Skocz do zawartości

Reprezentacja Polski

Featured Replies

Opublikowano

Jaja jak berety. Ale patrząc na inne mecze tych eliminacji to remis z Anglią prawie pewny XD

• Odpowiedzi 14,8 tys.
  • Wyświetleń 1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

Opublikowano

No z dzisiejszych wysoko punktowych wygranych to tylko my dostalismy bramke :reggie:

Opublikowano

W meczu z pingwinami ze Svalbardu też by pewnie bramkę stracili :teehee: Ale niech tam się te małe reprezentacje cieszą, raz na jakiś czas coś strzelą i pomimo porażki zejdą z podniesionym czołem.

Opublikowano

W tych stanach to się jednak bawić nie umieją. Była możliwość przegrać albo chociaż zremisować połowę z San Marino, to się zachciało hat tricka przeciwko fryzjerom :[

Opublikowano

Ten Buksa pewniej wykancza niz Lewandowski

Opublikowano

Trochę mnie bawi, ile widziałem komentarzy o tej "ledwo wygranej połowie", gdzie było bodaj już 4-0 i mecz był sparingiem. Jakby Polska wygrała jakąś POŁOWĘ meczu, to wszyscy niedzielni fani by tylko szydzili z gadek o jakimś "wygraniu połowy meczu", i to jeszcze "prawie" itd. A jak jest na minus, to "kurczę, jak mogliśmy prawie nie wygrać drugiej połowy przeciw San Marino, kompromitacja", (cytat z Weszło) "drugą połowę rozstrzygnęliśmy w samej końcówce". Jakie ciśnienie.

Tak samo gdyby Polska przegrała 1-4 w jakimkolwiek stylu, to by tylko było śmianie cwaniaków, gdyby ktoś próbował gadać o dobrym stylu, inicjatywie. Wynik 1-4 by miał zamykać wszystkie gęby. Ale w drugą stronę to działa spoko.

Na szczęście z mocnymi markami to działa w drugą stronę, ludziom łatwiej przychodzi znaleźć pozytywy, domyślny random futbolu zawsze wywołuje dobre komentarzd. Jak pójdzie jakaś przeciętna akcja, to zamiast "o kurde, San Marino robi akcję, ale kompromitacja!", to jest "o kurde, Anglia robi akcję a Polacy ją ostatecznie zatrzymują, dzielna heroiczna walka z ich strony!". Mecze ze znanymi ekipami, czyli Hiszpanią i Anglią, bez wątpienia były też najlepiej oceniane w tym roku. Są takim miłym oddechem pozytywności. Tyle dobrego, bo o wygraną to będzie tej ekipie trudno mdr.

No ale... skoro było 2-1 na wyjeździe bez Roberta... to może... czyżby... dmuchał się BALONIK nadziei?

Opublikowano

A ja czuję że wygramy, róbcie screeny :P mówię Wam. Poszedł zakład na czystą jedyneczkę, a jak ja stawiam pieniądze to znaczy że tak będzie :nosacz3:

Edytowane przez teamdox

Opublikowano

Puchacz na Sterlinga, no ciekawe co może pójść nie tak :reggie: Tylko wrzutki na Bógse moga nas uratowac 

Opublikowano

Na kanale sportowym juz pewnie smaruja Kowalczyka na 22:30.

Opublikowano

Potężna Premier League wyjaśni dzisiaj Lewego. Klepanie amatorów w Niemczech to jednak inna półka. 

Opublikowano

No grami nie najgorzej. Krychowiak drewno. Przydałaby się lepsza obrona. Nie jestem też fanem Jóźwiaka i puchacza.

Edytowane przez PanKamil

Opublikowano

Nic jak narazie ta potezna anglia nie gra.  Nawet posiadanie maja mniejsze :yao:

Opublikowano

I strzaly na bude. Ale nie miejmy zludzen :) 

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Pozdro

16311293818342139242692266606200.jpg

Edytowane przez Basior
.

Opublikowano

Gwizdales przy klekaniu?