Sven Froost 493 Opublikowano 24 marca 2022 Opublikowano 24 marca 2022 Piatek wiedzial ze zjebie wiec pociagnal na karnego ktorego ze stalowymi nerwami strzelil w srodek Cytuj
Bartg 5 526 Opublikowano 24 marca 2022 Opublikowano 24 marca 2022 W Italii jutro zaloba jakas lol, jedna z większych sensacji ever w eliminacjach Cytuj
Bartg 5 526 Opublikowano 24 marca 2022 Opublikowano 24 marca 2022 Lecimy z dogrywka, niech sie męczą obie a u nas wypoczęty Lewy po dobrym szejku z jarmuzu wjedzie jak trzeba Cytuj
Sven Froost 493 Opublikowano 24 marca 2022 Opublikowano 24 marca 2022 Mistrzowie Europy wyeliminowani przez potezna Macedonie Polnocna. Jak przegramy we wtorek to idz pan w chuj z tymi Mistrzostwami Cytuj
Figaro 8 283 Opublikowano 24 marca 2022 Opublikowano 24 marca 2022 jak nie radzili sobie z Macedonią, to i w pucharze nie daliby rady Cytuj
Czoperrr 5 239 Opublikowano 24 marca 2022 Opublikowano 24 marca 2022 Nie no jak Włosi się nie dostali to nie ma wstydu jak i my odpadniemy (co raczej się stanie) Cytuj
krupek 15 492 Opublikowano 24 marca 2022 Opublikowano 24 marca 2022 Włosi przecież drugi Mundial z rzędu będą oglądali w tv xd Cytuj
Bartg 5 526 Opublikowano 24 marca 2022 Opublikowano 24 marca 2022 Szwecja prowadzi, ale Engel na polsacie mowi ze nie ma co sie szwecji bać to jestem spokojny Cytuj
ścierpła mi noga 75 Opublikowano 24 marca 2022 Opublikowano 24 marca 2022 nikt z tego nic nie ulepi, koszmarny Zieliński, Reca, Milik. Nie ma kto kreować gry w tej kadrze. Zwycięstwa będą okazjonalne i żadnej powtarzalności nie obejrzymy w grze tej drużyny. Awans na MŚ to tylko jeden mecz i zadecyduje tu forma dnia drużyny przeciwnej. Jadę na śląski, ale raczej pesymistycznie nastawiony. Cytuj
Bartg 5 526 Opublikowano 24 marca 2022 Opublikowano 24 marca 2022 Kurde nawet nie wiedzialem ze Elanga z United to szwed. Wychodzi ze Szwecja ma 3 murzynów, a my zero Cytuj
Kaczi 829 Opublikowano 24 marca 2022 Opublikowano 24 marca 2022 30 minutes ago, ścierpła mi noga said: nikt z tego nic nie ulepi, koszmarny Zieliński, Reca, Milik. Nie ma kto kreować gry w tej kadrze. Zwycięstwa będą okazjonalne i żadnej powtarzalności nie obejrzymy w grze tej drużyny. Awans na MŚ to tylko jeden mecz i zadecyduje tu forma dnia drużyny przeciwnej. Jadę na śląski, ale raczej pesymistycznie nastawiony. Ale wiesz że ta ładna klepka w drugiej połowie to była zagrana przez Ziela i Casha. Jedna z ładniejszych akcji polskich w tym meczu 1 Cytuj
BRY@N 1 592 Opublikowano 25 marca 2022 Opublikowano 25 marca 2022 5 godzin temu, Kaczi napisał: Ale wiesz że ta ładna klepka w drugiej połowie to była zagrana przez Ziela i Casha. Jedna z ładniejszych akcji polskich w tym meczu Tylko patrząc na grę Szkocji taka klepka to powinien być standardy przez cały mecz a nie szukanie jednej akcji w grze zespołu na poziomie reprezentacji. Niestety nasz zespół ciężko się ogląda bo oni zawsze się męczą z utrzymaniem piłki, z wyprowadzeniem piłki i pozostaje się w takiej sytuacji cieszyć z pojedynczych składnych akcji. Cytuj
Bartg 5 526 Opublikowano 25 marca 2022 Opublikowano 25 marca 2022 Mecz ze Szwecją będzie dokładnie taki jak na Euro, nie łudźmy się, może tym razem szczęście nam dopisze, a Lewy zagra jeszcze lepszy mecz. Obawiam się tylko, że Milika kontuzja będzie poważniejsza i znowu zagramy z 2-3 ofensywnymi piłkarzami max i będziemy grali swoje Cytuj
Bartg 5 526 Opublikowano 25 marca 2022 Opublikowano 25 marca 2022 Grubo, zostaje nam Robercik i BógSA Cytuj
LeifErikson 1 116 Opublikowano 25 marca 2022 Opublikowano 25 marca 2022 Obejrzałem wczoraj Szwedów z Czechami i gdybyśmy byli w formie to nie obawiałbym się wyniku finału, bo ten mecz był słabiutki strasznie. Oba zespoły zachowawczo i bojaźliwie - różnicę zrobiło więcej odwagi Szwedów pod koniec i jedna jedyna sensowna akcja, którą skleili. Poza tym laga za lagą, piłka fruwała wte i z powrotem. Wydaje mi się, że nasz mecz z nimi będzie bardzo podobny i znów kwestia szczęścia, jakiejś krzywo odbitej piłki i jednej akcji, która przeważy. Cytuj
Figaro 8 283 Opublikowano 26 marca 2022 Opublikowano 26 marca 2022 Nie ma szans że wygramy że Szwedami. Cytuj
Bartg 5 526 Opublikowano 26 marca 2022 Opublikowano 26 marca 2022 Zaraz sie okaze, ze Grosik będzie musial w pierwszym wyjsc... Cytuj
teamdox 64 Opublikowano 26 marca 2022 Opublikowano 26 marca 2022 Chciałby ktoś z forumka się zabrać na mecz ze Szwedami? Mam jeden bilet I kategorii do odstąpienia, dla forum cena taka jak zakupiłem czyli 250 zł, trzeba doliczyć tylko koszt zmiany danych na bilecie. Sektor 05G. Cytuj
lukas_k96 310 Opublikowano 26 marca 2022 Opublikowano 26 marca 2022 Co do meczu ze Szkocją - kiepski występ, zero pomysłu, szczęśliwy remis. Do tego połamany Milik i Salamon, a może też i Piątek... Nie jestem optymistą przed wtorkowym meczem ze Szwecją, biorąc pod uwagę fakt, jak bardzo ciężko i trudno nam się z nimi gra. Co do eliminacji - na pewno ogromną sensację sprawiła Macedonia. Szkoda, że Włochów zabraknie (już po raz drugi!) na mundialu, tym bardziej, że szykował się genialny mecz finałowy barażów, czyli Portugalia - Włochy. Warto dodać, że w sumie Portugalczycy też mogli mieć ogromny problem i odpaść, ale rzutu karnego na 2:2 nie strzelił Burak Yilmaz i byli ME przeszli dalej. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi