Szermac 2 747 Opublikowano 7 września 2023 Opublikowano 7 września 2023 Ale gang bang w niedzielke Cytuj
PiotrekP 1 798 Opublikowano 7 września 2023 Opublikowano 7 września 2023 Dobra, można wyłączyć ten pażdzierz i wracać do Starfielda. Cytuj
Mejm 15 329 Opublikowano 7 września 2023 Opublikowano 7 września 2023 Zawsze wiedzialem, ze ta kadra ma potencjal na misia. Cytuj
[InSaNe] 2 478 Opublikowano 7 września 2023 Opublikowano 7 września 2023 (edytowane) Oczywiście, że niech janusze przepraszają Roberta. Na Jego garbie był każdy awans na turnieje i nigdy nie odmawiał gry. A dzisiaj jak janusze w jednym programie radiowym mieszali go z błotem i sonda była z wynikiem, że 87 procent orzekło, że ma iść na reprezentacyjną emeryturę, po raz kolejny uświadomiłem sobie, w jakim zje.banym kraju żyje. Ten sam narod domagał się, by Dyzma był trenerem kadry przed Euro 2012. Jak zwykle Lewy musiał ratować resztę tych patałachów. Edytowane 7 września 2023 przez [InSaNe] 3 2 Cytuj
LeifErikson 1 108 Opublikowano 7 września 2023 Opublikowano 7 września 2023 1 minutę temu, Hubert249 napisał: Co ale rozumiesz różnicie między słabym zespołem jak Polska, a amatorami na etacie od poniedziałku do piątku? Ale czego się spodziewasz po takim meczu w sytuacji w której nasz zespół teraz jest? Gol co 5 minut, co drugi przewrotką, strzały z płomieniem jak w Fifie 2002? Typowe bicie głową w mur mamy, trzy punkty zainkasowane, mecz do zapomnienia. Albania teraz jest ważna, nie ma co bić piany. 1 Cytuj
addhoc 63 Opublikowano 7 września 2023 Opublikowano 7 września 2023 Nie wiem jak ktoś rozumny może go bronić. 1 Cytuj
Tokar 8 268 Opublikowano 7 września 2023 Opublikowano 7 września 2023 Ależ piękna siatka założona Gramy jak w końcówce meczu z Japonią w 2018 1 Cytuj
Figaro 8 228 Opublikowano 7 września 2023 Opublikowano 7 września 2023 2 minuty temu, [InSaNe] napisał: Oczywiście, że niech janusze przepraszają Roberta. Na Jego garbie był każdy awans na turnieje i nigdy nie odmawiał gry. A dzisiaj jak janusze w jednym programie radiowym mieszali go z błotem i sonda była z wynikiem, że 87 procent orzekło, że ma iść na reprezentacyjną emeryturę, po raz kolejny uświadomiłem sobie, w jakim zje.banym kraju żyje. Ten sam narod domagał się, by Dyzma był trenerem kadry przed Euro 2012. typowe polskie podejście i polska mentalność. Cytuj
Hubert249 4 279 Opublikowano 7 września 2023 Opublikowano 7 września 2023 1 minutę temu, LeifErikson napisał: Ale czego się spodziewasz po takim meczu w sytuacji w której nasz zespół teraz jest? Gol co 5 minut, co drugi przewrotką, strzały z płomieniem jak w Fifie 2002? Typowe bicie głową w mur mamy, trzy punkty zainkasowane, mecz do zapomnienia. Albania teraz jest ważna, nie ma co bić piany. Po wstydzie z Mołdawią, to gole powinny padać co 4 minuty. 1 Cytuj
Bartg 5 476 Opublikowano 7 września 2023 Opublikowano 7 września 2023 Wynik lepszy niż gra, to oczywiście martwi przed niedziela. Wiadomo też, ze coraz rzadsze sa pogromy typu 10:0 w Europie. Np Dania wygrywa tylko 3:0 z San Marino. Cytuj
Figaro 8 228 Opublikowano 7 września 2023 Opublikowano 7 września 2023 mówcie co chcecie, ale grosik to grosik, mało umiejętności, ale zazwyczaj duże serce na boisku Cytuj
[InSaNe] 2 478 Opublikowano 7 września 2023 Opublikowano 7 września 2023 (edytowane) 17 minut temu, Figaro napisał: typowe polskie podejście i polska mentalność. Zawsze sobie znajdą kozła ofiarnego, nie tam, gdzie powinni. Na wszystkim się kur.wa znają Ten Lewandowski, to w ogóle nie powinien dla polaczków wypruwać sobie żył, a jednak to robił i robi. Typy chu.ja grają i to jest skandal. Ale będzie tak - wszystkie mecze do końca wygrają i na pewno awansują, bo nie da się nie awansować. Potem na Euro znowu chu.ja zagrają, nie wychodząc z grupy, grając prymitywną piłkę. Ale janusze znowu będą w ekstazie przed imprezą, znowu będą sobie ryje malować w barwy narodowe, znowu balonik nadmuchany. Potem znowu będą wieszać psy i pomstować, szydząc z każdego. I tak w kółko Macieju. Zawsze jest tak samo. Edytowane 7 września 2023 przez [InSaNe] Cytuj
Bartg 5 476 Opublikowano 7 września 2023 Opublikowano 7 września 2023 Wygrywamy z Albania i cyk mamy lidera Cytuj
Hubert249 4 279 Opublikowano 7 września 2023 Opublikowano 7 września 2023 7 minut temu, [InSaNe] napisał: Zawsze sobie znajdą kozła ofiarnego, nie tam, gdzie powinni. Na wszystkim się kur.wa znają Ten Lewandowski, to w ogóle nie powinien dla polaczków wypruwać sobie żył, a jednak to robił i robi. Typy chu.ja grają i to jest skandal. Ale będzie tak - wszystkie mecze do końca wygrają i na pewno awansują, bo nie da się nie awansować. Potem na Euro znowu chu.ja zagrają, nie wychodząc z grupy, grając prymitywną piłkę. Ale janusze znowu będą w ekstazie przed imprezą, znowu będą sobie ryje malować w barwy narodowe, znowu balonik nadmuchany. I tak w kółko Macieju. Zawsze jest tak samo. Nie będą. Tylko dzieciaki wierzą w ten projekt. Ja mam wyjebane czy pojadą na euro czy też nie. A wierz mi, że od lat oglądałem wszystkie mecze reprezentacji i byłem wiernym kibicem. Pisałem już o tym, ale nadzieja naszej reprezentacji, leży w rękach Anglików, Niemców oraz Holendrów i ich szkółek. Zobaczycie, że za kilka lat, to dzieci polskich emigrantów będą tworzyć trzon naszej kadry. 1 Cytuj
[InSaNe] 2 478 Opublikowano 7 września 2023 Opublikowano 7 września 2023 Engel(s) wszakże już od 21 lat tworzy system szkolenia Cytuj
Szermac 2 747 Opublikowano 7 września 2023 Opublikowano 7 września 2023 38 minut temu, Bartg napisał: Wygrywamy z Albania i cyk mamy lidera Przegrywamy i cyk Mołdawia wyprzedza nas po raz drugi xd No chyba, że Farerzy ich pojadą. 3 miejsce zostanie imo i baraże z jakimiś potęgami Cytuj
mugen 1 956 Opublikowano 8 września 2023 Opublikowano 8 września 2023 Grzegorz Krychowiak: Cieszy mnie, że kibice doceniają moją grę, moją walkę dla reprezentacji i chcę dawać jeszcze więcej tej reprezentacji, jeśli będzie taka potrzeba. 1 Cytuj
krzysiek923 1 669 Opublikowano 8 września 2023 Opublikowano 8 września 2023 Jeszcze więcej?! Grzegorz, kiedy ty się zatrzymasz! Cytuj
Czoperrr 5 151 Opublikowano 8 września 2023 Opublikowano 8 września 2023 Dziwna nazwa, Farorze. Co to drużyna złożona z samych proboszczów? Cytuj
ginn 789 Opublikowano 8 września 2023 Opublikowano 8 września 2023 10 godzin temu, sprite napisał: https://x.com/eklasatrolls/status/1699868873015591270?s=46 XDDDDD Całą kawkę poświęciłem na wyszukanie tej akcji i dupa. Poratujcie... Cytuj
Czoperrr 5 151 Opublikowano 8 września 2023 Opublikowano 8 września 2023 Wyjaśniono już zagadkową cieszynkę Lewego: 1 3 Cytuj
Bartg 5 476 Opublikowano 8 września 2023 Opublikowano 8 września 2023 8 minutes ago, ginn said: Całą kawkę poświęciłem na wyszukanie tej akcji i dupa. Poratujcie... Ciekawe czy pzpn kazał zablokować proszę 1 3 Cytuj
ginn 789 Opublikowano 8 września 2023 Opublikowano 8 września 2023 O nie, ale Grzesiu dostarczył. Dzień zrobiony 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi