Skocz do zawartości

Reprezentacja Polski

Cris

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 14,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
2 minuty temu, krupek napisał:

Plebiscyt w tym roku:

1. Nigga Świątek

2. Skorupski

3. Ten mały motorynkarz żużlowy

4. Lewandowski

5. Memphis Depay

Opublikowano

W drugiej polowie mimo straty 2 goli w 3min (xD) to dalo sie to ogladac.

Poki co mecze bez Robercika > mecze z Robercikiem. A we wtorek jeszcze mecz bez Kszysztofiaka.

Opublikowano

A tak z innej beczki. My mamy jakis podstawowy sklad? Xd 

Bo juz tyle wersji widzialem ostatnimi czasy ze juz sie pogubilem 

Lewandowski jak Franek lowca bramek za janasa, bedzie zdziwko jak nie dostanie powolania na mś :sapek: 

Opublikowano

Remis szczęśliwy a i ta Holandia jakoś grała dzisiaj nie za specjalnie. Chyba, że włączyli tryb treningowy. Depay niezły gamoń. 
Na dzisiaj nie ma żadnych podstaw by myśleć o wygranej z Argentyną a i Meksyk będzie trudny. 

Opublikowano
3 minuty temu, addhoc napisał:

Na dzisiaj nie ma żadnych podstaw by myśleć o wygranej z Argentyną a i Meksyk będzie trudny. 

no nie ma tu szans i tyle, obie drużyny nas zjedzą. Pozostało po prostu wierzyć i kibicować.

Opublikowano

Kadra Meksyku

https://www.transfermarkt.pl/mexiko/kader/verein/6303/saison_id/2021

No jeśli mamy klękać przed taką ekipą, to nie bardzo wiem po co jechać na mistrzostwa. Najdroższy grajek wyceniany na 7 mln €. Na pewno bardzo solidna drużyna, lepsza od nas technicznie i pewnie szybkościowo, ale już niekoniecznie taktycznie. Będzie ciężko, ale stawianie Meksyku jako murowanego faworyta tej konfrontacji to grube nieporozumienie. 

• Plusik 2
Opublikowano

Nikt tu Meksyku jako faworyta nie stawia, napisałem że nie będzie łatwo. 
Papier jedno, gra to drugie. 
Orłami taktyki też nasza drużyna nie jest. Te małe konusy jak będą kręcić obroną tymi swoimi wygibasami to i taktyka nam nie pomoże. 

Opublikowano

Mi sie z lat 90 meksyk kojarzyl jako w miare solidna druzyna, ktora grala fajna pilke fazie grupowej. Sprawdzilem teraz 4 ostatnie mundiale to zawsze wychodzili z grupy (3x na drugim, 1x na pierwszym) i zawsze odpadali w kolejnej rundzie xD No ale ja tez bym ich nie deprecjonowal.