Sven Froost 486 Opublikowano 1 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 1 czerwca 2021 Ile Ci zawodnicy maja energii Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 291 Opublikowano 1 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 1 czerwca 2021 Ta lajza kapitanem? Od razu widac, ze gra kadra C. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sep 1 619 Opublikowano 1 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 1 czerwca 2021 (edytowane) Jóźwiak to chyba jedyny plus tego meczu. No fajnie walczy, próbuje coś zrobić. Przydało by się więcej takich. A no i gdyby nie zmiana to nie wiedziałbym że Kownacki grał w tym meczu xD. Chociaż grał to w sumie za duże słowo. Edytowane 1 czerwca 2021 przez Sep Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 443 Opublikowano 2 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 czerwca 2021 Nie rozumiem fascynacji Kownackim u selekcjonerów, przecież on nie ma żadnych zalet - szybkość przeciętna, technika słaba, wykończenia brak, drybling 1* max. Ni to napastnik, ni skrzydłowy, no na chuj to powoływać w ogóle? Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 038 Opublikowano 2 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 czerwca 2021 9 hours ago, Sep said: Jóźwiak to chyba jedyny plus tego meczu. No fajnie walczy, próbuje coś zrobić. Przydało by się więcej takich. A no i gdyby nie zmiana to nie wiedziałbym że Kownacki grał w tym meczu xD. Chociaż grał to w sumie za duże słowo. Jóźwiak to jedyny plus kadry w każdym z ostatnich meczów, IMO najsolidniejszy i najbardziej błyskotliwy zawodnik kadry. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 608 Opublikowano 2 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 czerwca 2021 na + Klich - jakość, przyjecie, podanie, press Świerczok - bałem się że reprezentacja to za wysokie progi dla kopacza eklapy, ale dał dużo jakości z przodu Piątkowski - mam wrażenie że jedyny nasz stoper który potrafi grać w piłke Krychowiak - widać że jest w formie i świetnie przygotowany fizycznie, diametralna różnica w porównaniu do jesiennych spotkać kiedy poruszał się na boisku jak wóz z węglem Jóźwiak - zrobił sporo wiatru z przodu, taki lepszy Grosik na - Kownacki - niewidoczny zagubiony na boisku Fabiański - jedyna tak naprawdę sytuacja rosjan, wcale nie taka nie niebezpieczna akcja i puścił prosty strzał po krótkim słupku miedzy nogami z ostrego kąta Puchacz - większość ataków Rosjan szła jego stroną, a on sam do spółki z Fabiańskim zawalił bramkę ogólnie mimo drugiego garnituru całkiem fajny do oglądania, tak gdzieś do 70 min, kiedy siadło tempo Cytuj Odnośnik do komentarza
Sven Froost 486 Opublikowano 2 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 czerwca 2021 Czyli jak dobrze rozumiem nie bedziemy juz mieli tylu luk w skladzie jak wczesniej gdzie nie bylo kogo wstawiac? Cytuj Odnośnik do komentarza
Tokar 8 265 Opublikowano 7 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 7 czerwca 2021 Turbo dorabia w gazetce lidla 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
mugen 1 947 Opublikowano 7 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 7 czerwca 2021 Dokonałem analizy podopisu, to Kamil Grosikci. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Sven Froost 486 Opublikowano 7 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 7 czerwca 2021 No tak, butelka filtrujaca 0.5 L za 26.99 Cytuj Odnośnik do komentarza
Tokar 8 265 Opublikowano 7 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 7 czerwca 2021 To jest chyba taka kieszonkowa gorzelnia. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sven Froost 486 Opublikowano 7 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 7 czerwca 2021 Jak to Grosicki reklamuje to pewnie wklada sie ziemniaki i za 90 minut ma sie wodke Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 7 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 7 czerwca 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza
schabek 5 297 Opublikowano 7 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 7 czerwca 2021 Kurwa nie rozumiem tej decyzji o nie dowolywaniu nikogo z rezerwowej Cytuj Odnośnik do komentarza
Sven Froost 486 Opublikowano 7 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 7 czerwca 2021 A kogo bys wzial? Szkoda Arka, mimo wszystko lepiej go miec w skladzie... Chyba ze wygramy Cytuj Odnośnik do komentarza
Tokar 8 265 Opublikowano 8 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 8 czerwca 2021 Uuuuu, no to gramy taktyką nie do rozszyfrowania Cytuj Odnośnik do komentarza
Sven Froost 486 Opublikowano 8 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 8 czerwca 2021 Pieknie strzelil Dobrze graja nasi Spoiler Nie no na serio, licze dzisiaj na najlepszy sklad i gre prawie na 100% a na najlepsze na co ich stac na Mistrzostwach Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 038 Opublikowano 8 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 8 czerwca 2021 Macie czasem chęć kibicowania przeciwko Polsce? Ja mam Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 408 Opublikowano 8 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 8 czerwca 2021 Zakładam, że po 2 przegranych meczach 90% kibiców życzy im 3 porażki na jakichś mistrzostwach XD Ogólnie zero hajpu pierwszy raz w moim życiu jeśli chodzi o turniej z udziałem naszej reprezentacji. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sven Froost 486 Opublikowano 8 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 8 czerwca 2021 U mnie najwiekszy, czym jest trio z Dortmundu w porownaniu do duetow z poteznej Moskwy czy Neapolu? Na Mistrzostwach raczej jeden z Moskwy i jeden z Neapolu ale to szczegol. Lewandowski o wiele lepszy niz byl tak samo Szczesny i kilku innych zawodnikow Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 639 Opublikowano 8 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 8 czerwca 2021 Ja myślę, że Sousa trzyma pierwszą 11 na Słowację i dzisiaj też nie wyjdziemy tym pierwszym garniturem, może jakąś jego częścią. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sven Froost 486 Opublikowano 8 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 8 czerwca 2021 Wedlug mnie bedzie trzon kadry i kilku nowych zawodnikow Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 291 Opublikowano 8 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 8 czerwca 2021 18 minut temu, cotek napisał: i dzisiaj Gdyby nie ten wpis nie wiedzialbym, ze dzis gramy. Zapomnialem. I tyle jesli idzie o te reprezentacje. W sumie porazki nie zycze na euro ale z drugiej strony hejtparki nie beda bekowe. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sven Froost 486 Opublikowano 8 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 8 czerwca 2021 Pisalem ale masz mnie w ignorach, tak samo jak koles ktory prawie zlecial z roweru w Gdansku kiedy dawalem ostrzezenie o sztormach czy wichurach tego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza
Labtec 3 643 Opublikowano 8 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 8 czerwca 2021 Islandia nie ma dziś szans, Alfreð Finnbogason, Gylfi Þór Sigurðsson i Jóhann Berg Guðmundsson nie są w grupie na EM, kadra z 34 ma 11 nowych zawodników, taktyka pewnie dalej ta sama, zaparkowanie autobusu i nadzieje ze przeczekają 90 minut ale ze graja z Polakami wiec wszystko możliwe Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi