Szermac 2 747 Opublikowano 21 marca Opublikowano 21 marca Jak Estonia oglądała nasze poprzednie mecze, a oglądała na pewno, to tracimy dzisiaj brame do 3 minuty xD Cytuj
PiotrekP 1 796 Opublikowano 21 marca Opublikowano 21 marca @Szermac a potem karniaczek dla nas? Cytuj
Sep 1 624 Opublikowano 21 marca Opublikowano 21 marca 44 minuty temu, Kaczi napisał: Vassiliev dziś w moim serduszku Nie zagra niestety dzisiaj. Cytuj
Sven Froost 487 Opublikowano 21 marca Opublikowano 21 marca 43 minutes ago, Szermac said: Jak Estonia oglądała nasze poprzednie mecze, a oglądała na pewno, to tracimy dzisiaj brame do 3 minuty xD Wlasnie, musze streama szybciej odpalic bo jak wlacze jak zwykle to moze byc juz po bramce Cytuj
_Shaman_ 867 Opublikowano 21 marca Opublikowano 21 marca (edytowane) Ja wiem że po porażce z Mołdawią można się spodziewać wszystkiego, ale jak tak patrzę na reprezentację Estonii, to są tam piłkarze takich prestiżowych klubów jak Odra Opole czy GKS Katowice. Nie ma szans tego przegrać. Edytowane 21 marca przez _Shaman_ Cytuj
Hubert249 4 279 Opublikowano 21 marca Opublikowano 21 marca 11 minut temu, _Shaman_ napisał: Ja wiem że po porażce z Mołdawią można się spodziewać wszystkiego, ale jak tak patrzę na reprezentację Estonii, to są tam piłkarze takich prestiżowych klubów jak Odra Opole czy GKS Katowice. Nie ma szans tego przegrać. Repra - podaj mi piwo 1 Cytuj
Tokar 8 268 Opublikowano 21 marca Opublikowano 21 marca 3 godziny temu, LeifErikson napisał: E, bez jaj, z Estonia raczej bez wiekszych problemow Wisła też tak myślała jak wylosowała Florę Tallin 1 1 Cytuj
Kaczi 828 Opublikowano 21 marca Opublikowano 21 marca 2 hours ago, Sep said: Nie zagra niestety dzisiaj. szkoda, jednak nadal team Estonia 1 Cytuj
Kaczi 828 Opublikowano 21 marca Opublikowano 21 marca Prodiż to ma jakąś kose z Cashem czy jednak ten nie w formie? Cytuj
Bartg 5 476 Opublikowano 21 marca Opublikowano 21 marca 3 minutes ago, Luk248 said: Link do meczu za darmo poproszę Sport.tvp.pl Probierz to losowal sklad chyba ciągnąc zapalki, no ale co może pójść nie tak. 1 Cytuj
Kaczi 828 Opublikowano 21 marca Opublikowano 21 marca 6 minutes ago, Luk248 said: Link do meczu za darmo poproszę https://strims.in/PolskaEstonia.php 1 Cytuj
PiotrekP 1 796 Opublikowano 21 marca Opublikowano 21 marca Dobrze że człowiek w robocie i nie kusi go żeby to oglądać Cytuj
Tokar 8 268 Opublikowano 21 marca Opublikowano 21 marca Zielu z dychą na plecach. Może mu ciążyć, nie każdy ma psychę żeby uciągnąć legendę Krychowiaka. 2 Cytuj
PiotrekP 1 796 Opublikowano 21 marca Opublikowano 21 marca Czy dostanie kartki sprawi że zasłuży na ten numer? Cytuj
Kaczi 828 Opublikowano 21 marca Opublikowano 21 marca wydaję się że gol dla POL to kwestia czasu, jednak jakoś ciężko mi w to uwierzyć Cytuj
ginn 789 Opublikowano 21 marca Opublikowano 21 marca Jakoś dziwnie to się ogląda, podejrzanie dobrze wygląda dzisiaj repka. Cytuj
Kaczi 828 Opublikowano 21 marca Opublikowano 21 marca @ginn prawie 100 miejsc różnicy w rankingu, no ale to repra i tu nawet wpierdol od EST mnie nie zdzwi.... Cytuj
Sep 1 624 Opublikowano 21 marca Opublikowano 21 marca Wspaniale rozegrany rzut wolny . A radzili się tam chyba w 5. 2 Cytuj
Szermac 2 747 Opublikowano 21 marca Opublikowano 21 marca Dobra, dobra 1 połowa z Mołdawią też była miodzio Niewykorzystane sytuacje lubią się mścić jak to mawiają. Oby nam nie wkuli bubla jakiegoś z kontry bo się nie podniesiemy xD Cytuj
Szermac 2 747 Opublikowano 21 marca Opublikowano 21 marca Ale to rozkminił z tym minięciem, cacuszko Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi