Opublikowano 16 listopada 20231 r "ta mu odskakuje". No nareszcie ku.rwa ktos zauwazyl, albo czyta od 10 lat moje posty na tym forum.
Opublikowano 17 listopada 20231 r Czyli muszą wygrać i patrzeć na inne wyniki? Bo remis/przegrana to od razu out? Bo się gubię.
Opublikowano 17 listopada 20231 r 48 minut temu, PiotrekP napisał: Czyli muszą wygrać i patrzeć na inne wyniki? Bo remis/przegrana to od razu out? Bo się gubię. No remis lub przegrana zamyka nam bezpośredni awans definitywnie, nawet patrząc na innych. Zostają baraże.
Opublikowano 17 listopada 20231 r Nastroje i humory jakby eliminacje wygrali, a na Euro jechali po mistrza
Opublikowano 17 listopada 20231 r Oby tylko Czesi dziś czegoś nie odjebali, a jak lewy jeszcze gola strzeli, to niektórym całkiem odpierdoli. Nie pierwszy i nie ostatni raz zresztą.
Opublikowano 17 listopada 20231 r Mołdawia wygrywa 1:0 z Albanią o 18:45 i się marzenia skończą jeszcze przed Naszym meczem xD
Opublikowano 17 listopada 20231 r Ja to będę wstępnie zadowolony jak nie stracimy bramki w pierwszych 5 minutach. Czesi doskonale przecież wiedzą, że wystarczy na nas naskoczyć od pierwszego gwizdka żebyśmy się zesrali na miętowo. Potem niech się dzieje co chce - zero oczekiwań i emocji.
Opublikowano 17 listopada 20231 r Przewidywany sklad to 3 środkowych obrońców, a przed nimi Slisz i Damian Szymański Ale to będzie meczycho, laga na Robercika, ten źle przyjmuje, Sfydersky strzela i wygrywamy 1:0.
Opublikowano 17 listopada 20231 r Czesi nie grają lepiej od Polski ostatnio ale myślę że w bezpośrednim starciu brak mentalu Polaków będzie miał znaczny wpływ na wynik meczu.
Opublikowano 17 listopada 20231 r 1 godzinę temu, Bartg napisał: Ale to będzie meczycho, laga na Robercika, ten źle przyjmuje, Sfydersky strzela [ku.rwa gol] i wygrywamy 1:0.
Opublikowano 17 listopada 20231 r 4 hours ago, Szermac said: Mołdawia wygrywa 1:0 z Albanią o 18:45 i się marzenia skończą jeszcze przed Naszym meczem xD przeciez jeszcze niektorzy licza na baraże bo Liga Narodow jest jeszcze
Opublikowano 17 listopada 20231 r 2 minuty temu, michal napisał: przeciez jeszcze niektorzy licza na baraże bo Liga Narodow jest jeszcze Tak tak, a w barażach Chorwacja/Włochy także ten. Co to dla nas
Opublikowano 17 listopada 20231 r Czesi muszą w poniedziałek zremisować z Mołdawią, bo każdy inny wynik spycha nas do baraży mimo ewentualnej wygranej dzisiaj
Opublikowano 17 listopada 20231 r Szczęsny - Bednarek, Bochniewicz, Kiwior, Frankowski - Slisz, Piotrowski, D. Szymański, Zalewski - Świderski, Lewandowski
Opublikowano 17 listopada 20231 r Ziomek mi gada, że jak przerypiemy dzisiaj to już po barażach przez ten remis Mołdawii i Albani :hmm: