Sep 1 624 Opublikowano 26 marca Opublikowano 26 marca Ciekawe czy przez te 4 dni nauczyli się rozgrywać rzuty wolne i rożne żeby wstydu nie było. Cytuj
Bartg 5 476 Opublikowano 26 marca Opublikowano 26 marca 11 minutes ago, Sep said: Ciekawe czy przez te 4 dni nauczyli się rozgrywać rzuty wolne i rożne żeby wstydu nie było. Myślę, że jeśli będzie je wykonywać 5 różnych piłkarzy to na pewno będzie lepiej, a nie czekaj. Cytuj
Shankor 1 620 Opublikowano 26 marca Opublikowano 26 marca W dniu 21.03.2024 o 13:27, Shankor napisał: Dostaniemy w dupę 0:2 po indywidualnych błędach obrońców lub stałym fragmencie. Nasze orzełki wyjdą z obesraną zbroją na murawę i będzie panika-gejming z szybkim pozbywaniem się posiadania. Robercik oczywiście kontuzja w 30. minucie. Może teraz się sprawdzi 2 Cytuj
Bartg 5 476 Opublikowano 26 marca Opublikowano 26 marca Quote Według informacji Goal.pl w przypadku dzisiejszej wygranej z Walią kadrowicze mają otrzymać premię w wysokości około 10 milionów złotych Ostatnio temat premii wyszedł naszym na dobre Cytuj
Pix 915 Opublikowano 26 marca Opublikowano 26 marca Rzeczywiście temat premii zawsze dobrze wpływa na naszych kopaczy. Na mundialu bardzo ich to zmotywowało do proszenia Argentyńczyków, żeby im więcej goli nie strzelali Cytuj
krzysiek923 1 666 Opublikowano 26 marca Opublikowano 26 marca 2 godziny temu, ginn napisał: Mi się nic nie śniło, ale walimy dzisiaj Walię 2-1 po decydującej bramce Kiwiora z rożnego ja też ośmielam się stawiać 2:1 dla nas, mój kolega też postawił 2:1 nie znając mojego typu, więc coś jest na rzeczy Cytuj
Szermac 2 747 Opublikowano 26 marca Opublikowano 26 marca Dobra dawać już to, ileż można czekać. POLSKA 2:0 ! Cytuj
Kaczi 828 Opublikowano 26 marca Opublikowano 26 marca jeszcze do tego Ślisz chyba dwa najsłabsze ogniwa tego składu Cytuj
krzysiek923 1 666 Opublikowano 26 marca Opublikowano 26 marca Szpaku po tej przerwie nowa energia, aż chce się słuchać jak jest w takiej formie. Pasję do zawodu ma na pewno. 1 Cytuj
ginn 789 Opublikowano 26 marca Opublikowano 26 marca (edytowane) Póki co nie wyglądamy źle, powiedziałbym że nawet lepiej od walijczyków Edytowane 26 marca przez ginn Cytuj
_Shaman_ 867 Opublikowano 26 marca Opublikowano 26 marca Trochę gramy lagę do Świderskiego, ale może to nie jest głupie. Cytuj
Szermac 2 747 Opublikowano 26 marca Opublikowano 26 marca Czy ja wiem czy lepiej, na pewno nie jesteśmy osrani. Będzie dobrze Cytuj
Kaczi 828 Opublikowano 26 marca Opublikowano 26 marca czy tylko ja mam takie zdanie ze koszulki naszych wyglądają jak piżamy?! Cytuj
Bartg 5 476 Opublikowano 26 marca Opublikowano 26 marca 2 minutes ago, Kaczi said: czy tylko ja mam takie zdanie ze koszulki naszych wyglądają jak piżamy? I to dość drogie, 689zl w sklepie Pzpn Cytuj
Kaczi 828 Opublikowano 26 marca Opublikowano 26 marca 5 minutes ago, Bartg said: I to dość drogie, 689zl w sklepie Pzpn no to grubo.... Prezes już na wódkę nie ma? To nawet oficjalne koszulki Arsenalu kosztują taniej.... Cytuj
BRY@N 1 475 Opublikowano 26 marca Opublikowano 26 marca Obstawiam kartkę albo karny za to przytrzymywanie i ciąganie za koszulki Cytuj
Tokar 8 268 Opublikowano 26 marca Opublikowano 26 marca Wszystko fajnie, ale co robi Roberciq w linii obrony Cytuj
Sep 1 624 Opublikowano 26 marca Opublikowano 26 marca Pomysłu na atak to nie ma żadnego. Zalewski dziś nie jest w stanie sobie pobrykać i dupa. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi