Opublikowano 25 lipca 20222 l Przecież prawie na pewno w Anglii robili rehabilitację tak, żeby to interes klubu się pokrył, a nie reprezentacja i leczenie się do ostatniego tygodnia przed Mundialem.
Opublikowano 25 lipca 20222 l W Angli dr.Patel wraz z dr. Rawalpindi na pewno się nie pomylili tutaj sa najlepsi brytyjscy fachowcy
Opublikowano 15 września 20222 l Jakby biała była też ze stocku to by wyglądało to fajnie. Jak stroje w pro evo na ps2.
Opublikowano 16 września 20222 l Z tego co mówili w radiu to na białej to coś na ramionach Spoiler Symbolizuje gniazdo orła białego
Opublikowano 16 września 20222 l Ta z prawej wyglada jak zwykla czerwona koszulka nike z doklejonym godlem. W ogole kiedy jakies mecze? Przyznam ze nawet mi sie nie chce sprawdzac a wrzesien to chyba cos tam zawsze bylo grane.
Opublikowano 16 września 20222 l 5 minutes ago, Mejm said: Ta z prawej wyglada jak zwykla czerwona koszulka nike z doklejonym godlem. W ogole kiedy jakies mecze? Przyznam ze nawet mi sie nie chce sprawdzac a wrzesien to chyba cos tam zawsze bylo grane. W przyszłym tygodniu liga narodów.
Opublikowano 16 września 20222 l 24 minutes ago, Mejm said: Ta z prawej wyglada jak zwykla czerwona koszulka nike z doklejonym godlem. W ogole kiedy jakies mecze? Przyznam ze nawet mi sie nie chce sprawdzac a wrzesien to chyba cos tam zawsze bylo grane. 22.09 - Polska - Holandia 25.09 - Walia - Polska
Opublikowano 17 września 20222 l On 9/16/2022 at 6:12 AM, BRY@N said: Z tego co mówili w radiu to na białej to coś na ramionach Reveal hidden contents Symbolizuje gniazdo orła białego Ale to glebokie
Opublikowano 22 września 20222 l To, że niegrający od dawna w klubie Szczęsny będzie dzisiaj w bramce to jest jakieś nieporozumienie.