Opublikowano 16 listopada 20222 l Kamiński ma plusa bo po obronie ataku Chile zamiast lagę do przodu, faktycznie przyjął piłkę i szedł do przodu
Opublikowano 16 listopada 20222 l Biorąc pod uwagę średnią wzrostu Meksyku i karła na bramce to myślę, że można spodziewać się miliona wrzutek na chaos
Opublikowano 16 listopada 20222 l Quote Grzegorz Krychowiak przed kamerami TVP Sport podkreślił: – Nie oczekujcie od nas, że będziemy grać pięknie w piłkę. Trudno zebyscie pod Czesiem grali inaczej, ten zawsze od wielu lat w waznym meczu stawia autobus i może to jakos będzie.
Opublikowano 16 listopada 20222 l Polecam obejrzeć sobie skrót meczu Arabii Saudyjskiej z Chorwacją z dzisiaj, nasuwa mi się jedno co do Nas xD Edytowane 16 listopada 20222 l przez Szermac
Opublikowano 16 listopada 20222 l Polska > Szwecja, Szwecja > Meksyk, Polska > Meksyk. Matke oszukasz, ojca oszukasz, ale matematyki nie oszukasz.
Opublikowano 17 listopada 20222 l Ogladalem fragment gdzie Stanowski po meczu na pytanie o nasze perspektywy powiedział, że nie wyjdziemy z grupy. Tak więc już chyba z Czesiem ustalone jak będzie
Opublikowano 17 listopada 20222 l Meczu nie oglądałem ale czytając wasze komentarze to wychodzi na to ze Polska repra jest genialna i po słabym meczu wygrać to sztuka xD Przynajmniej tal zawsze Ci znafcy futbolu piszą, mówią a na koniec i tak będzie
Opublikowano 17 listopada 20222 l I graliśmy w drugim garniturze. Po wczorajszym zwycięstwie El Mariaci są świadomi że z potężna Polska szans na punkty nie mają
Opublikowano 18 listopada 20222 l Wlasnie sie dowiedzialem z filmiku Cwiakaly, ze Krzysztofiak deklaruje chec zostania trenrerm po skonczeniu kariery
Opublikowano 18 listopada 20222 l Pojawiaja sie glosy, ze ten padaczny mecz to taka zaslona dymna Michniewicza, ale chyba chlopaki cos za mocno nadymili xD "Czesio taaaktyk".
Opublikowano 18 listopada 20222 l Zdjecie z pierwszego treningu naszych juz na miejscu z facebooka Lewandowskiego. Jak widac, co niektorzy juz nie moga
Opublikowano 19 listopada 20222 l Ja chciałbym tylko napomknąć, że potężny snajper Teodorczyk zakończył karierę, biedny @michal
Opublikowano 24 listopada 20222 l Glik - Kiwior 11 Kiwior - Glik 10 Szczesny - Lewandowski 9 Mozna zamykac.
Opublikowano 24 listopada 20222 l A gdyby tak Zieliński chociaż raz spróbował znaleźć prostopadłym podaniem Lewego?
Opublikowano 24 listopada 20222 l 39 minut temu, Zwyrodnialec napisał: A gdyby tak Zieliński chociaż raz spróbował znaleźć prostopadłym podaniem Lewego? Biorąc pod uwagę nakaz lagowania, to musiałby chyba zrobić tak Trampoliną oczywiście Krychowiak.
Opublikowano 25 listopada 20222 l Czyli laga, laga i laga. https://www.meczyki.pl/newsy/my-gramy-slabo-od-tylu-robimy-sobie-krzywde-piekielnie-mocne-slowa-kadrowicza-odnosnie-stylu-reprezentacji/200903-n