Opublikowano 29 marca 20223 l Nie wierzę, w końcu doczekałem się wygranej ze Szwedami. Te żółty gnidy zawsze mnie dotykały w złym miejscu z naszą reprą. Zagraliśmy bardzo spoko mecz, na plus nasz nieSzczęsny i szwedzki bramkarz, Cash też spoko. Pod wrażeniem jestem naszej gry w drugiej połowie, dużo zgrabnych akcji. Jak na nas zagraliśmy super i o więcej prosić nie mogę
Opublikowano 29 marca 20223 l Nie no słuchajcie, obiektywnie to byliśmy lepszym zespołem. Więcej sytuacji, więcej dobrych momentów przy piłce, wybiegaliśmy więcej, w kontakcie byliśmy szybsi. Zasłużone.
Opublikowano 29 marca 20223 l No po tak chujowych eliminacjach awansować na mundial to jest coś, trzeba przyznać. Nie pamiętam, kiedy ostatni raz bramki nie straciliśmy z jakimś lepszym przeciwnikiem. Szkoda, że obsrane szejki robią mundial jesienią, tak to by się obejrzało latem i byłaby zajawka.
Opublikowano 29 marca 20223 l Czesiu dal rade, a myslalem ze juz tylko jakis uklad za przyznanie statusu ochodzcy Shevchence w zamian za objecie kadry moze cos dac naszym
Opublikowano 29 marca 20223 l 1 minute ago, Rozi said: Popłakałem się z Panem Czesławem Jutro do Fryzjera
Opublikowano 29 marca 20223 l Za te kilkanaście minut co ładowali bomby w Olsena absolutny szacun. Po tak kijowym meczu ze Szkotami można powiedzieć,że potężny progres.
Opublikowano 29 marca 20223 l Teraz, krupek napisał: Ajj i jeszcze Portugalia jedzie. Ostatni mundial Ronaldo I Lewandowskiego
Opublikowano 29 marca 20223 l 1 minutę temu, addhoc napisał: Za te kilkanaście minut co ładowali bomby w Olsena absolutny szacun. Po tak kijowym meczu ze Szkotami można powiedzieć,że potężny progres. Tak, Olsen kozag. Pokazał klasę mimo wszystko.
Opublikowano 29 marca 20223 l Ten Lasowski jakiś udar miał, czy po prostu ma zajawkę na tematy fekalne? Najpierw rozprawia o tym, że czas po jednej i drugiej stronie drzwi toalety płynie inaczej, później coś o tasiemcu
Opublikowano 29 marca 20223 l Just now, Tokar said: Mati dzisiaj zostałeś Mateuszem Obiecał wypić wódeczke jak awansujemy
Opublikowano 29 marca 20223 l 2 minuty temu, Bartg napisał: Obiecał wypić wódeczke jak awansujemy tu chyba chodzi o syna michniewicza popularnego @matimichniewicz