Opublikowano 12 października 20231 r Jakby strzelił wiadomo kto, zachwytom by nie było końca. Ale on dziś nie gra
Opublikowano 12 października 20231 r Jakos mam wrazenie, ze owce przenosza szybciej gre pod nasze pole karne.
Opublikowano 12 października 20231 r Cóż, tak jak się spodziewałem, trener się zmienił, gra chu.jowa nadal.
Opublikowano 12 października 20231 r Dopiero wlaczylem mecz i nie obejrzalem pierwszej polowy. Guardiola cos zdzialal czy nadal to samo co za Fernando?
Opublikowano 12 października 20231 r Milik przewracał się przed kontaktem z rywalem, sędzia daje czerwoną kartkę pasterzowi. Najs.
Opublikowano 12 października 20231 r Just now, Czoperrr said: Ale chujnie grają, 1 do 0 grając z przewagą z farorzami Ostatnio o tej porze było 0:0, jest postep
Opublikowano 12 października 20231 r Kurwa, ale pojedynek balasów piłkarskich. Jedyny pozytyw tego meczu to Dziczek, ale nie jego gra, tylko fajne nazwisko.
Opublikowano 12 października 20231 r 1 minute ago, krupek said: Kurwa, ale pojedynek balasów piłkarskich. Jedyny pozytyw tego meczu to Dziczek, ale nie jego gra, tylko fajne nazwisko. Dla mnie jednak wygrywa Peda "a widzisz tam ł na końcu?".