Skocz do zawartości

Reprezentacja Polski

Featured Replies

• Odpowiedzi 14,8 tys.
  • Wyświetleń 1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

Opublikowano

Ta lajza kapitanem? Od razu widac, ze gra kadra C.

Opublikowano

Jóźwiak to chyba jedyny plus tego meczu. No fajnie walczy, próbuje coś zrobić.

Przydało by się więcej takich.

A no i gdyby nie zmiana to nie wiedziałbym że Kownacki grał w tym meczu xD. Chociaż grał to w sumie za duże słowo.

Edytowane przez Sep

Opublikowano

Nie rozumiem fascynacji Kownackim u selekcjonerów, przecież on nie ma żadnych zalet - szybkość przeciętna, technika słaba, wykończenia brak, drybling 1* max. Ni to napastnik, ni skrzydłowy, no na chuj to powoływać w ogóle?

Opublikowano
9 hours ago, Sep said:

Jóźwiak to chyba jedyny plus tego meczu. No fajnie walczy, próbuje coś zrobić.

Przydało by się więcej takich.

A no i gdyby nie zmiana to nie wiedziałbym że Kownacki grał w tym meczu xD. Chociaż grał to w sumie za duże słowo.

Jóźwiak to jedyny plus kadry w każdym z ostatnich meczów, IMO najsolidniejszy i najbardziej błyskotliwy zawodnik kadry.

Opublikowano

na +

Klich - jakość, przyjecie, podanie, press

Świerczok - bałem się że reprezentacja to za wysokie progi dla kopacza eklapy, ale dał dużo jakości z przodu

Piątkowski - mam wrażenie że jedyny nasz stoper który potrafi grać w piłke

Krychowiak - widać że jest w formie i świetnie przygotowany fizycznie, diametralna różnica w porównaniu do jesiennych spotkać kiedy poruszał się na boisku jak wóz z węglem

Jóźwiak - zrobił sporo wiatru z przodu, taki lepszy Grosik

na -

Kownacki - niewidoczny zagubiony na boisku

Fabiański - jedyna tak naprawdę sytuacja rosjan, wcale nie taka nie niebezpieczna akcja i puścił prosty strzał po krótkim słupku miedzy nogami z ostrego kąta

Puchacz - większość ataków Rosjan szła jego stroną, a on sam do spółki z Fabiańskim zawalił bramkę

ogólnie mimo drugiego garnituru całkiem fajny do oglądania, tak gdzieś do 70 min, kiedy siadło tempo

Opublikowano

Dokonałem analizy podopisu, to Kamil Grosikci.

Opublikowano

To jest chyba taka kieszonkowa gorzelnia. 

Opublikowano

Kurwa nie rozumiem tej decyzji o nie dowolywaniu nikogo z rezerwowej

Opublikowano

Uuuuu, no to gramy taktyką nie do rozszyfrowania :gool:

Opublikowano

Pieknie strzelil :sir: Dobrze graja nasi

Spoiler

Nie no na serio, licze dzisiaj na najlepszy sklad i gre prawie na 100% a na najlepsze na co ich stac na Mistrzostwach

Opublikowano

Zakładam, że po 2 przegranych meczach 90% kibiców życzy im 3 porażki na jakichś mistrzostwach XD 

Ogólnie zero hajpu pierwszy raz w moim życiu jeśli chodzi o turniej z udziałem naszej reprezentacji. 

Opublikowano

U mnie najwiekszy, czym jest trio z Dortmundu w porownaniu do duetow z poteznej Moskwy czy Neapolu? :sir: Na Mistrzostwach raczej jeden z Moskwy i jeden z Neapolu ale to szczegol. Lewandowski o wiele lepszy niz byl tak samo Szczesny i kilku innych zawodnikow

Opublikowano

Ja myślę, że Sousa trzyma pierwszą 11 na Słowację i dzisiaj też nie wyjdziemy tym pierwszym garniturem, może jakąś jego częścią.

Opublikowano
18 minut temu, cotek napisał:

i dzisiaj

Gdyby nie ten wpis nie wiedzialbym, ze dzis gramy. Zapomnialem. I tyle jesli idzie o te reprezentacje. W sumie porazki nie zycze na euro ale z drugiej strony hejtparki nie beda bekowe.

Opublikowano

Pisalem ale masz mnie w ignorach, tak samo jak koles ktory prawie zlecial z roweru w Gdansku kiedy dawalem ostrzezenie o sztormach czy wichurach tego dnia :gayos:

Opublikowano

Islandia nie ma dziś szans, Al­freð Finn­boga­son, Gylfi Þór Sig­urðsson i Jó­hann Berg Guðmunds­son nie są w grupie na EM, kadra z 34 ma 11 nowych zawodników, taktyka pewnie dalej ta sama, zaparkowanie autobusu i nadzieje ze przeczekają 90 minut

ale ze graja z Polakami wiec wszystko możliwe :reggie: