Tokar 8 262 Opublikowano 8 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2021 Wg Sousy było spoko, tylko Islandia niepotrzebnie przeszkadzała. Cytuj Odnośnik do komentarza
addhoc 61 Opublikowano 8 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2021 Ja to myślę, że to sprytny plan Bońka. Obrzydzić nam zagranicznych trenerów na lata. Już Borek nawet załapał bo w/g niego to już Brzęczek przynajmniej ze średniakami wygrywał. Zawsze. Cytuj Odnośnik do komentarza
michal 558 Opublikowano 9 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2021 Licze na mnóstwo śmiechu 14 czerwca Gwiazdory w klubach zagranicznych lol Cytuj Odnośnik do komentarza
Il Brutto 1 618 Opublikowano 9 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2021 (edytowane) i co zrobiliscie chuuuje kamil jest przez was smutny Edytowane 9 Czerwca 2021 przez Il Brutto Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 9 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2021 Na ocene i ewentualne wyjebanie Sousy przyjdzie czas niedługo, natomiast po obejrzeniu wszystkich meczy za jego kadencji nadal nie wiem jakim składem chcemy grać, co chcemy grac, wydawałoby się po posiadaniu piłki, że pozycyjny, ale tego nigdy nie umieliśmy, z kontry też nie, bo chyba trener kazał spokojnie rozgrywać od bramki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 129 Opublikowano 9 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2021 2016 to byli czasy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
BRY@N 1 400 Opublikowano 9 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2021 Godzinę temu, Figuś napisał: 2016 to byli czasy No były były do dziś nie mogę przeboleć tego braku zmiany bramkarza przed karnymi Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 129 Opublikowano 9 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2021 ano, ja bym nawet dzisiaj powtórzył karnego Błaszczykowskiego Cytuj Odnośnik do komentarza
tedi007 626 Opublikowano 9 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza
Sven Froost 486 Opublikowano 9 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2021 Panowie, licze ze osoby ktore poznaly nowych kadrowiczow napisza przed meczem czy wieksze szanse sa na wygrana albo przegrana ze skladem ktorym wyjdziemy na Slowacje Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 129 Opublikowano 10 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2021 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 612 Opublikowano 11 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2021 U mnie grupy już potypowane Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 294 Opublikowano 11 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2021 W tym roku obstawiam na zakładach grube pieniądze, rozgromimy naszą grupę E, potem szturmem wejdziemy w finały jak w masło. Mówię wam, ten puchar już jest nasz. Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 16 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2021 Jestem ciekawy kiedy w Polsce po prostu przestaniemy inwestować w piłkę nożną? Ile upokorzeń jest w stanie znieść bolski narut? Cytuj Odnośnik do komentarza
Sven Froost 486 Opublikowano 16 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2021 (edytowane) Dla mnie przykry jest fakt ze w meczu ze Slowacja zauwazylem w Lewandowskim menela w pierwszym meczu Ciekawe kiedy sie najebali, dzien przed czy w dzien meczu Edytowane 16 Czerwca 2021 przez Sven Froost Cytuj Odnośnik do komentarza
michal 558 Opublikowano 16 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2021 https://pilkanozna.pl/index.php/Wydarzenia/EURO-2020/1019463-szokujca-informacja-ze-sztabu-polski.html czytajcie to na glos prosze Cytuj Odnośnik do komentarza
Kaczi 814 Opublikowano 16 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2021 Czaicie ze mój współlokator twierdzi ze obecna reprezentacja jest za mało zgrana ze sobą Cytuj Odnośnik do komentarza
Wilk_Zly 960 Opublikowano 19 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 129 Opublikowano 6 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 6 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2021 W sumie, po Bońku to już raczej nikogo kumatego nie ma. Pewnie jakiś związkowy dziad wskoczy, który mentalem w piłce został w latach 90 i jedziemy dalej z tym szambem. Boniek trochę pchnął to do przodu, choć z zatrudnieniem selekcjonera z prawdziwego zdarzenia spóźnił się o kilka lat. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 129 Opublikowano 6 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2021 Lepszy Kulesza od discopolo niż Koźmiński ze starej gwardii. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Lipa 508 Opublikowano 6 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2021 Boniek? Gość który pozjadał wszystkie rozumy i wszystko wie najlepiej?Gość który nie może niczego zrobić jako prezes? Gdzie jesteśmy w piłce po tych 8 latach? Poszło coś do przodu? Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 129 Opublikowano 6 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2021 Akurat prezes PZPN sam całej polskiej piłki nie zmieni i nie zbawi, może dać narzędzia i te Boniek poniekąd dał, kwestia jak są wykorzystane. No i najważniejsze to musi się zmienić mental szkoleniowców w szkółkach i niepozwolić rodzicom i menagerom żeby młodym zawracali w głowie że będą kolejnym Lewandowskimi po parokrotnym prostym kopnięciu piłki, gnojki w wieku 12lat mają już swoich agentów ja pierdole. Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 6 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2021 4 godziny temu, Lipa napisał: Boniek? Gość który pozjadał wszystkie rozumy i wszystko wie najlepiej? Gość który nie może niczego zrobić jako prezes? Gdzie jesteśmy w piłce po tych 8 latach? Poszło coś do przodu? haha, najbardziej mnie bawi takie gadanie typów co nie mają zielonego pojęcia, gdyby nie Boniek to dalej PZPN i polska piłka tkwiłaby w maraźmie, kumpelstwie rządzona przez fryzjerów, ale tacy internetowi mędrcy będą dalej hejtować Cytuj Odnośnik do komentarza
Lipa 508 Opublikowano 7 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2021 haha, najbardziej mnie bawi takie gadanie typów co nie mają zielonego pojęcia, gdyby nie Boniek to dalej PZPN i polska piłka tkwiłaby w maraźmie, kumpelstwie rządzona przez fryzjerów, ale tacy internetowi mędrcy będą dalej hejtowaćHahaha, że niby teraz tego kumpelstwa nie ma?Boniek wielki guru i zbawca polskiej piłki, zrobił tak wiele, że dalej jesteśmy w dupie.Ale jego obrońcy będą mu pomniki i ołtarze stawiać, bo w końcu zrewolucjonizował myślenie o piłce w Polsce.Jego autorytarne rządy, jego nieomylność, jego mądrość i wiedza na każdy tematRudy nie zrobił nic, żeby było dobrze.Gdyby było inaczej, to jego poplecznik Koźmiński (który nagle się odcina od Bońka) wygrałby walkę o fotel prezesa w cuglach.Ale teraz baranie pewnie napiszesz, że leśne dziadki w związkach boją się rządów takiej twardej ręki i zmian jak za Zibiego. Dlatego wybiorą Kuleszę, którym będą mogli sterować.Co to za prezes, który nagle nic nie może? Niby może, niby wszystko wie, ale jak przychodzi do zmiany myślenia w polskiej piłce to zawsze miał wymówkę. Z Ekstraklasą nic nie może zrobić, z szkoleniem nic nie może, z emigracją młodych piłkarzy nie może.Nie może czy po prostu tak wygodnie było mu powiedzieć? Bo jakoś przepis o młodzieżowcu w ekstraklasie dało się zrobić.Czas na nowe porządki, czas na gościa który zna funkcjonowanie klubu od środka jako prezes, inne spojrzenie na to, a nie zamknięty umysł w latach 80. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi