Opublikowano 18 stycznia 20214 l Jezu jak dobrze, że nie Giampaolo. Mam flashbacki z Wietnamu (Milanu). Nigdy więcej.
Opublikowano 18 stycznia 20214 l Jak dotąd najlepsza informacja w tym roku.Zaczynam odzyskiwać wiarę w prezesów.
Opublikowano 18 stycznia 20214 l Tylko co ten nowy trener da, przed pierwszym meczem eliminacyjnym z Węgrami będzie miał aż jeden trening na zgrupowaniu.
Opublikowano 18 stycznia 20214 l 2 godziny temu, Basior napisał: Jezu jak dobrze, że nie Giampaolo. Mam flashbacki z Wietnamu (Milanu). Nigdy więcej. No Spalletti to na pewno nie, bo trzeba by mu dać ze 4,5 mln euro rocznie. Dla leśnych dziadków by nie starczyło.
Opublikowano 18 stycznia 20214 l Ktoś musiał beknąć za ten weekend skoków w Zakopanem. Trzeba jeszcze chwilę poczekać, to w końcu Conte wyjebią z tego Interu.
Opublikowano 18 stycznia 20214 l Trenera maja wybrac tak samo jak Papieza, tego samego dnia czy ile maja czasu?
Opublikowano 18 stycznia 20214 l Myślę że Domagalik też powinna polecieć, gdziekolwiek jest zatrudniona.
Opublikowano 19 stycznia 20214 l Myślę że @Tokar sie ze mną zgodzi i Boniek powinien wyciągnąć Marcina Kaczmarka z Widzewa najlepiej w pakiecie z Enkeleidem Dobi
Opublikowano 19 stycznia 20214 l To chyba tylko takie nawiazanie do slow Kowala ktory rzucil wczoraj w Kanale Sportowym nazwisko Van Bastena. Chociaz nie powiem, to by bylo w stylu Bonka wziac goscia ktorego jeszcze do wczoraj nikt sie nie spodziewal. No mi obojetnie czy Van Basten czy jakis kolega rudego z Wloch. Byle tylko nie wyjebal z jakims wiecznie niespelnionym polskim trenerem jak Probierz czy inny Michniewicz
Opublikowano 19 stycznia 20214 l 2 hours ago, Starh said: Lars Lagerback - kurwa boniek nie daj dupy i zatrudnij chłopa. Myslalem ze dla beki piszesz: Lars, lager, back a tu widze ze koles byl przez wiele lat trenerem Skandynawskich reprezentacji. I przez rok Nigerii
Opublikowano 20 stycznia 20214 l Niektóre nazwiska na "włoskiej" giełdzie nazwisk są wręcz przerażające. Jakby nam Boniek na złość chciał jakiegoś włoskiego wuja na koniec kadencji podarować
Opublikowano 20 stycznia 20214 l https://www.transfermarkt.pl/paulo-sousa/erfolge/trainer/8369 Sukcesy: Mistrz Szwajcarii FC Basel i Mistrz Izraela Maccabi Tel Aviv.
Opublikowano 20 stycznia 20214 l Massimo Carrera nowym selekcjonerem reprezentacji Polski? Dlaczego typujemy tego szkoleniowca (meczyki.pl)
Opublikowano 20 stycznia 20214 l IMO lepszy ten Carrera niż Giampaoli, Sousa czy inne wynalazki z ostatnich dni.