Skocz do zawartości

Reprezentacja Polski

Cris

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 14,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Zakładany cel został spełniony. Jakbym jednak miał oceniać nasz występ w Lidze Narodów, to dałbym 3+. Na tej maturze można było zrobić lepsze wrażenie artystyczne - mówi Sport.pl prezes PZPN i dodaje - Nie ma jednak żadnej nerwowości. Odnosi się też do nastrojów, a może nawet paranoi wokół kadry

Opublikowano

W sumie te 3+ to takie dosc uczciwe. No ale jak dla Zibiego 3+ to szczyt ambicji i wszystko gra gitarka tromba trombi to ja nie wiem jak te jego swiadectwo szkolne wyglądało

Opublikowano

Ten Boniek i Brzeczek to są ludzie bez jakiejkolwiek ambicji. Ciagle tylko gadanie, że tak na prawdę jesteśmy słabi, usprawiedliwianie się, że przecież ósma drużyna Europy albo niżej, co Ci kibice chcą. Nie mogę tego słuchać. Kopnąć w  dupę to mało 

Opublikowano
4 minuty temu, Kaczi napisał:

patrząc na nasz 38 milionowy kraj, który w Europie się w ogóle nie liczy to się nie dziwię że bez ambicji....

rozumiem, że chodziło Ci o to że w piłce się nie liczy ?

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Lewy :obama:

Szkoda w tym wszystkim tylko tego, że mamy selekcjonera kadry spod Żabki i nie potrafi wykorzystać jego potencjału i jeszcze kilku zawodników, co by się złożyło na jakąś całość.

Opublikowano

Mega sprawa z Lewym. 

Na necie juz januszeriada ze z repra nic nie osiagnal xd

Najskuteczniejszy pilkarz w historii kadry i krol strzelcow eliminacji :yao:

Opublikowano
On 12/18/2020 at 10:36 AM, kanabis said:

Mega sprawa z Lewym. 

Na necie juz januszeriada ze z repra nic nie osiagnal xd

Najskuteczniejszy pilkarz w historii kadry i krol strzelcow eliminacji :yao:

Wydaje mi sie ze Lewandowski osiagnal z kadra wiecej od Messiego :pawel:

On 12/18/2020 at 3:27 PM, michal said:

co ma byc, odbuduje sie jeszcze. Lizta jajca Milikowi i Pio Pio Piatkowi

Teodorczyk zniszczy sie sam podczas swojej odbudowy

Opublikowano (edytowane)

Po wczorajszym zakończeniu "Ekstraklasy po godzinach" i dzisiejszej informacji o kolizji można śmiało wysnuć tezę, że impreza pożegnalna Żyżyńskiego była bardzo udana ;) 

Edytowane przez lukas_k96
  • 4 tygodnie później...