Opublikowano 21 listopada 20231 r Dziś stadion znów wypełniony będzie po brzegi debilami? Nikt normalny w taką pogodę nie pojedzie oglądać kopaczy po przegranych eliminacjach i jeszcze za to płacić. Wywalone jajca na ten mecz, każdy powinien to olać i spędzić lepiej czas.
Opublikowano 21 listopada 20231 r No to jest piłkarska patologia żeby taka Estonia co przejebała prawie wszystko w eliminacjach miała jeszcze szanse na awans poprzez baraże. W takim układzie można sobie olać eliminacje bo na chuj się starać, a potem skupić się na dwóch meczach barażowych. No ale pieniążki, pieniążki, pieniążki. Więcej meczów, więcej transmisji, Uefa zadowolona.
Opublikowano 21 listopada 20231 r Lol faktycznie, myślałem, że Estonia to coś tam zagrała, jakieś nie wiem 9-10 pkt, a tam 1 punkt, bramki 2:22. Wygląda jak idealny kandydat do sprawienia niespodzianki
Opublikowano 21 listopada 20231 r @Czoperrr niektórzy naprawdę nie szanują siebie, swojego czasu i pieniędzy. Stadion byłby pełny nawet gdyby w tych eliminacjach zdobyli 6pkt na meczach z San Marino.
Opublikowano 21 listopada 20231 r 10 minut temu, Bartg napisał: Lol faktycznie, myślałem, że Estonia to coś tam zagrała, jakieś nie wiem 9-10 pkt, a tam 1 punkt, bramki 2:22. Wygląda jak idealny kandydat do sprawienia niespodzianki Estonia gra swój najważniejszy mecz w historii, to tylko 90 minut + ew. dogrywka do sprawienia największego blamażu w dziejach reprezentacji Polski, chyba sobie kupię bilecik, żeby zobaczyć to na żywo xD. Z taką Austrią na wyjeździe cośtam walczyli, to nie klasa Gibraltaru: np. wyniki z turnieju Baltic Cup: Edytowane 21 listopada 20231 r przez KrYcHu_89
Opublikowano 21 listopada 20231 r W dniu 20.11.2023 o 09:31, Bartg napisał: Wszystko możliwe, wystarczy, że Robert będzie akurat miał te 2 ostatnie tygodnie formy w karierze, komuś wyjdzie wrzutka, Betoniarek nic nie zawali i jeszcze tylko parę zmiennych Śmieszne ogólnie, że tak wzdychają ludzie bo Brzęczek, bo Sousa, bo Nawałka, no kurwa po prostu piłkarze nie kopali się po czołach, Lewandowskiemu piłka nie odskakiwała w każdym przyjęciu, obrona nie podarowywała bramki co mecz, a jeszcze mieliśmy jakiś w miarę kreatywnych skrzydłowych. Jedyne co łączy tamte kadry i obecną to że Zielińskiemu nadal nie przeskoczyło. Hola hola, za Sousy też obrońcy rozdawali przeciwnikom gole na lewo i prawo, tyle że Sousa zamiast minimalizować wady (słaba obrona więc murowanko) poszedł w maksymalizowanie zalet (niezła ofensywa więc nap*erdalanko). No i potrafił to poustawiać skoro jakimś cudem repra potrafiła atakować Puchaczem i Płachetą.
Opublikowano 21 listopada 20231 r 48 minut temu, Sep napisał: No to jest piłkarska patologia żeby taka Estonia co przejebała prawie wszystko w eliminacjach miała jeszcze szanse na awans poprzez baraże. W takim układzie można sobie olać eliminacje bo na chuj się starać, a potem skupić się na dwóch meczach barażowych. No ale pieniążki, pieniążki, pieniążki. Więcej meczów, więcej transmisji, Uefa zadowolona. Ten system barażów jest beznadziejny. Dla mnie naturalne było to, że grają w nich drużyny z trzeciego miejsca w grupie. Teraz dojdzie do takich paradoksów, że Norwegii nie będzie, a za to zagra w nich Estonia, która nie wygrała nawet jednego spotkania w tych kwalifikacjach.
Opublikowano 21 listopada 20231 r 2 minutes ago, Tokar said: I oczywiście my musimy być beneficjentami tej retardozy Może nic nie gramy, ale jak trzeba gdzieś zadzwonić, załatwić
Opublikowano 21 listopada 20231 r Polak potrafi, najpierw wywołali wojnę na Ukrainie przed meczem z Rosją, teraz sędzia na meczu Włochy Ukraina załatwiony, jeszcze dzisiaj trzeba się upewnić, że Chorwaci trzeźwi wyjdą na mecz z Armenią i gitara. Niemiej jednak trzeba uważać na legendarnego Konstantina Vassiljeva.
Opublikowano 21 listopada 20231 r Godzinę temu, Tokar napisał: I oczywiście my musimy być beneficjentami tej retardozy Akurat idąc drogą "trzecich miejsc" to też byśmy się załapali.
Opublikowano 21 listopada 20231 r 19 minut temu, lukas_k96 napisał: Akurat idąc drogą "trzecich miejsc" to też byśmy się załapali. My tak, ale Estonia, która zagra z nami to nie bardzo :).
Opublikowano 21 listopada 20231 r 5 godzin temu, KrYcHu_89 napisał: Polska Estonia w Warszawie pewna na 90%, Chorwaci by musieli dzisiaj przejebać z Armenią, co w dalszym ciągu możliwe. Potem zwycięzca Walia - Ukraina/Finlandia/Islandia (tutaj chyba rzut monetą, czy jak :D?) Co to Uefa odjebało z ligą narodów i barażami to ja nie wiem 21 marca Polska- Estonia Warszawa 26 marca finał (gospodarz będzie losowany) Boję się, że pastuchy jednak wejdą do Euro A wtedy to kulesza znowu będzie hehe pił wódeczkę sa sukces.
Opublikowano 21 listopada 20231 r Oglądam sobie młodzieżówkę i powiem wam, że oni lepiej grają z Niemcami, niż nasi seniorzy z Mołdawią czy Czechami. Miła odmiana. I wynik jest, i w miarę styl widać. Oby tak dalej!
Opublikowano 21 listopada 20231 r Najgorzej będzie jak te kurwiesyny wejdą do euro, ale mam nadzieję, że się zesrają i pójdą zbierać gnój w oborze, bo to jest dla nich miejsce.
Opublikowano 21 listopada 20231 r Gramy chvjnie z Estonią. W ostatniej minucie dostajemy karnego z dupy... i lewy pięknie pudłuje, a po kontrze estończycy pakują bombe i bye bye. Ech, pomarzyć można. A jak strzeli to znowu pierdolca dostaną. Wtedy bym chciał żeby na Euro im każdy do zera nakopał.
Opublikowano 21 listopada 20231 r Co to za skład xd xd probiz chyba chce koniecznie coś wygrać na koniec roku. Beka będzie jak nie.
Opublikowano 21 listopada 20231 r 1 minute ago, Donatello1991 said: Co to za skład xd xd probiz chyba chce koniecznie coś wygrać na koniec roku. Beka będzie jak nie. No a co ma wystawić? Za 3 spotkania będą baraże, musi próbować coś zbudować.
Opublikowano 21 listopada 20231 r 6 minut temu, Bartg napisał: Pustawo w tej naszej twierdzy na trybunach Można powiedzieć - WRESZCIE! Serio, ja rozumiem, kadra - dobro narodowe, ale żeby wywalać taką kasę za tak żenujące widowiska jak ostatnio to trochę wstyd.
Opublikowano 21 listopada 20231 r Piękna sprawa - od samego początku ofensywnie, dużo strzałów i w końcu gol Frankowskiego na otwarcie meczu! Szkoda tylko, że gramy tak w towarzyskim meczu z przestraszoną Łotwą. Z taką Mołdawią powinniśmy wyjść podobnie, a nie się czaić jak szpak wiadomo na co.