Skocz do zawartości

Reprezentacja Polski

Cris

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No ja uwazam ze to powinien byc indywidualny wybor kazdego z kopaczy. Nie kumam decydowania za wszystkich z gory. Kazdy moze sobie wybrac w jakiej akcji chce lub nie chce uczestniczyc.

Tak samo nie kumam gadki ze ktos kto nie kleknie = rasista, ktos kto kleknie = pizda dla poklasku. W premier league juz czesc pilkarzy nie kleczy, w F1 czesc kierowcow tez odmowila gdzie jeszcze ten temat byl goracy. No i co? I nic. Najwieksze zamieszenie w tej sprawie jak zwykle robia prawdziwi polacy ktory chyba juz zdecydowali ze jak ktos z naszych kleknie to oni petla na szyje i elo bo to zniewaga nie do przezycia dla polakow.

• Odpowiedzi 14,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Moim zdaniem nie beda mieli wyboru. Pewnie pzpn kaze im dygnac bo z kolei oni wylduja na dywaniku u fify a Boniek chyba slabo mowi po angielski. No ogolnie pewnie by nie chcieli klekac ale beda naciski. Jednak mecze miedzynarodowe troche inna liga niz liga.

Opublikowano

Ale to jakas miesiecznica floyda jest czy po co maja klękac? 

Przeciez juz nawet sami ciemnoskorzy nie klecza w tych akcjach bo to szopka na pokaz to po co to robia? Przeciez jest akcja no racism to na chuj jeszcze to? Moze jeszcze niech biali reprezentanci wypną dupe i zdejma spodnie przed ciemnoskorymi na znak solidarnosci

Opublikowano

Świderski w nagrodę na wepchnięcie Andorze gola z trzeciego metra w pierwszym składzie. A, no i gramy na 3 stoperów, Helik znowu się nadaje xD

Opublikowano

Ja wlasnie nie wiem o co kaman. Kampania no racism trwa od lat i nikt sie nie wyglupial. Moze brytole pokutuja ze kolonie na calym swiecie i wywoz czarnych do ameryki. Chu.j wie.

Opublikowano

To byla sprzedaz niewolnikow do Ameryki a nie wywoz czarnych do Ameryki, rasista. 

Jak zagra Helik to mam nadzieje ze po raz ostatni, w sumie to tez slabo wykopac kogos z kadry przy tylu zawodnikach do wyboru po jednym meczu

Opublikowano

Helik i Swiderski, brak Jozwiaka no i Glik kapitanem, ten sam Glik ktory nie zaczal eliminacji u Sousy bo go treneiro nie widzial od teraz bedzie filarem :reggie:

Remis dzisiaj bylby wiekszym sukcesem niz 2-0 z Niemcami za Nawalki

Opublikowano

O Gliku mozna spokojnie dyskutowac czemu nie zagral. Dla mnie Sousa ma 3 mecze testowe, po tym zaczne go oceniac. Na pierwszym naprawde mi to wygladalo na test zawodnikow, mogl im jeszcze kazac grac ze smartwatchami xD Wiem ze to eliminacje ale najpierw musi poznac pilkarzy

Opublikowano

Southgate rozpracował nas taktycznie. W bramce Pope, a żaden szanujący się Polak nie będzie strzelał do papieża.

edit: i klękał przed murzynem.