Opublikowano 15 listopada 20204 l W srode z pierwszego na trzecie (wlasciwie po dzisiejszym to z drugiego).
Opublikowano 15 listopada 20204 l Nie wiem czy chce mi sie na to patrzec. Czuje sie jak jakis je.bany obywatel san marino
Opublikowano 15 listopada 20204 l Przynajmniej Sasin odetchnie, że nie będzie musiał organizować finału ligi narodów.
Opublikowano 15 listopada 20204 l Ja się zastanawiam czy nie iść do sklepu po specjale jeszcze przed przerwą xd
Opublikowano 15 listopada 20204 l W oczy gryzie mnie najbardziej Krychowiak i do tego karny xD Fajne nazwiska w skladzie, takie ktorych nie zapamietam
Opublikowano 15 listopada 20204 l Tych wlochow to ja bym przeliczyl na miejscu pana Jurka bo tam chyba o jeden za duzo biega
Opublikowano 15 listopada 20204 l Zmiany całkiem niezłe, nie zdziwię się jeśli będzie 10 razy lepiej zaraz
Opublikowano 15 listopada 20204 l 6 minut temu, Yakubu napisał: Zmiany całkiem niezłe, nie zdziwię się jeśli będzie 10 razy lepiej zaraz Jest lepiej, Wlosi zaczeli sie bawic xD
Opublikowano 15 listopada 20204 l Ładna czestochowa bedzie w te ostatnie 10 minut xd Szczesny pewnie juz tam nuci bogurodzice pod nosem
Opublikowano 15 listopada 20204 l Just now, Mejm said: Lewandowski powachal dzisiaj pilke? Tak w szatni