Figaro 8 190 Opublikowano 23 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2023 53 minuty temu, Faka napisał: A ty mnie minusujesz lol za wuja lol dałem minusa za napomknięcie o wzroście, jakby to miało jakiekolwiek znaczenie w tym temacie Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 26 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2023 Quote Grzegorz Krychowiak zakończył reprezentacyjną karierę! "Rozegranie 100 meczów z orłem na piersi do końca życia będzie dla mnie największym zaszczytem zarówno dla człowieka jak i dla sportowca. Sportowo, nie ma piękniejszej chwili niż śpiewanie hymnu przed meczem kadry na Stadionie Narodowym. Jednak przyszedł czas, żeby powiedzieć „dziękuję”. W dniu dzisiejszym rezygnuje z występów w Reprezentacji Polski. Dziękuję kibicom którzy byli z nami na dobre i na złe, w każdym meczu dawałem z siebie tyle ile mogłem, żebyście byli z nas dumni. Dziękuję mojej Żonie, rodzinie, trenerom, członkom sztabu i każdemu kogo spotkałem na mojej reprezentacyjnej drodze. Trzymam kciuki za każdy kolejny mecz i do zobaczenia na trybunach! Cytuj Odnośnik do komentarza
BRY@N 1 400 Opublikowano 26 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2023 Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 26 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2023 Zachował się z godnością i zlitował się chłop nad kibicami. Jeszcze Grosicki mógłby jego śladem pójść. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 26 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2023 5 minutes ago, krupek said: Zachował się z godnością i zlitował się chłop nad kibicami. Jeszcze Grosicki mógłby jego śladem pójść. W ostatniej Mocy Futbolu na Kale Sportowym Borek agitował, że co Grosik stary, a jak kręcił Glikiem i Cracovią w lidze, nie można z niego rezygnować!!! Pokazał Grosik z Albanią ile jest wart. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 255 Opublikowano 26 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2023 1 godzinę temu, Bartg napisał: Dziękuję mojej Żonie Przynajmniej wiemy, ze on to pisal a nie sztab jak kuleszy. A Grosicki i Lewandowski ostatni z zawodnikow, ktorych kojarze, ze cos potrafili na boisku. Soon there will bo only one. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sep 1 618 Opublikowano 28 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2023 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
krzysiek923 1 592 Opublikowano 28 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2023 Pijo Pijo zdjęty w 30 minucie meczu, obrażony zszedł do szatni. Oby to był już definitywny koniec z tym typem, jak długo można jechać karierę na jednym sezonie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 255 Opublikowano 28 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2023 5 minut temu, krzysiek923 napisał: jak długo można jechać karierę na jednym sezonie Moze filmik nad twoim postem odpowie na to pytanie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 29 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2023 11 hours ago, Sep said: To są właśnie te detale Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 5 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2023 Quote Roberta Lewandowskiego czeka kilka tygodni przerwy! Nie zagra w najbliższych meczach reprezentacji Polski. No Panie Probierz masz Pan szanse się wykazać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 010 Opublikowano 5 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2023 No nie wiem jak oni sobie poradzą bez Roberta z tak mocnymi rywalami. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 255 Opublikowano 5 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2023 Zaczelo sie miganie od repry bo pr slaby i zamiast lidla bedzie trzeba tanczyc w reklamie spolem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 612 Opublikowano 5 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2023 Buksa i Świder i będzie dobrze xd Cytuj Odnośnik do komentarza
mugen 1 933 Opublikowano 5 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2023 Probierz się cieszy, teraz bez tłumaczenia się może wystawić w ataku jakiegoś dwumetrowego drewniaka na którego będą pałować wrzutki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 5 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2023 13 minutes ago, mugen said: Probierz się cieszy, teraz bez tłumaczenia się może wystawić w ataku jakiegoś dwumetrowego drewniaka na którego będą pałować wrzutki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
mugen 1 933 Opublikowano 5 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2023 Nie wiem czy nie za chudy. Cytuj Odnośnik do komentarza
lukas_k96 304 Opublikowano 5 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2023 Robertowi zdrowia, natomiast ja paradoksalnie cieszę się, że zagramy bez niego. Wóz albo przewóz, to szansa na to, żeby zobaczyć, jak kadra będzie bez Lewandowskiego wyglądała i powoli ten zespół bez niego budować. Swoją drogą, ciekawe, kto będzie kapitanem. Czyżby Szczęsny? Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 612 Opublikowano 5 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2023 Zaczynam lubić Probierza xd Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 5 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2023 Peda? Tam ł na końcu nie brakuje? Cytuj Odnośnik do komentarza
Pix 902 Opublikowano 6 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2023 Pan Buk S.A. jest ostatnio w formie, chętnie go zobaczę za Lewego. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 255 Opublikowano 6 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2023 Wszyscy (oprocz dubli) maja podane nazwiska a buksa jeszcze imie, i to pelne. Nie ma to jak starannosc w sztabie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 6 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2023 Dziwią trochę powołania bramkarzy, wiadomo, że będzie Szczęsny bronił, ale czemu jest Skorupski (jebany w słynnym wywiadzie Lewego jak pies) i Drągowski z Serie B, a nie ma Grabary grającego w Lidze Mistrzów czy Bułki, będącego w świetnej formie w Ligue1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 010 Opublikowano 6 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2023 22 minutes ago, Bartg said: Dziwią trochę powołania bramkarzy, wiadomo, że będzie Szczęsny bronił, ale czemu jest Skorupski (jebany w słynnym wywiadzie Lewego jak pies) i Drągowski z Serie B, a nie ma Grabary grającego w Lidze Mistrzów czy Bułki, będącego w świetnej formie w Ligue1 Managerem Drągowskiego jest bratanek Kuleszy więc zawsze będzie powołany. Z Grabarą jest to samo co z Gikiewiczem, obawiają się go bo jest charakterny. Na liście powołanych jest gościu z Serie C 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 6 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2023 Media sportowe po ostatnich meczach kadry: Betoniarek do wyjebania, nigdy więcej w kadrze. Media sportowe po wczorajszych powołaniach: Gdzie Betoniarek, gra dobrze w Southampton, przydałby się doświadczony. Nie to, że Southmampton ma drugą najgorszą defensywę w championship, no ale na pewno by tym razem Betoniarek niczego nie odjebał. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi