Skocz do zawartości

Reprezentacja Polski

Featured Replies

• Odpowiedzi 14,8 tys.
  • Wyświetleń 1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

Opublikowano

Nie no, taki bandytyzm trzeba piętnować i karać gospodarza, a nie takie cyrki odwalać.

Opublikowano

Oby tylko nie wyszła z tego jakaś grubsza inba, bo mamy już konflikt z Czechami, Białorusią, Niemcami i Brukselą...

A oni tam mają bunkier na bunkrze...

Opublikowano

Duda w Tiranie z Kukesi dostał i walkower, a tu kurwa wznawiamy xddd

Opublikowano
2 minuty temu, Bartg napisał:

Oby tylko nie wyszła z tego jakaś grubsza inba, bo mamy już konflikt z Czechami, Białorusią, Niemcami i Brukselą...

A oni tam mają bunkier na bunkrze...

Od południa nas góry chronią ;) pocisków które by nas mogły sięgnąć raczej Albania nie posiada

Opublikowano
10 minut temu, Figaro napisał:

co za kurwa głupi post

Ten temat to jedyne miejsce na forum gdzie Figaro jest prawakiem.

Opublikowano

Na cholerę ten baran zebrał na własne życzenie żółtą kartkę? To jest jakaś ukryta taktyka żeby nie grać w następnym meczu? 

Opublikowano

patrząc na reakcje typów z polskiej ławki, którzy chwilę po tej sytuacji się śmiali, to chyba właśnie o to chodziło

Opublikowano

To tylko Puszka :pawel:

Opublikowano

Pewnie wykartkował się na Andorę, by przez przypadek z Andorą nie wykartkować się na Węgry.

Ciężko się ten mecz oglądało. W zasadzie obie drużyny niewiele pokazały. Dopisać trzy punkty i zapomnieć.

Opublikowano

ten Świderski to mi takich dawnych napadziorów przypomina, tych Żurawskich, Frankowskich. Taki prosty napastnik, a jednak daje jakość. No tak czułem, że będzie to mecz na przepchnięcie, Węgry urwały Anglikom pkt co zresztą obstawiłem, kupon zajechał Lewy, nie strzelając bramek z San Marino, no ale cóż, moja wina mogłem nie obstawiać. Nadal oczy krwawią, ale krwawią przez 70 % spotkań od 33 lat jak oglądam kadrę. Do Kataru nadal w chuuu daleko

Opublikowano

Gol Świderskiego legancki po jeszcze lepszym dośrodkowaniu. No, ale ta akcja Krychowiaka chwile wcześniej jak na siłę szukał Lewego zamiast ładować w bramę to kibel kompletny i bardzo by bolała, gdyby mecz skończył się remisem.

Nie mogę uradzić tego niedźwiedziego głosu komentatora xd

Spoiler

Bear Roar - YouTube

Opublikowano

Podludzie rzucają butelkami w Zielińskiego udzielającego pomeczowego wywiadu :shotgun:

Opublikowano

W Szczęsnego też czymś rzucali w doliczonym czasie, jakby to im zależało, żeby zyskać czas :pawel: Dziwne, że nie padł na murawę i nie udawał, że coś mu się stało, szybciej by się mecz skończył.

Opublikowano
8 hours ago, YETI said:

Dziś dwa zwycięstwa. 

Widać od razu, że sami patrioci bo i PW się trafiła

Opublikowano

Ponoć zadyma wzięła się z tego, że kibice Węgierscy mieli transparenty z przekreślonym klękaniem i policja weszła na trybuny próbując siłą odebrać :reggie:

Opublikowano
4 minuty temu, Czoperrr napisał:

mamy obowiązek kibicować Węgrom?

on mówi o polskich kibolach na trybunach którzy bili się z policją

rzeczywiście niesamowite zwycięstwo 

Opublikowano

Fokin polska walczaca :/