Daffy 10 582 Opublikowano 27 marca Opublikowano 27 marca 1 punkt max i to może się okazać że jeszcze ugrany na Holandii Cytuj
Tokar 8 268 Opublikowano 27 marca Opublikowano 27 marca Przecież nawet Buzzer wyżebrał ugrał punkt na niderlandczykach. Parówy w górę Cytuj
Bartg 5 476 Opublikowano 27 marca Opublikowano 27 marca Just now, Tokar said: Przecież nawet Buzzer wyżebrał ugrał punkt na niderlandczykach. Parówy w górę Ale musi grać Arkadiusz Reca to wtedy tak. Cytuj
Mejm 15 316 Opublikowano 27 marca Opublikowano 27 marca Ale mnie Szpakowski w ch.uja zrobil, powiedzial zeby sobie zrobic herbaty przed karnymi no to poszedlem. Wracam i co, w karnych juz 3-3... Jak dobrze ze dawno przestalem sie stresowac wynikami i ogladalem sobie ich koncowke na chlodno, nie to co Robercik, ktory ostatniego musial tylem do bramki patrzec . Mi ten mecz tez sie podobal, ale potem zaczalem dochodzic do wniosku, ze to przez grajaca na stojaka Walie. Nasi mogli podejsc spokojnie pod pole karne i nie bylo panicznych odegran do tylu co z kolei zniwelowalo ilosc zes.rania i bledow. Dobrze jednak wiemy jak bedzie to wygladalo na euro. Awans w ch,uj wymeczony, w stylu ktory moze przy bardziej restrykcyjnych warunkach awansu nie mialby prawa wepchnac taka druzyne na truniej. Ale w sumie sie ciesze, to zawsze 3 mecze beki i pare odcinkow dzieli nas pilka wiecej. Cytuj
Bartg 5 476 Opublikowano 27 marca Opublikowano 27 marca Z ciekawostek za Nasz awans Fernando Szantusz dostanie 775k złotych. Cytuj
BRY@N 1 475 Opublikowano 27 marca Opublikowano 27 marca Holandia już dopisała punkty Cytat Jeśli dobrze zaatakujesz, powinieneś być w stanie wygrać z Polską. Nie sądzę, żeby to było skomplikowane - skwitował van Basten. 1 Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 27 marca Opublikowano 27 marca Ja tylko przypominam, że takie drużyny jak Francja, Holandia, czy Niemcy potrafiły zagrać kompletny piach i kompromitację na turniejach, a nawet nie strzelić żadnej bramki w grupie, będąc faworytem turnieju, więc ja bym nie rozstawiał grupy przed zawodami, bo różnie to może być i różnie ta grupa się może skończyć dla somsiadów z zachodu Cytuj
Butt 3 429 Opublikowano 27 marca Opublikowano 27 marca 37 minut temu, BRY@N napisał: Holandia już dopisała punkty Zazwyczaj to my sobie dopisujemy punkty przed turniejem, a potem źle na tym wychodzimy. Także może być miła odmiana jeśli wszyscy sobie z nami przypiszą punkty, a potem stracą. Cytuj
Sep 1 624 Opublikowano 27 marca Opublikowano 27 marca Grupa jest na tyle dobra że do wszystkich meczy będzie można podejść bez spiny bo nie będziemy faworytem. A nuż wyjdzie Piotrowskiemu strzał z dystansu, potem murarka i taki Mbappe na kolanach Cytuj
Damian14 226 Opublikowano 27 marca Opublikowano 27 marca Ja myślałem że on szybko poleciał się wysrać przed karnymi 1 Cytuj
KrYcHu_89 2 298 Opublikowano 27 marca Opublikowano 27 marca 22 minuty temu, Sep napisał: Grupa jest na tyle dobra że do wszystkich meczy będzie można podejść bez spiny bo nie będziemy faworytem. A nuż wyjdzie Piotrowskiemu strzał z dystansu, potem murarka i taki Mbappe na kolanach Francja przy dobrych może odpuścić ostatni mecz . Cytuj
Bartg 5 476 Opublikowano 27 marca Opublikowano 27 marca Nowy atmosferić, aż dziwne, że nie rzucił tym głosnikiem w pole karne. 1 Cytuj
Sep 1 624 Opublikowano 28 marca Opublikowano 28 marca Prawdziwi ojcowie sukcesu na tym zdjęciu, bez nich awansu by nie było. Puchacz - 35 minut w meczu z Estonią i tyle się nagrał w eliminacjach Betoniarek - nie wiem na chuj jest w tej kadrze. Zieliński - jakieś 90 meczów w kadrze, ale może z 5 dobrych. Cygaro to sobie może palić Szczęsny, ale nie tych dwóch pajaców. Cytuj
UberAdi 2 285 Opublikowano 28 marca Opublikowano 28 marca (edytowane) Zieliński jednak się wyróżnia tym że potrafi kopnąć piłkę biegnąc. Bednarek musi wybierać, albo biegnie albo kopie. Edytowane 28 marca przez UberAdi 1 Cytuj
Sven Froost 487 Opublikowano 28 marca Opublikowano 28 marca 23 hours ago, Bartg said: Nowy atmosferić, aż dziwne, że nie rzucił tym głosnikiem w pole karne. Juz nigdy nie spojrze po tym zdjeciu na Zielinskiego tak samo Cytuj
mugen 1 956 Opublikowano 28 marca Opublikowano 28 marca Betoniarek to by bardziej pasował z rozdziawiona gębą i wciśniętym w nią całym pudełkiem tych cygar. Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 28 marca Opublikowano 28 marca 49 minut temu, Sep napisał: Cygaro to sobie może palić Szczęsny, ale nie tych dwóch pajaców. No troche beka z takich ogórków bez pokory. Wiadomo, że trzeba się cieszyć, ale celebracja po takich eliminacjach to jednak niesmak xd 1 1 Cytuj
Shankor 1 620 Opublikowano 28 marca Opublikowano 28 marca To jest ich ostatnia szansa na takie zdjęcie. Dajcie im się cieszyć Cytuj
Bartg 5 476 Opublikowano 28 maja Opublikowano 28 maja Quote Jak dowiedział się Przegląd Sportowy Onet, Matty Cash nie znajdzie się nawet we wstępnej kadrze reprezentacji Polski na Euro 2024 Ale Romańczuk z Jagielloni to pewnie pojedzie Cytuj
Sven Froost 487 Opublikowano 28 maja Opublikowano 28 maja Od samego poczatku jego kariery w kadrze wiedzialem ze bedzie to fail Cytuj
Kaczi 828 Opublikowano 28 maja Opublikowano 28 maja czy z Cashem czy nie Eurowpierdol i tak będzieee!!! Cytuj
Tokar 8 268 Opublikowano 28 maja Opublikowano 28 maja Szkoda, liczyłem na nową kampanię reklamową prowidenta z pożyczaniem keszu. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi