Skocz do zawartości

Reprezentacja Polski

Cris

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To nie jest kwestia kto na co zasługuje, tylko czysty rachunek prawdopodobieństwa oparty na rzeczywistych przesłankach. Oczywiście, że kogo by nie wylosowali, to przed marcowymi barażami będę się jarał i liczył na cud wbrew logice. Mam nadzieję, że entuzjazm nie zostanie zgaszony po kwadransie. 

• Odpowiedzi 14,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

piłkarzyki bolaki, na chuj to to żyje? XD

Dobrze, że niedługo skoki narciarskie, to będzie można się wysrać na tych patałachów piłkarskich, bo się kurwy nadają do okręgówek.

Opublikowano
3 minuty temu, Faka napisał:

Dobrze, że niedługo skoki narciarskie, to będzie można się wysrać na tych patałachów piłkarskich, bo się kurwy nadają do okręgówek.

A potem 1:0 z Portugalia i "ku.rwa jaka to jest ekipa, ten Sousa to mial nosa, Krychowiak top, wyjscie z grupy to pewnik". I tak w kolko.

Opublikowano

Tak naprawdę, to oni wygrali tylko z amatorami, San Marino i Andorą (jeszcze dali sobie strzelić gola :dynia:, oraz z jedną profesjonalną drużyną, Albanią. Dodać do tego cudowny występ na ME i mamy obraz faktycznego stanu polskiej piłki, nędza i rozpacz. Jeżeli jakimś cudem dostaną się do MŚ, to skończy się tak samo jak ME.

Opublikowano
4 minuty temu, Kmiot napisał:

No chyba na tym polega kibicowanie.

Sezonowe to moze i tak. Dla mnie kibicowanie jest wtedy, ze czy idzie zle czy dobrze to zostajesz przy druzynie. Pomijam jakies skrajnie PRowe pier.dolenie o pokonaniu wszystkich po przegranym meczu z rezerwami Wegier.

Na szczescie kibicem repry nie jestem i ogladam ja dla beki :cool:

Opublikowano
2 godziny temu, Okie from Muskogee napisał:

Dopóki grają, pozostają w grze, to co to za tekst, że nie zasługują na to, aby grać w turnieju? Bo ktoś odgórnie ma ich za patałachów i nie podoba mu się ich gra nie świadczy o tym, że mają nigdzie nie występować. Jeszcze zrozumiałbym gdyby wszędzie, gdzie się pojawią, zajmowali ostatnie miejsce. Jest w chuj gorszych ekip i jakoś nie słychać biadolenia, że w ogóle nie powinny grać. No, ale przecież Polska. Z założenia jesteśmy najgorszym krajem dla Polaków czy jaki chuj, bo nie rozumiem. 

Raczej rozchodzi się o to, że u nas piłka nożna jest bardzo popularna i jest sportem numer jeden. W kraju jest mnóstwo klubów i drużyn, kadra jest najważniejsza zaraz za Bogiem i Janem Pawłem II, a ekstraklasa przynosi ogromne zyski. Pomimo tego wszystkiego liga jest kurewsko słaba, a kadra przez ostatnie 25 lat dowiozła tylko ćwierćfinał Euro i to też trochę szczęśliwie, choć po dosyć udanej grze. Czy są gorsze zespoły? Oczywiście, że są, ale nie są tak pompowane. Dajmy na to taką Macedonię z ostatniego Euro. Ogóraki straszne, ale wychodzili na boisko bez kompleksów i walczyli, a my na ostatnim Euro nie wyglądaliśmy na żądnych wygrywania poza niektórymi jednostkami, a powiedziałbym nawet, że niektórzy wyszli na boisko jak za karę i obsrani. Czy dla takiej kadry jak w obecnych eliminacjach jest miejsce na Mundialu? No tak średnio bym powiedział, ale mają niedługo 2 mecze barażowe i jak chcą jechać na Mundial to tylko od nich zależy. Ja tam zawsze kibicuje, ale zawsze też chętnie się pośmieję z takich puchaczów jak wczoraj, bo to był straszliwy blamaż i pseudo sportowe zachowanie.

Opublikowano

Puchacz, Piątek, Krycha out i jakaś szansa minimalna będzie. 

Szczęsny jako że nie ma farta to pewnie coś przybaboli. 

Ogólnie pewnie jak nie wejdziemy to i Sousa out i znowu jakiś wuefista z naszego kraju XD 

Trzymam kciuki, ale nasza reprezentacja praktycznie nigdy nie może liczyć na farta, a od spalania się w takich meczach niektórzy są wręcz mistrzami. Ja wiem, że raczej lepszych od tej trójki zawodników nie mamy, ale jest coś takiego jak rotacja i w końcu ktoś by pyknął w kadrze. Dawać tych samych dreszczy co ciągle powielają te same błędy, albo grają z kijem w tyłku jak Krycha to trochę bezsens i w koło macieju.

• Plusik 1