Skocz do zawartości

Reprezentacja Polski

Cris

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 14,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
3 minuty temu, Pix napisał:

To że Sousa out po przegranych barażach jest więcej niż pewne. Podobno w PZPN już teraz chcą jego głowy, ale kasy za dużo by stracili za zerwanie kontraktu. 

I co to da? Wymienia na jakiegos polskiego dziada bo nie ma juz Bonka, ktoremu pier.dolili pol kadencji, ze czemu nie trener z zagranicy.

No i trener to jest moze 40% problemow tej kadry. Oprocz zwyklych umiejetnosci gry (w kadrze) to niedlugo zmiana pokoleniowa. Ide o zaklad, ze Lewy to nie bedzie jak Blaszczykowski ciagnal dopoki szpital go nie wyeliminuje tylko podziekuje ladnie po tych dwoch meczach barazowych zeby sobie do emeryturki pykac w Bayernie. Glik tez juz stary, Krzysztofiak to juz drugi Peszko wiec kto zostanie? No ci co grali w poniedzialek xD

Opublikowano
W dniu 16.11.2021 o 17:33, Okie from Muskogee napisał:

Dopóki grają, pozostają w grze, to co to za tekst, że nie zasługują na to, aby grać w turnieju? Bo ktoś odgórnie ma ich za patałachów i nie podoba mu się ich gra nie świadczy o tym, że mają nigdzie nie występować. Jeszcze zrozumiałbym gdyby wszędzie, gdzie się pojawią, zajmowali ostatnie miejsce. Jest w chuj gorszych ekip i jakoś nie słychać biadolenia, że w ogóle nie powinny grać. No, ale przecież Polska. Z założenia jesteśmy najgorszym krajem dla Polaków czy jaki chuj, bo nie rozumiem. 

Chodzi o to ze jestesmy chujowi w piłke a od 20 lat kiedy tylko dostaniemy sie na jakas duza impreze jest jebane pompowanie balonika i narracja ze polfinal to bedzie porazka. A potem dostajemy w pizde od karłow z korei, ekwadoru, senegalu albo czechoslowacji. W dodatku bez czechow. Juz rozumiesz? Najzwyczajniej to w swiecie ludzi wkurwia. Mnie tez. Bo dalem sie na to wszystko jak glupi nabrac mimo wiecznych rozczarowan kolejny raz na euro 2021. I jako kibic zostalem zweryfikowany jak tania dziwka gdzie reprezentacja zajela ostatnie miejsce w najslabszej grupie turnieju. Jak zwykle zreszta.  Ostatni raz. Ostatni. Zamiast po prostu cieszyc sie z tego ze jestesmy na turnieju to za kazdym razem jest POKAZEMY IM! HUSARIA PANY! SLOWACJE ZJEMY HISZPANOM POKAZEMY TIKITAKI A SZWECJA SE OBETRZEMY PYSK. Tak to wyglada, a potem jak zawsze kompromitacja. Procz 2016 to wszedzie gdzie sie pojawiali zajmowali ostatnie miejsce wiec chyba mamy inne dane. No chyba ze mowimy o eliminacjach. Ale to tak jakby cieszyc sie ze mamy wspanialych przedskoczkow. 

Ciesze sie ze chociaz raz moglem przezyc jakiekolwiek emocje podczas euro 2016. I ze serce zabilo mocniej. Dziekuje Pan Nawalka. Na wiecej nie licze. To bylo jak kometa halleya przelatujaca raz na 80 lat. 

Takze teraz kompletnie neutralnie. Fajnie jakby awansowali ale kompletnie w to nie wierze. I kompletnie bede mial to w dupie. Ostatnie euro mi sie podobalo i bez emocji zwiazanych z naszymi orlami(te trwaly do czerwonej kartki krychowiaka wiec tak jakby ich nie bylo) tak samo i mś dadza rade sobie bez nas.

• Plusik 1
Opublikowano
Godzinę temu, kanabis napisał:

albo czechoslowacji. W dodatku bez czechow.

A euro 2012? Ostatnie miejsce w grupie śmiechu i ostatni mecz z Czechami, po którym Błaszczykowski tłumaczył, że nie grali na pełnej kurwie, bo nie wiedzieli, że związek radziecki przegrywa z Grecją i w związku z tym nie wiem, uznali że się nie opyla czy coś xD A w ogóle euro nam się nie udało, bo rodzina Kuby dostała za mało biletów na mecze :trophy_gold:

W sumie coś w tym jest, że jakby nie awansowali, to jakoś tak zdrowiej się będzie  ten grudniowy mundial oglądało. Głupi kibic mimo tej całej szydery i tak za każdym razem wierzy, że tym razem będzie inaczej, a później czuje się jakby dostał w mordę. 

• Plusik 1
Opublikowano
9 minut temu, Tokar napisał:

Głupi kibic mimo tej całej szydery i tak za każdym razem wierzy, że tym razem będzie inaczej, a później czuje się jakby dostał w mordę. 

Od Mundialu 2002 mam tak przy każdym turnieju. Udziela mi się ten letni klimat piłkarskiej imprezey i rozsądek z rozumem chuj trafia.

Fuck Ido It GIFs | Tenor

Opublikowano
1 godzinę temu, kanabis napisał:

Takze teraz kompletnie neutralnie. Fajnie jakby awansowali ale kompletnie w to nie wierze. I kompletnie bede mial to w dupie. Ostatnie euro mi sie podobalo i bez emocji zwiazanych z naszymi orlami(te trwaly do czerwonej kartki krychowiaka wiec tak jakby ich nie bylo) tak samo i mś dadza rade sobie bez nas.

U mnie objawienie przyszlo po euro 2008. Od tamtej pory wyje.bka totalna i ogladanie bez kolaczacego serca. Polecam. Bo to serio nie ma sensu, przejscie eliminacji to max na co nas stac. A zapowiada sie, ze nawet i to sie zaraz skonczy.

Opublikowano

Czy ja wiem. Ja jestem bardzo tego ciekawy. Wiadomo, ze MS czy ME kojarza sie z latem ale patrze na Katar troche jak na super bowl, ktory jest rozgrywany w zime i jakos hamburgery to ogladaja. Czy chcialbym zeby zawsze to bylo w zime, pewnie nie, ale raz sprobowac to nie pedau.

Opublikowano

Plus taki, że zawodnicy będą po kilku kolejkach w ligach a nie po całym sezonie i pucharach, więc może też się to jakoś pozytywnie odbije. No, ale w przerwie transmisji będą leciały reklamy świąteczne, chore gówno xd

Opublikowano

Od tej niedzieli za rok start mistrzostw. Temperatury na dzisiaj ok 30C. Niby nie tak zle do grania ale zastanawiam sie czy wieczorne mecze u nas nie beda +3h i gdzies ok 22-23.

Opublikowano
9 hours ago, krupek said:

Plus taki, że zawodnicy będą po kilku kolejkach w ligach a nie po całym sezonie i pucharach, więc może też się to jakoś pozytywnie odbije. No, ale w przerwie transmisji będą leciały reklamy świąteczne, chore gówno xd

To może być plusem akurat, że do turnieju piłkarzy przygotują klubowi trenerzy, a nie nasz wspaniały sztab, który zawsze tak przygotuje piłkarzy, że albo nie mają sił biegać po 60 minucie, albo tłumaczą, że forma przyjdzie na 1/8 finału bo tak im trener ustawił przygotowania.

Opublikowano

Co do mundialu, na który i tak nie awansujemy to ja mam cel tam jechać. Najlepiej na jakiś mecz konretniejszy.

A meczu z Węgrami nie oglądałem, bo wolałem pograć w Halo i Forzę.

Może jakby był na narodowym to bym się ekscytował, ale tak to wyje'bka.

Opublikowano
14 minutes ago, kanabis said:

Aby tylko nie kolidowalo ze skokami narciarskimi :/

Pewnie troche będzie, mecze grupowe mają być jeśli dobrze pamiętam (czasy polskie) - 11, 14, 17 i 20. Ostatnia kolejka grupowa i playoffy o 16 i 20.

Opublikowano

Drużyny rozstawione: 

Portugalia
Szkocja
Włochy
Rosja
Szwecja
Walia 

Jest szansa na Portugalię, ale równie soczysty wpierdol możemy dostać od Walii