Opublikowano 18 czerwca 20231 r Mecz komedia, bo w sumie Niemcy tak cisnęli, że ten wynik przy naszych statystykach kompletnie nie pasuje. To jest jednak piłka, możesz się bronić cały mecz, wyjdzie ci jedna akcja i wygrywasz. Nie ma oczywiście co mardzuić, ale najważniejsze są eliminacje. Przeciwko mocarzom możemy tak grać, ale z drużynami z naszego poziomu albo nieco niżej to jednak trzeba grać atakiem pozycyjnym.
Opublikowano 20 czerwca 20231 r to co dziś kolejny eurowpierdol a potem wycieczka do Naddniestrza Jeszcze mecz się nie zaczął a na łączy nas piłka już tłumaczą się z murawy.... Edytowane 20 czerwca 20231 r przez Kaczi
Opublikowano 20 czerwca 20231 r W dniu 19.06.2023 o 13:08, Czoperrr napisał(a): Stadion narodowy w Mołdawii bilety na mecz na airbnb Ale czemu Arek Milik w pierwszym składzie i co musi jeszcze w kadrze zrobić Świderski, żeby grać?
Opublikowano 20 czerwca 20231 r Kurde, włączyłem sobie ten tvp sport i myślę sobie na jakim oni stadionie są? Jakaś okręgówka czy co kurwa? A tu już po zdjęciach widzę, co za bieda stadionowa lol
Opublikowano 20 czerwca 20231 r nie moge z tego dopierdalania komentatorow xD republika radziecka, zebrzacy ludzie, czas sie zatrzymal
Opublikowano 20 czerwca 20231 r Nie tyle co telefonem, ale perspektywa kurwa tej kamery na meczu to jakieś gówno.
Opublikowano 20 czerwca 20231 r No bez kitu te tekstury przypominające trawę, to prawie poziom PSX-a. Tylko brakuje efektu pływania i migotania obrazu.
Opublikowano 20 czerwca 20231 r W dniu 20.06.2023 o 17:51, ścierpła mi noga napisał(a): Ale czemu Arek Milik w pierwszym składzie? No po to!
Opublikowano 20 czerwca 20231 r Ta bramka milika to taka farfoclem strzelona więc nic nie straciłeś Krupek.
Opublikowano 20 czerwca 20231 r W dniu 20.06.2023 o 17:51, ścierpła mi noga napisał(a): Ale czemu Arek Milik w pierwszym składzie i co musi jeszcze w kadrze zrobić Świderski, żeby grać? Bo jest naszym Alvaro
Opublikowano 20 czerwca 20231 r W tej zjebanej perspektywie kamery to nawet nie widać jak piłka leci na bramkę no ja prdl.
Opublikowano 20 czerwca 20231 r no ciężko się to ogląda pod względem realizacji ale i poziomu również
Opublikowano 20 czerwca 20231 r Takie troche baraże w okręgówce Jak akcja sie dzieje w gornym lewym rogu to wogole moga reklamy puszczac bo tyle widac
Opublikowano 20 czerwca 20231 r W dniu 20.06.2023 o 19:26, Bartg napisał(a): Dobrze, że chociaż powtórki są. Dobrze, ze nie miga litera R w rogu ekranu wtedy. Lata 80 motzno.
Opublikowano 20 czerwca 20231 r Dobra nie ma co się męczyć z oglądaniem dalej. Nie da się już tego spierdolić.