Bartg 5 437 Opublikowano 15 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 15 listopada 2021 To teraz jeśli jutro Turcja lub Walia wygra (lub obie naturalnie) to jesteśmy nierozstawieni Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 287 Opublikowano 15 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 15 listopada 2021 Dziwne, ze HP nie zrobili. Cytuj Odnośnik do komentarza
ścierpła mi noga 74 Opublikowano 15 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 15 listopada 2021 (edytowane) No to se grajki z trenerem pożartowały z ważnego meczu. Teraz życzę nam nierozstawienia i wku$wionego Ronaldo w Lizbonie. Edytowane 15 listopada 2021 przez ścierpła mi noga Cytuj Odnośnik do komentarza
Sep 1 619 Opublikowano 15 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 15 listopada 2021 No i dobrze by było. Ta przypadkowa zbieranina kalek nie zasługuje na żadne rozstawienie. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 15 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 15 listopada 2021 5 minut temu, ścierpła mi noga napisał: Teraz życzę nam nierozstawienia i wku$wionego Ronaldo w Lizbonie. Najbardziej bym chciał, żeby właśnie trafili na Portugalię. Lubię oglądać Ronaldo, więc w pojedynku z Lewandowskim będzie co oglądać. Cytuj Odnośnik do komentarza
PiotrekP 1 724 Opublikowano 15 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 15 listopada 2021 Są bardziej zjebani niż remastery GTA. I tyle w temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza
[InSaNe] 2 477 Opublikowano 15 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 15 listopada 2021 Dalej nie ogarniacie, że ta zgraja wszędzie awansuje albo coś wygrywa na garbie Lewandowskiego? Poza fuksiarskimi ME 2016, gdzie udało się coś wywalczyć dzięki fuksiarskim meczom na ''1-0''? Cytuj Odnośnik do komentarza
Tokar 8 265 Opublikowano 15 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 15 listopada 2021 Smuda by to lepiej ogarnął taktycznie. Cytuj Odnośnik do komentarza
podgoor 22 Opublikowano 15 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 15 listopada 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza
addhoc 62 Opublikowano 15 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 15 listopada 2021 To jakby w Katarze Lewy załapał kontuzje to w sumie nie ma kim grać? Niech ich zleje ta portugalia bo szkoda nerwów... Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 437 Opublikowano 16 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 16 listopada 2021 Bo oni mje w bundeslidze nie wystawiają :((( Cytuj Odnośnik do komentarza
BRY@N 1 408 Opublikowano 16 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 16 listopada 2021 No co chciał przeciąć ostatnie podanie ale nie zdążył XD Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 437 Opublikowano 16 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 16 listopada 2021 Ależ ten Paulo pierdolił kocopoły na konferencji Quote Pan powiedział, że Puchacz nie gra dobrze w kadrze. Ja się totalnie nie zgadzam z tą tezą. To młody piłkarz, rozwija się. Dzisiaj poszło mu gorzej, ale gorzej poszło każdemu. Również mi. Nie mogę skupiać się na jednym piłkarzu i go krytykować Quote Jeśli cały czas będziemy mówić, że jest za wcześnie na danie szansy komuś innemu… Powiem tak – podjąłbym taką samą decyzję. Wierzę w tych zawodników. Według mnie to była właściwa decyzja. Musimy się rozwijać jako zespół, inni tez muszą czuć odpowiedzialność, a nie tylko Robert. Quote Cały czas to powtarzam, że będą chwile, gdy Roberta Lewandowskiego z nami nie będzie i musimy być na to gotowi. Oczekuję, że inni piłkarze też będą brali na siebie odpowiedzialność. Łatwo jest teraz rozmawiać, gdy wiemy jaki jest wynik. Ale ja tu jestem szefem, ja podejmuje decyzje i rozwiązuje problemy, gdy takie się pojawią. Skomplikowanie sytuacji w barażach? Tak, natomiast nadal mamy duże szanse. Pokazaliśmy, że jesteśmy w stanie pokonać każdego i myślę, że na baraże zespół będzie w lepszej formie. Czekamy na jutrzejsze rozstrzygnięcia. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 16 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 16 listopada 2021 Są zawodnicy w kadrze jak Puchacz, czy Minetty którzy są po prostu tragiczni. Nie wnoszą nic, dają straty, tworzą chaos i nie pracują na korzyść na drużyny nawet walką. Tragicznie to wyglądało wczoraj, totalne ogóraki. Bramka na 2-1 po akcji podaj i biegnij. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ölschmitz 1 517 Opublikowano 16 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 16 listopada 2021 "pokazalismy, ze jestesmy w stanie pokonac kazdego" no, panie siwy bajerancie, do tej pory pokonales dwukrotnie Albanie, San Marino i Andorę. to jedyne 6 zwyciestw jego kadry. Cytuj Odnośnik do komentarza
tedi007 626 Opublikowano 16 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 16 listopada 2021 47 minut temu, Bartg napisał: Cały czas to powtarzam, że będą chwile, gdy Roberta Lewandowskiego z nami nie będzie i musimy być na to gotowi. Oczekuję, że inni piłkarze też będą brali na siebie odpowiedzialność. Łatwo jest teraz rozmawiać, gdy wiemy jaki jest wynik. Ale ja tu jestem szefem, ja podejmuje decyzje i rozwiązuje problemy, gdy takie się pojawią. Skomplikowanie sytuacji w barażach? Tak, natomiast nadal mamy duże szanse. Pokazaliśmy, że jesteśmy w stanie pokonać każdego i myślę, że na baraże zespół będzie w lepszej formie. Czekamy na jutrzejsze rozstrzygnięcia. POKONAĆ KAŻDEGO Zwycięstwa: Andorę, San Marino i Albanię Porażka lub remis: Węgry, Rosja, Islandia, Słowacja, Hiszpania, Szwecja i Anglia. No, kurva, jesteśmy w stanie pokonać same europejskie "potęgi" Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 16 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 16 listopada 2021 Jak nie będzie Lewego to jego też już nie będzie, wiec co on pisze, że MY będziemy musieli być na to gotowi xd Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 287 Opublikowano 16 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 16 listopada 2021 55 minut temu, Ölschmitz napisał: "pokazalismy, ze jestesmy w stanie pokonac kazdego" no, panie siwy bajerancie, do tej pory pokonales dwukrotnie Albanie, San Marino i Andorę. to jedyne 6 zwyciestw jego kadry. Boniek odszedl ale narracja zostala. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Bartg 5 437 Opublikowano 16 listopada 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 16 listopada 2021 Dla nas w Europie prawie wszyscy to trudni rywale. Chorwacja, Serbia, Bośnia i Hercegowina, Czarnogóra, Albania, Macedonia, Słowenia - była Jugosławia, wiadomo Bałkany ciężkie wyjazdy, typowi Jugole, mocne charaktery, zahartowani wojną Anglia, Irlandia, Szkocja, Walia - uuu wyspiarze, twardy fizyczny futbol, faule, ciężko, ciężko... Hiszpania, Włochy, Portugalia, Grecja - południowcy nam nie leżą, polot, finezja, inny temperament xD Szwecja, Dania, Norwegia, Islandia - Duński Dynamit, Potop Szwedzki, Skandynawowie Niemcy, Francja - potęgi, Mistrzowie Świata, 99% meczy wpierdol, uchowaj Boże Rosja, Ukraina, Białoruś - byłe kraje demokracji ludowej, nigdy się z nimi dobrze nie grało, cechuje je duża nieobliczalność xD Czechy, Słowacja, Rumunia, Bułgaria, Węgry - powracające flashbacki z wpierdoli w przeszłości bliższej lub dalszej Kazachstan, Armenia, Azerbejdżan, Gruzja - daleko w chuj, ciężko dolecieć, chłopacy zmęczeni po podróży, ciepło, no ciężko no Austria, Szwajcaria - Niemcy w wersji demo, prawie wszyscy grają w Bundeslidze a wiadomo Bundesliga > kupa > ekstralipa reszta - poziom się wyrównał, nie ma już słabych drużyn w Europie xD 2 2 6 Cytuj Odnośnik do komentarza
dee 8 808 Opublikowano 16 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 16 listopada 2021 Belgowie do Walii oficjalnie drugim składem, tak że Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 539 Opublikowano 16 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 16 listopada 2021 Szybko poszło z jakimiś resztkami zaufania społecznego do Sousy. Najlepsze, że chyba każdy tutaj wymyśliłby jakieś bardziej przekonujące tłumaczenie tej decyzji, żeby mecz potraktować jak sparing. Coś, co by lepiej brzmiało, obojętnie czy trzeba by było pójść w populistyczne slogany, czy jakieś konkrety. Coś tam, że doświadczenie w prawdziwych meczach jest na wagę złota, to była jedyna szansa na to, bez sensu chcieć jechać na Mundial i bać się że trafisz na silnego rywala, itp. Albo trochę chłodu po porażce - dosłownie nie mamy innych meczów, następna przerwa na reprezentacje jest w marcu, tylko teraz mogę tę resztę ekipy nauczyć co muszę, to był jedyny mecz który mogliśmy przegrać. Nie wszystkich by to przekonało, ale wiem, że u wielo by zdobyło pewien szacunek. Ale tym razem, Sousa nie odniósł triumfu nawet jako mówca. Nie wiem no, może tak naprawdę to nic nie zmienia, zresztą Polska powinna pokonać tak grające Węgry nawet w tym składzie, bo po prostu jest lepsza w piłkę. Ale wiem, że publika mu to zawsze zapamięta jako fatalną decyzję. Jak wiem czytając Weszło i tego typu stronki - takie decyzje i takie mecze są zapamiętywane dosłownie na zawsze. Za 50 lat ludzie dalej będą pisać o tym, że Sousa olał mecz z Węgrami i prze'jebał rozstawienie w play-offach. Cytuj Odnośnik do komentarza
michal 558 Opublikowano 16 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 16 listopada 2021 Nie wiem o co te cale lamenty skoro oni nie zasługują ani na Mundial ani na EURO. Ostatni dobry mecz Polaków to przypominam ...październik 2006 na Stadionie Śląskim. Cytuj Odnośnik do komentarza
Tokar 8 265 Opublikowano 16 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 16 listopada 2021 9 godzin temu, Bartg napisał: Bo oni mje w bundeslidze nie wystawiają :((( Cytuj Odnośnik do komentarza
Okie from Muskogee 2 850 Opublikowano 16 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 16 listopada 2021 Dopóki grają, pozostają w grze, to co to za tekst, że nie zasługują na to, aby grać w turnieju? Bo ktoś odgórnie ma ich za patałachów i nie podoba mu się ich gra nie świadczy o tym, że mają nigdzie nie występować. Jeszcze zrozumiałbym gdyby wszędzie, gdzie się pojawią, zajmowali ostatnie miejsce. Jest w chuj gorszych ekip i jakoś nie słychać biadolenia, że w ogóle nie powinny grać. No, ale przecież Polska. Z założenia jesteśmy najgorszym krajem dla Polaków czy jaki chuj, bo nie rozumiem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 200 Opublikowano 16 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 16 listopada 2021 26 minut temu, Okie from Muskogee napisał: Dopóki grają, pozostają w grze, to co to za tekst, że nie zasługują na to, aby grać w turnieju? to już jest polska choroba mentalna. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi