Skocz do zawartości

Reprezentacja Polski

Featured Replies

• Odpowiedzi 14,8 tys.
  • Wyświetleń 1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

Opublikowano

Po latach mokrych szmat w pysk to bedzie pierwszy turniej przy ktorym nie mam zludzen :drakeyeah:

Nie ma tu nawet z czego rzezbic. Nie zeby Agent 711 potrafil ale z tymi kurwa paralitykami nawet Pep nie wyjdzie z grupy. Stara gwardia starsza od jezusa, 99% bez formy i gry w klubach. A idz pan w beniz

Opublikowano

ale to ladnie pusci gdy Lewandowski skonczy karierę. Koniec niedzielnych kibicow, meczyki repry tylko dla koneserow tak jak w latach 90 za Wojcika :cool2:

Opublikowano

Właśnie sprawdziłem grafik meczów naszych orłów i ten w robocie. Jak się pięknie składa, dniówki pokrywają się z meczami, człowiek oszczędzi sobie tego cierpienia :nosacz3:

Opublikowano

pamiętajcie to skład EKSPERYMENTALNY niczym filmy gaspara noe, na mundiali będzie DOBRZE

Opublikowano

Dobra, wystarczy, wracam grać w CoDa bo przecież tego się nie da oglądać.

Lata lecą, trenerzy i piłkarze się zmieniają a nadal jest zero prowadzenia piłki i panika. Dostają piłkę i SZYBKO, KOMU PODAĆ BO NIE CHCE ŻEBY BYŁO NA MNIE xD

Opublikowano

Jest i on :banderas:

Opublikowano

Ale powiem wam ze w glosie angielskiego komentatora slychac niesamowite zazenowanie az mi szkoda chlopa ze musi to ogladac.

Opublikowano

Opoznienie podania wynikow w typerku to byl jednak dobry ruch z mojej strony :gigabeta:

Opublikowano
1 hour ago, Bartg said:

Najgorzej jak wygramy 1:0 dzisiaj i balonik znowu w górę 

Dzień dobry 

Opublikowano

Ale pograli, wyćwiczony stały fragment gry.

Czesio taktyyyk :)

Opublikowano
Teraz, Figaro napisał:

ten gol nie ma żadnego znaczenia, chodzi o samą jakość gry :(

Przestan mnie nasladowac. :notlikethis:

Opublikowano
Teraz, Czoperrr napisał:

Turbo grosik cały czas najlepszy

Wiadomix. :sonkassie: