 października 20204 l 2 minuty temu, schabek napisał: JAK MOWIA NIEMCY LEWANDOWSKI TO JEST TAKI ZAWODNIK BRASILIANA - STOI I STRZELA Jak w starych residentach. Odpuściłem już sobie, ale ten słowotok. To przekonanie że ona może i chce odwalac co jej się podoba aż boli. W sumie ok to prawda. Ale tylko pokazuje jak wuja jest głupi, że zgodził się wziąść w tym udział. Albo brednie ze ona woli żeby trener byl dobrym człowiekiem i może nie wygrywać.... No ręce opadają.
Opublikowano 6 października 20204 l Ale przynajmniej wielkiemu Jose Mourinho się książka podobała xDDD