Opublikowano 12 listopada 20213 l Cash to prawy pomocnik albo prawy obronca, ale dzisiaj pewnie zagra
Opublikowano 12 listopada 20213 l Jak tam Panowie nastroje przed meczem? Pamietajmy ze nie ma juz slabych druzyn a Andora zrobila w ostatnich latach spore postępy.
Opublikowano 12 listopada 20213 l No jestem szczerze obsrany, podobnie jak byłem przed meczem ze Słowacją Wiadomo, że Chuopaki średnio na wyjeździe i średnio pod presją.
Opublikowano 12 listopada 20213 l 2 minuty temu, Figaro napisał: przypomnijcie, musimy to wygrać czy jak to było? Tak. Plus wygrana z Węgrami i jesteśmy lepiej ustawini w barażach. BTW Germany v Poland U21 0:4
Opublikowano 12 listopada 20213 l 18 minut temu, Hubert249 napisał: BTW Germany v Poland U21 0:4 Dopiero patrząc na ten mecz zauważyłem, że w kadrze U-21 jest ktoś o nazwisku Ben Lederman. Urodzony w Kalifornii, etnicznie Żyd, wychowanek Barcelony, w Polsce mieszka od zeszłego roku, obywatelstwo dostał jako dziecko żeby... być obywatelem EU i móc przenieść się do Barcelony. Pobyt w kadrze o tyle ciekawy, że reprezentacja USA nie jest, jak angielska, jakoś lepsza personalnie od Polski. O Nicoli Zalewskim czy Dennisie Jastrzembskim nie mówię, bo oni to mieli kontakty z Polską i coś tam mówią po polsku.
Opublikowano 12 listopada 20213 l Jezu niech oni skoncza brac Lewandowskiemu az po same kule. I dawac Kapustke za Krzysztofiaka.
Opublikowano 12 listopada 20213 l No wlasnie dziwne ze Jezus gra tak czesto nawet jak nie ma formy. Czekam na Casha, oby dzisiaj zagral
Opublikowano 12 listopada 20213 l Jóźwiak pięknie objechany przez półamatora. No ciekawe czemu nie gra w tym Derby.
Opublikowano 12 listopada 20213 l Teraz, Figuś napisał: Angole już 3:0 z Albanią No i git, jesteśmy w barażach.
Opublikowano 12 listopada 20213 l Coś nowego, nie przypominam sobie, żeby Polska grała w barażach do turnieju. Może być ciekawie, bo to będzie drabinka jednomeczowa, a nie mecz i rewanż jak kiedyś.
Opublikowano 12 listopada 20213 l Ton komentarza Zewlakowa przypomina mi te scene z Chlopaki nie placza co typ zamawial przez telefon prostytutki.