adasiulko 201 Opublikowano 7 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 7 sierpnia 2021 4 godziny temu, Lipa napisał: Dlatego wybiorą Kuleszę, którym będą mogli sterować. Tym gościem nie da się sterować, jak już zacznie rządzić przekonacie się. To nie ten typ. Oczywiście odpowiedni ludzie dostaną to co mają obiecane, ale cały beton wie, że Garrym nie można manipulować. Myślę, że większość ludzi się go boi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Lipa 508 Opublikowano 7 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 7 sierpnia 2021 No i prawidłowo, czas na gruntowne zmiany, na kogoś kto nie miał nic wspólnego z PZPN od lat 80 Cytuj Odnośnik do komentarza
adasiulko 201 Opublikowano 10 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 sierpnia 2021 W dniu 6.08.2021 o 10:59, Figuś napisał: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kaczi 817 Opublikowano 11 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 11 sierpnia 2021 To jak obstawiacie Kozminski czy Kulesza? Cytuj Odnośnik do komentarza
adasiulko 201 Opublikowano 11 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 11 sierpnia 2021 Wygra Kulesza. Wczoraj był w loży Mioduskiego na meczu z Dinamem. Mioduski ma być jego prawą ręką, od kontaktów międzynarodowych. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 16 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 16 sierpnia 2021 Bramkarze: Bartłomiej Drągowski, Wojciech Szczęsny, Łukasz Skorupski. Obrońcy: Jan Bednarek, Michał Helik, Bartosz Bereszyński, Tomasz Kędziora, Paweł Dawidowicz, Tymoteusz Puchacz, Kamil Glik, Maciej Rybus Pomocnicy: Przemysław Frankowski, Karol Linetty, Kamil Jóźwiak, Jakub Moder, Mateusz Klich, Sebastian Szymański, Kacper Kozłowski, Nicola Zalewski, Grzegorz Krychowiak, Piotr Zieliński Napastnicy: Adam Buksa, Krzysztof Piątek, Dawid Kownacki, Karol Świderski, Robert Lewandowski powołania Sołsy na najbliższe mecze Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 16 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 16 sierpnia 2021 A ten Drągowski to jakiś mudżahedin? Cytuj Odnośnik do komentarza
golab 1 670 Opublikowano 16 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 16 sierpnia 2021 Buksa czy Kownacki to niby lepsi od Meleka? Cytuj Odnośnik do komentarza
Sep 1 619 Opublikowano 16 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 16 sierpnia 2021 Nicola Zalewski, no spoko. Jakby selekcjonerem był jakiś Probierz czy inny Tarasiewicz, to pewnie by takiego powołania nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza
Butt 3 425 Opublikowano 16 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 16 sierpnia 2021 1 godzinę temu, Sep napisał: Nicola Zalewski, no spoko. Jakby selekcjonerem był jakiś Probierz czy inny Tarasiewicz, to pewnie by takiego powołania nie było. Z Romy to musi być dobry. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 18 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 sierpnia 2021 ja pierdole oni nie mają żadnych urządzeń do głosowań, ręcznie liczą XD Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 034 Opublikowano 18 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 sierpnia 2021 Ktoś jeszcze ma ochotę oglądać mecze kadry po przygodzie z Euro? Ja nie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 048 Opublikowano 18 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 sierpnia 2021 Zawsze i wszędzie Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 442 Opublikowano 18 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 sierpnia 2021 Na razie od 5 minut pokazują urywki Lewandowskiego, jest MOC. Pewnie w tle już się gorzałka leje to filmik potrwa 30 minut. Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 18 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 sierpnia 2021 51 minut temu, Figuś napisał: ja pierdole oni nie mają żadnych urządzeń do głosowań, ręcznie liczą XD najpierw obejrzyj dokladnie a potem komentuj Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 442 Opublikowano 18 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 sierpnia 2021 Ogólnie nie śledziłem jakoś przedwyborczych rozgrywek, ale widzę, że Kulesza wygra i delegaci mają spuścić w kiblu Kożminskiego. Mam nadzieję Zenek nagra z tej okazji jakiś nowy hymn reprezentacji. Dla tych co nie wiedzą ock Quote Kariera biznesowa Po zakończeniu kariery sportowej zajął się działalnością biznesową. Założył w 1994 roku wytwórnię fonograficzną Greenstar, która zrzesza największe gwiazdy polskiej muzyki tanecznej (disco, dance-pop, disco polo). Wytwórnia jest jednym z liderów rynku (m.in. złoty przycisk Play YouTube 8 diamentowych płyt). Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 18 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 sierpnia 2021 No nagle się znalazły, nie można było od razu tak prowadzić głosowania, tylko pacjentów geriatrii zmuszać do wstawania. Cytuj Odnośnik do komentarza
mugen 1 947 Opublikowano 18 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 sierpnia 2021 (edytowane) 35 minut temu, Bartg napisał: Ogólnie nie śledziłem jakoś przedwyborczych rozgrywek, ale widzę, że Kulesza wygra i delegaci mają spuścić w kiblu Kożminskiego. Mam nadzieję Zenek nagra z tej okazji jakiś nowy hymn reprezentacji. Dla tych co nie wiedzą ock Oni tam są już raczej dogadani, Marek już za mocno nie walczy, jest żeby tylko wyglądało na to, że jakaś demokracja czy coś, a potem dostanie stołek wiceprezesa do spraw czegośtam. Edytowane 18 sierpnia 2021 przez mugen Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 442 Opublikowano 18 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 sierpnia 2021 Kożmiński widać na wkurwie przemawia wiedząc, że przegra. Cytuj Odnośnik do komentarza
Basior 1 072 Opublikowano 18 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 sierpnia 2021 1 godzinę temu, Czoperrr napisał: Ktoś jeszcze ma ochotę oglądać mecze kadry po przygodzie z Euro? Ja nie. Tak. Nawet mam nadzieję zdobyć bilet na Anglia Polska. Wystarczy nie mieć żadnych oczekiwań. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 442 Opublikowano 18 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 sierpnia 2021 CEZARY KULESZA NOWY PREZESEM POLSKIEGO ZWIĄZKU PIŁKI NOŻNEJ! 92 głosów na Kuleszę, 23 głosy na Koźmińskiego! Quote Koźmiński: Wczorajszy wieczór. Miły, sympatyczny. Takie trzy fajne rozmowy. Pierwsza – „Marek, ty jesteś fajny, ale jakbyś przyjechał napił się wódeczki”. Ale nie padło, że mam przyjechać i pogadać o sporcie. Dobrze wiedzieć, że lata mijają, ale beton nie kruszeje. Cytuj Odnośnik do komentarza
addhoc 62 Opublikowano 18 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 sierpnia 2021 Czy tekst: „ Jeszcze zatęsknicie za Bońkiem” ma sens? Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 18 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 sierpnia 2021 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 442 Opublikowano 18 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 sierpnia 2021 Koźmiński mówił 20 minut, składnie, po Polsku, sens pomijam każdy sobie oceni. Kulesza mówił z minutę na poziomie przeciętnego ministra z Pisu Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 291 Opublikowano 18 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 sierpnia 2021 5 godzin temu, Czoperrr napisał: Ktoś jeszcze ma ochotę oglądać mecze kadry po przygodzie z Euro? Ja nie. Ja szczerze mowiac to cale Euro juz zapomnialem. No moze oprocz beki z angoli w finale. W sumie na repre nie czekam jakos specjalnie bo to beda przegrane eliminacje ale fajnie sie komentuje z forumkiem tych patalachow xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi