Skocz do zawartości

Reprezentacja Polski

Cris

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 14,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ale mnie Szpakowski w ch.uja zrobil, powiedzial zeby sobie zrobic herbaty przed karnymi no to poszedlem. Wracam i co, w karnych juz 3-3... Jak dobrze ze dawno przestalem sie stresowac wynikami i ogladalem sobie ich koncowke na chlodno, nie to co Robercik, ktory ostatniego musial tylem do bramki patrzec :leo:.

Mi ten mecz tez sie podobal, ale potem zaczalem dochodzic do wniosku, ze to przez grajaca na stojaka Walie. Nasi mogli podejsc spokojnie pod pole karne i nie bylo panicznych odegran do tylu co z kolei zniwelowalo ilosc zes.rania i bledow. Dobrze jednak wiemy jak bedzie to wygladalo na euro.

Awans w ch,uj wymeczony, w stylu ktory moze przy bardziej restrykcyjnych warunkach awansu nie mialby prawa wepchnac taka druzyne na truniej. Ale w sumie sie ciesze, to zawsze 3 mecze beki i pare odcinkow dzieli nas pilka wiecej.

Opublikowano

Ja tylko przypominam, że takie drużyny jak Francja, Holandia, czy Niemcy potrafiły zagrać kompletny piach i kompromitację na turniejach, a nawet nie strzelić żadnej bramki w grupie, będąc faworytem turnieju, więc ja bym nie rozstawiał grupy przed zawodami, bo różnie to może być i różnie ta grupa się może skończyć dla somsiadów z zachodu:nosacz3:

Opublikowano
37 minut temu, BRY@N napisał:

Holandia już dopisała punkty :yao:

Zazwyczaj to my sobie dopisujemy punkty przed turniejem, a potem źle na tym wychodzimy. Także może być miła odmiana jeśli wszyscy sobie z nami przypiszą punkty, a potem stracą.

Opublikowano

Grupa jest na tyle dobra że do wszystkich meczy będzie można podejść bez spiny bo nie będziemy faworytem. A nuż wyjdzie Piotrowskiemu strzał z dystansu, potem murarka i taki Mbappe na kolanach :kekw:

Opublikowano
22 minuty temu, Sep napisał:

Grupa jest na tyle dobra że do wszystkich meczy będzie można podejść bez spiny bo nie będziemy faworytem. A nuż wyjdzie Piotrowskiemu strzał z dystansu, potem murarka i taki Mbappe na kolanach :kekw:

Francja przy dobrych może odpuścić ostatni mecz :D

Opublikowano

Prawdziwi ojcowie sukcesu na tym zdjęciu, bez nich awansu by nie było.

Puchacz - 35 minut w meczu z Estonią i tyle się nagrał w eliminacjach :reggie:

Betoniarek - nie wiem na chuj jest w tej kadrze.

Zieliński - jakieś 90 meczów w kadrze, ale może z 5 dobrych.

Cygaro to sobie może palić Szczęsny, ale nie tych dwóch pajaców.

Opublikowano (edytowane)

Zieliński jednak się wyróżnia tym że potrafi kopnąć piłkę biegnąc. Bednarek musi wybierać, albo biegnie albo kopie.

Edytowane przez UberAdi
  • Haha 1
Opublikowano
49 minut temu, Sep napisał:

Cygaro to sobie może palić Szczęsny, ale nie tych dwóch pajaców.

No troche beka z takich ogórków bez pokory. Wiadomo, że trzeba się cieszyć, ale celebracja po takich eliminacjach to jednak niesmak xd

• Plusik 1
  • This 1
  • 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Jak dowiedział się Przegląd Sportowy Onet, Matty Cash nie znajdzie się nawet we wstępnej kadrze reprezentacji Polski na Euro 2024

Ale Romańczuk z Jagielloni to pewnie pojedzie :reggie: