Skocz do zawartości

Reprezentacja Polski

Cris

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 14,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Nie wierzę, w końcu doczekałem się wygranej ze Szwedami. Te żółty gnidy zawsze mnie dotykały w złym miejscu z naszą reprą.

Zagraliśmy bardzo spoko mecz, na plus nasz nieSzczęsny i szwedzki bramkarz, Cash też spoko. Pod wrażeniem jestem naszej gry w drugiej połowie, dużo zgrabnych akcji. 

Jak na nas zagraliśmy super i o więcej prosić nie mogę :) 

Opublikowano

Nie no słuchajcie, obiektywnie to byliśmy lepszym zespołem. Więcej sytuacji, więcej dobrych momentów przy piłce, wybiegaliśmy więcej, w kontakcie byliśmy szybsi. Zasłużone. 

Opublikowano

No po tak chujowych eliminacjach awansować na mundial to jest coś, trzeba przyznać. Nie pamiętam, kiedy ostatni raz bramki nie straciliśmy z jakimś lepszym przeciwnikiem.

Szkoda, że obsrane szejki robią mundial jesienią, tak to by się obejrzało latem i byłaby zajawka.

Opublikowano

Za te kilkanaście minut co ładowali bomby w Olsena absolutny szacun. 

Po tak kijowym meczu ze Szkotami można powiedzieć,że potężny progres. 

Opublikowano
1 minutę temu, addhoc napisał:

Za te kilkanaście minut co ładowali bomby w Olsena absolutny szacun. 

Po tak kijowym meczu ze Szkotami można powiedzieć,że potężny progres. 

Tak, Olsen kozag. Pokazał klasę mimo wszystko.

Opublikowano

Ten Lasowski jakiś udar miał, czy po prostu ma zajawkę na tematy fekalne? Najpierw rozprawia o tym, że czas po jednej i drugiej stronie drzwi toalety płynie inaczej, później coś o tasiemcu :yao:

Opublikowano

Laskowski to najlepszy polski komentator, człowiek orkiestra, szanuj!