Opublikowano 9 października 20213 l 48 minutes ago, Figuś said: To sobie zainstalujcie jakieś VPN i będziecie mogli oglądać na sport.tvp.pl W TV chyba nie można, ale sobie poradziliśmy inaczej także nie ma spiny troche chujni.a bo Albania gola strzeliła…. Edytowane 9 października 20213 l przez Kaczi
Opublikowano 9 października 20213 l Ale mam beke z mody na sredniowieczne fryzury pilkarzy naszej kadry xD
Opublikowano 11 października 20213 l Miałem szczęście być na tym meczu Czasy gdy na dwa mecze na narodowym wchodziło się za 120zł Spotkania z Niemiaszkami i Szkotami
Opublikowano 12 października 20213 l Włącze sobie dzisiaj ten meczyk. Polakom życzę dziś porażki bo nie chcę oglądać ich blamażu na wielkich turniejach.
Opublikowano 12 października 20213 l Ja tam liczę, że zajmą to drugie miejsce w grupie, bo baraże mogą być z ciekawym przeciwnikiem i takie mecze o stawkę udziału w MŚ mogą być dobre.
Opublikowano 12 października 20213 l Albania powaznie oslabiona xD To chyba wygramy co nie? Nawet jak by mieli Popka w bramce to by nie wygrali
Opublikowano 12 października 20213 l Jak się chce grać na MŚ to raczej nie powinno się przejmować drużynami pokroju Albanii w obojętnie jakim składzie, tylko przystępować do takiego meczu z nastawieniem przejechania się po rywalu. No, ale jak moze być łatwiej to czemu nie xd
Opublikowano 12 października 20213 l Ojoj ale mi srogi haszysz dziadek o ksywie Tony zalatwil, mecz bedzie dobry tak czy inaczej. Czym gorzej bedziemy grali tym sie bardziej usmieje EDIT: Edytowane 12 października 20213 l przez Sven Froost
Opublikowano 12 października 20213 l Ja pier.dole, Krzysztofiak gra i jeszcze ten niedzwiedz na komencie z Borkiem. Gdzie jest Hajto ja sie pytam. Jest Zielinski i juz wiadomo co sie bedzie dzialo w hejtparku. No wlasnie, juz Krzysztofiak cos spier.dolil xDDD
Opublikowano 12 października 20213 l Potezna husaria meczy bule z 66 druzyna w rankingu, ktora gra w polowie rezerwowym skladem a w kraju podniecienie jak przed meczem z niemcami. Po co my sie pchamy do kataru? Czy ostatnie turnieje nikogo nie nauczyly ze my sie po prostu nie nadajemy? Teraz, Ludwes napisał: Moder i Krychowiak Co za pierdolone drewniaki, mój boże Moder to kozak ale jak musi odpierdalac robote za dwoch w srodku to ciezko zeby blyszczal
Opublikowano 12 października 20213 l poznański gen przegrywu u modera dzisiaj mocno aktywny, jóżwiak też, co piłkę dostanie, to już po akcji dlaczego zieliński nie bije stałych fragmentów?
Opublikowano 12 października 20213 l Jak to? Ta "maszyna" "pan piłkarz" "najlepszy piłkarz w historii" jeszcze nie nastrzelał z pierdyliona goli? No jak to możliwe?