Opublikowano 29 marca 20223 l Ej, mam pytanie, bo nie jestem w temacie - dlaczego polaczki grają w Chorzowie najważniejszy mecz od lat, skoro zawsze grają na Narodowym i jest to tzw. stadion "domowy"? To tak w ramach wyrównywania szans i pokuty za wolny los w pierwszej rundzie baraży?
Opublikowano 29 marca 20223 l 2 minutes ago, [InSaNe] said: Ej, mam pytanie, bo nie jestem w temacie - dlaczego polaczki grają w Chorzowie najważniejszy mecz od lat, skoro zawsze grają na Narodowym i jest to tzw. stadion "domowy"? To tak w ramach wyrównywania szans i pokuty za wolny los w pierwszej rundzie baraży? Na narodowym dopiero co byl szpital, a teraz punkt przyjmowania uchodzcow
Opublikowano 29 marca 20223 l Teraz, Rozi napisał: JEDZIEMY Z KURWAMI Dokladnie to pomysleli teraz Szwedzi.
Opublikowano 29 marca 20223 l Wyobraziłem sobie jak to jest być na miejscu Lewego w takim momencie i serce mi samo zaczęło mocniej bić. Jezu, jak dobrze go mieć. Dobry młyn będzie do końca. Trzeba coś podziałać z tym oświetleniem jak szwedzi będą pod bramką
Opublikowano 29 marca 20223 l Kurna, ale się bałem Dziękuję Pan Lewandowski, przepraszam Pan Krychowiak
Opublikowano 29 marca 20223 l Teraz, Rozi napisał: Mejm nie zesraj się gamoniu XD Uruchomiles sie po golu ku.rwa a tak to morda cicho xD To co pisalem wczesniej, juz 180 zwrot polska najlepsza a na mistrzostwach 2pkt w grupie kek. O i Figaro sie drugi raz ze.sral.
Opublikowano 29 marca 20223 l Kurde, glik to dalej kozak. To chyba pierwszy dobry mecz Szczęsnego w kadrze