Opublikowano 12 października 20213 l Nie no, taki bandytyzm trzeba piętnować i karać gospodarza, a nie takie cyrki odwalać.
Opublikowano 12 października 20213 l Oby tylko nie wyszła z tego jakaś grubsza inba, bo mamy już konflikt z Czechami, Białorusią, Niemcami i Brukselą... A oni tam mają bunkier na bunkrze...
Opublikowano 12 października 20213 l Duda w Tiranie z Kukesi dostał i walkower, a tu kurwa wznawiamy xddd
Opublikowano 12 października 20213 l 2 minuty temu, Bartg napisał: Oby tylko nie wyszła z tego jakaś grubsza inba, bo mamy już konflikt z Czechami, Białorusią, Niemcami i Brukselą... A oni tam mają bunkier na bunkrze... Od południa nas góry chronią pocisków które by nas mogły sięgnąć raczej Albania nie posiada
Opublikowano 12 października 20213 l 10 minut temu, Figaro napisał: co za kurwa głupi post Ten temat to jedyne miejsce na forum gdzie Figaro jest prawakiem.
Opublikowano 12 października 20213 l Na cholerę ten baran zebrał na własne życzenie żółtą kartkę? To jest jakaś ukryta taktyka żeby nie grać w następnym meczu?
Opublikowano 12 października 20213 l patrząc na reakcje typów z polskiej ławki, którzy chwilę po tej sytuacji się śmiali, to chyba właśnie o to chodziło
Opublikowano 12 października 20213 l Pewnie wykartkował się na Andorę, by przez przypadek z Andorą nie wykartkować się na Węgry. Ciężko się ten mecz oglądało. W zasadzie obie drużyny niewiele pokazały. Dopisać trzy punkty i zapomnieć.
Opublikowano 12 października 20213 l ten Świderski to mi takich dawnych napadziorów przypomina, tych Żurawskich, Frankowskich. Taki prosty napastnik, a jednak daje jakość. No tak czułem, że będzie to mecz na przepchnięcie, Węgry urwały Anglikom pkt co zresztą obstawiłem, kupon zajechał Lewy, nie strzelając bramek z San Marino, no ale cóż, moja wina mogłem nie obstawiać. Nadal oczy krwawią, ale krwawią przez 70 % spotkań od 33 lat jak oglądam kadrę. Do Kataru nadal w chuuu daleko
Opublikowano 12 października 20213 l Gol Świderskiego legancki po jeszcze lepszym dośrodkowaniu. No, ale ta akcja Krychowiaka chwile wcześniej jak na siłę szukał Lewego zamiast ładować w bramę to kibel kompletny i bardzo by bolała, gdyby mecz skończył się remisem. Nie mogę uradzić tego niedźwiedziego głosu komentatora xd Spoiler
Opublikowano 12 października 20213 l Podludzie rzucają butelkami w Zielińskiego udzielającego pomeczowego wywiadu
Opublikowano 12 października 20213 l W Szczęsnego też czymś rzucali w doliczonym czasie, jakby to im zależało, żeby zyskać czas Dziwne, że nie padł na murawę i nie udawał, że coś mu się stało, szybciej by się mecz skończył.
Opublikowano 13 października 20213 l 8 hours ago, YETI said: Dziś dwa zwycięstwa. Widać od razu, że sami patrioci bo i PW się trafiła
Opublikowano 13 października 20213 l Ponoć zadyma wzięła się z tego, że kibice Węgierscy mieli transparenty z przekreślonym klękaniem i policja weszła na trybuny próbując siłą odebrać
Opublikowano 13 października 20213 l 9 hours ago, YETI said: Dziś dwa zwycięstwa. mamy obowiązek kibicować Węgrom?
Opublikowano 13 października 20213 l 4 minuty temu, Czoperrr napisał: mamy obowiązek kibicować Węgrom? on mówi o polskich kibolach na trybunach którzy bili się z policją rzeczywiście niesamowite zwycięstwo