krupek 15 481 Opublikowano 27 marca 2023 Opublikowano 27 marca 2023 Nie no, fajnie grali, tak nie za dobrze. 3 punkty odhaczone, chłopaki zadowolone na pewno. To przetrzymywanie piłki i niecelne podania to kibel okrutny. Faul Skórasia i wolny w prezencie w 93 minucie to pure wawrzyniak thing. Cytuj
Czoperrr 5 153 Opublikowano 27 marca 2023 Opublikowano 27 marca 2023 Charlotte FC > FC Barcelona Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 27 marca 2023 Opublikowano 27 marca 2023 Czechy remis z Mołdawią i dobrze, ale mocno optymistycznym byłoby zakładać, że my już punktów w eliminacjach nie stracimy Cytuj
michal 558 Opublikowano 27 marca 2023 Opublikowano 27 marca 2023 piach. Niestety istnieje duze ryzyko, ze format 24 druzyn w EURO bedzie utrzymany... Cytuj
Tokar 8 268 Opublikowano 27 marca 2023 Opublikowano 27 marca 2023 Szkoda, że Lewemu ten lobik nie wszedł. Może by się chłop odblokował, bo poza tym prawie same złe wybory i ekstraklasowy strzał z dystansu. Cytuj
ścierpła mi noga 75 Opublikowano 27 marca 2023 Opublikowano 27 marca 2023 farfoclem wygrywamy u siebie z Albanią mając 3 piłkarzy z takich klubów jak: Juve, Barca, Napoli i dwóch z nich zagrało jeszcze piach. Na stojąco, obsrani, na aferę. Długie lata nic z tego nie będzie. Cytuj
addhoc 63 Opublikowano 28 marca 2023 Opublikowano 28 marca 2023 Nie wiem, może jestem nadwrażliwy i tą radość Świderskiego jeszcze jestem w stanie zrozumieć ale Bednarek jakby wygrał Ligę Mistrzów??? Albania nie ta co kiedyś a mimo to podawali celnie, kombinowali i prawie wpakowali nam bramkę. Albania. To gdzie jakieś Niemcy czy Hiszpania? Jakoś wymęczą ten awans a potem znowu rozkminy dlaczego nam Euro nie wyszło. Obawiam się, że za mojego żywota dobrej drużyny już nie zobaczę bo chłopcy psychicznie na poziomie przedszkola i po wpyerdolu od Czech siada im mental. Cytuj
Czoperrr 5 153 Opublikowano 28 marca 2023 Opublikowano 28 marca 2023 5 hours ago, addhoc said: Nie wiem, może jestem nadwrażliwy i tą radość Świderskiego jeszcze jestem w stanie zrozumieć ale Bednarek jakby wygrał Ligę Mistrzów??? Albania nie ta co kiedyś a mimo to podawali celnie, kombinowali i prawie wpakowali nam bramkę. Albania. To gdzie jakieś Niemcy czy Hiszpania? Jakoś wymęczą ten awans a potem znowu rozkminy dlaczego nam Euro nie wyszło. Obawiam się, że za mojego żywota dobrej drużyny już nie zobaczę bo chłopcy psychicznie na poziomie przedszkola i po wpyerdolu od Czech siada im mental. Prawdopodobnie w czerwcu odbędzie się sparing z Niemcami to będzie lepszy test dla kadry Cytuj
malin1976 110 Opublikowano 28 marca 2023 Opublikowano 28 marca 2023 Mogliby już tego Lewandowskiego z kadry pogonić jak Glika i Krychowiaka . Przypomina mi końcówkę Rooneya jak się wiecznie po piłkę cofał beznadzieja . Świderski niech gra w tej przeciętnej drużynie kiedyś podobno wycenianej na top 10 świata . Oby tylko Milik Szantuszowi nie wpadł w oko bo będzie miał przejebane toż to mistrz nieskuteczności numer jeden w całej Europie . 1 Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 28 marca 2023 Opublikowano 28 marca 2023 Pogonić zawodnika, który gra w topowym klubie na świecie, a na boisku w kadrze zapierdala jak motorek za każdą piłką. Może i ma teraz jakiś zastój formy, ale stawiam, że jeszcze pokaże swoje. Cytuj
Czoperrr 5 153 Opublikowano 28 marca 2023 Opublikowano 28 marca 2023 Lewandowskiego pogonić? Przecież ABSORBUJE obrońców Cytuj
Sep 1 624 Opublikowano 28 marca 2023 Opublikowano 28 marca 2023 Co tam teraz nas czeka. Czerwcowy mecze w Mołdawii, czyli wakacyjna forma kadrowiczów. Wymęczone i wynudzone 0-0 bardzo możliwe. Cytuj
Pix 915 Opublikowano 28 marca 2023 Opublikowano 28 marca 2023 W czerwcu też prawdopodobnie towarzyski sparing z niemiaszkami. To dopiero będzie mecz Cytuj
kanabis 22 540 Opublikowano 28 marca 2023 Opublikowano 28 marca 2023 Nie wiem jak w drugiej polowie bo nie chcialo mi sie ogladac wiec wypowiem sie o pierwszej. Dobre 15 minut. Jak zawsze w nastepnym meczu po blamazu. Na tyle zawsze nam starcza sportowej zlosci potem pilkarze przypominaja sobie ze to trzeba biegac, spocic i sie nie oplaca. Moim zdaniem zawsze powinnismy grac dwoma napastnikami. Na plus napewno Karol czlowiek ktory zostal pilkarzem. Chociaz w sumie chyba zawsze chlopak daje sporo jak jest reprze, nie raz nam dupe uratowal. A w hierarchii chyba jest za Milikiem i Piatkiem. Jeden z nielicznych chlopakow po ktorych widac ze chce mu sie grac dla kadry. Szuka miejsca, wychodzi do podan. Nie jak wiekszosc ktora stoi przy tym jebanym przeciwniku jak przyklejona i tylko modli sie zeby mu nie podawali. To prawda co pisza w mediach ze juz awansowalismy? No to trzeba przyznac ze to byly trudne eliminacje, pelne walki, potu no ale sie udalo. Pilkarze moga teraz zasluzenie odpoczac Cytuj
Bartg 5 476 Opublikowano 28 marca 2023 Opublikowano 28 marca 2023 Najbardziej niesamowite w uniwersum reprezentacji jest to, że od mniej więcej 10 lat po każdym nieudanym meczu z jednym napastnikiem wraca dyskusja, że musimy grać dwoma bo Robert, wychodzimy dwoma i wygrywamy. Potem znowu z jakiegoś powodu wyjdziemy jednym i powtórka Cytuj
kanabis 22 540 Opublikowano 28 marca 2023 Opublikowano 28 marca 2023 Jeszcze idzie jakos to zrozumiec jak gramy z jakas potęgą i takie ustawienie jest po prostu "ostrożne" no ale z czechami? Najlepsza gra polakow chyba zawsze byla z dwoma napastnikami. Na euro 2016 byl Lewy z Milikiem. Milion lat temu Olisadebe z Kryszalowiczem. Nie wiem kto to wymyslil tą gre jednym Edit: Dobra przypomnialo mi sie ze kiedys mielismy skrzydlowych i jakos to czasem szlo Cytuj
Bartg 5 476 Opublikowano 28 marca 2023 Opublikowano 28 marca 2023 19 minutes ago, kanabis said: Edit: Dobra przypomnialo mi sie ze kiedys mielismy skrzydlowych i jakos to czasem szlo Ale nawet na słynnym Euro 2016 graliśmy dwoma napastnikami i dwoma skrzydłowymi. Cytuj
malin1976 110 Opublikowano 28 marca 2023 Opublikowano 28 marca 2023 Jeden napastnik i dwóch ofensywnych skrzydłowych . Czwórka obrońców oczywiście . No ale w takiej formacji Lewandowski out bo to defensywny pomocnik cofa się i dużo walczy podobno choć ja tego nie widzę . Cytuj
Czoperrr 5 153 Opublikowano 29 marca 2023 Opublikowano 29 marca 2023 Brakuje jeszcze narzekania na Lewandowskiego, że za złotówki nie strzela, a w klubie tak Cytuj
Mejm 15 330 Opublikowano 29 marca 2023 Opublikowano 29 marca 2023 Poprzedni byl dobry, dopiero nadrobilem. Ta koncowka xD. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi