Opublikowano 19 listopada 20204 l No i? Udajesz jakiegoś Andrzeja Strejlaua czy tylko napiedalasz jednolinijkowce? Zapomniałem, żeś ty fan brzęczypałki.
Opublikowano 20 listopada 20204 l Quote Zakładany cel został spełniony. Jakbym jednak miał oceniać nasz występ w Lidze Narodów, to dałbym 3+. Na tej maturze można było zrobić lepsze wrażenie artystyczne - mówi Sport.pl prezes PZPN i dodaje - Nie ma jednak żadnej nerwowości. Odnosi się też do nastrojów, a może nawet paranoi wokół kadry
Opublikowano 20 listopada 20204 l W sumie te 3+ to takie dosc uczciwe. No ale jak dla Zibiego 3+ to szczyt ambicji i wszystko gra gitarka tromba trombi to ja nie wiem jak te jego swiadectwo szkolne wyglądało
Opublikowano 21 listopada 20204 l Ten Boniek i Brzeczek to są ludzie bez jakiejkolwiek ambicji. Ciagle tylko gadanie, że tak na prawdę jesteśmy słabi, usprawiedliwianie się, że przecież ósma drużyna Europy albo niżej, co Ci kibice chcą. Nie mogę tego słuchać. Kopnąć w dupę to mało
Opublikowano 24 listopada 20204 l patrząc na nasz 38 milionowy kraj, który w Europie się w ogóle nie liczy to się nie dziwię że bez ambicji....
Opublikowano 24 listopada 20204 l W dniu 24.11.2020 o 17:42, Kaczi napisał(a): patrząc na nasz 38 milionowy kraj, który w Europie się w ogóle nie liczy to się nie dziwię że bez ambicji.... rozumiem, że chodziło Ci o to że w piłce się nie liczy ?
Opublikowano 24 listopada 20204 l W dniu 24.11.2020 o 17:48, Radnyns napisał(a): rozumiem, że chodziło Ci o to że w piłce się nie liczy ? Też, ale pasuje ogólnie do wszystkiego....
Opublikowano 17 grudnia 20204 l Za kilka minut ogłoszą najlepszego piłkarza roku FIFA. Oby nie było wałku jak z wyborem goty trenera. Pięknie Hansa wyrookali.
Opublikowano 18 grudnia 20204 l Lewy Szkoda w tym wszystkim tylko tego, że mamy selekcjonera kadry spod Żabki i nie potrafi wykorzystać jego potencjału i jeszcze kilku zawodników, co by się złożyło na jakąś całość.
Opublikowano 18 grudnia 20204 l Mega sprawa z Lewym. Na necie juz januszeriada ze z repra nic nie osiagnal xd Najskuteczniejszy pilkarz w historii kadry i krol strzelcow eliminacji
Opublikowano 18 grudnia 20204 l Ale że Teodorczyk nie wygrał, to dziwne. @michal masz jakieś refleksje do podzielenia się z nami?
Opublikowano 18 grudnia 20204 l co ma byc, odbuduje sie jeszcze. Lizta jajca Milikowi i Pio Pio Piatkowi
Opublikowano 18 grudnia 20204 l Ale gdzie się odbuduje? Chyba w Wieczystej Kraków albo FOTO-HIGIENA GAĆ
Opublikowano 19 grudnia 20204 l W dniu 18.12.2020 o 09:36, kanabis napisał(a): Mega sprawa z Lewym. Na necie juz januszeriada ze z repra nic nie osiagnal xd Najskuteczniejszy pilkarz w historii kadry i krol strzelcow eliminacji Wydaje mi sie ze Lewandowski osiagnal z kadra wiecej od Messiego W dniu 18.12.2020 o 14:27, michal napisał(a): co ma byc, odbuduje sie jeszcze. Lizta jajca Milikowi i Pio Pio Piatkowi Teodorczyk zniszczy sie sam podczas swojej odbudowy
Opublikowano 22 grudnia 20204 l https://m.telewizjarepublika.pl/pijany-kierowca-wjechal-w-autobus-nieoficjalnie-to-byly-reprezentant-polski-michal-z,108810.html Żewłakow widzę znowu na pełnej kurwie
Opublikowano 22 grudnia 20204 l Po wczorajszym zakończeniu "Ekstraklasy po godzinach" i dzisiejszej informacji o kolizji można śmiało wysnuć tezę, że impreza pożegnalna Żyżyńskiego była bardzo udana Edytowane 22 grudnia 20204 l przez lukas_k96
Opublikowano 18 stycznia 20214 l No w końcu, lepiej późno niż wcale. Ciekawe, kto w jego miejsce przyjdzie, chociaż kto by nie przyszedł, gorzej nie powinno być.
Opublikowano 18 stycznia 20214 l No zaskoczenie spore, to nie sa zagrywki w stylu rudego. Na tt cwierkaja ze Bjelica w gronie kandydatow XD