Skocz do zawartości

Reprezentacja Polski

Featured Replies

• Odpowiedzi 14,8 tys.
  • Wyświetleń 1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

Opublikowano

Walijczycy potrafią się poruszać z piłką, bawić się nią i na freestajlu układać akcję, gdzie my jak zwykle mega spięci z piłką, nerwowo podajemy między sobą bez pomysłu.

Opublikowano

I chyba to jest jakis drugawy sklad tej Walii?

Opublikowano

Kiepsko sie to ogląda. Mam nadzieje ze tego nie transmituja w arabii saudyjskiej? 

Opublikowano
7 minutes ago, Mejm said:

I chyba to jest jakis drugawy sklad tej Walii?

Jak grają typy z League Two xD i co Sowa asysta, przepraszac Pana Pilkarza

Opublikowano

Puchacz? Przeciez to klon Arjena Robbena. 

Niesamowity jest ten chlopak

Opublikowano

Pan Grosislaw :banderas:Za Krzysztofiaka :banderas::banderas::banderas::banderas::banderas::banderas:

Opublikowano

To nie bylo podciecie, to byl strzal :) 

Opublikowano

Grosicki na stojaka mija dwoch rywali :banderas:

Opublikowano

Wrzuce tutaj, za godzine na Wembley superpuchar swiata Argentyna Włochy, tak tez sie dowiedzialem przed chwilą. Pierwsze sklady. 

Opublikowano

Jak tak dalej pojdzie to kanalowi sportowemu beda lecialy odslony bo kowal nie bedzie mial kogo je.bac. Ciekawe czy Stanoski bedzie specjalnie sabotowal Czesia dla klikniec mimo dobrych wynikow repry.

Opublikowano

cóż to było za widowisko uff:obama: aż się sobie sam dziwię że tylko pół wina wypiłem. Ktoś zwie za co polscy kibice bili brawo jak Krzysztofiak schodził?

Opublikowano

Michniewiczowi za decyzje.

Opublikowano
14 godzin temu, Bartg napisał:

Wrzuce tutaj, za godzine na Wembley superpuchar swiata Argentyna Włochy, tak tez sie dowiedzialem przed chwilą. Pierwsze sklady. 

Fajnie było :usmiech:

IMG_20220601_212838.jpg

Pierwszy raz byłem na meczu Argentyny, o dziwo była duża przewaga kibiców z Ameryki Południowej. Klimat na trybunach nie do podjebania. Zabawa, radość, piękne dziewczyny.