HenrykIggO 260 Opublikowano 29 maja Opublikowano 29 maja Wg mnie to najsłabsza kadra Polski od lat. Większość graczy była już wielokrotnie sprawdzana w kadrze i wiadomo że to szrot. Takiej dysproporcji jakości między naszą, a innymi kadrami nie widziałem dawno. Oczywiście - nie możemy konkurować z Hiszpanią czy Niemcami, ale z Austrią by już wypadało. A tak nie jest… Bramkarzem będzie pewnie Szczęsny aczkolwiek chłop by chciał tego Bułkę zobaczyć zamiast palacza. W obronie jeden poważny człowiek - Kiwior, który liznął prawdziwego futbolu u Artety. Reszta miernoty. W pomocy największy dramat. Zieliński jeden błysk w reprezentacji na 50 meczów. Cała nadzieja w tym Szymańskim z Turcji. Atak przemilczę, bo po co łysol bierze kolejny raz ten niewypał XXI wieku (Milika…) to nie wiem. Swoją drogą, że kolejne kluby dają się nabierać na tego lamusa. Powiem tak - praca managera reprezentacji Polski jest również trudna i stresująca co managera Man United. 1 1 Cytuj
Bartg 5 476 Opublikowano 29 maja Opublikowano 29 maja Szymański w kadrze też niestety gra słabo, plus u Probierza prawie w ogóle nie grał. Do Austrii to nam bardzo daleko, ich poziom odjechał nam już parę lat temu. O ile w poprzednich latach mieliśmy na turniejach grupy, gdzie można było oczekiwać awansu, tak teraz chociaż 1 pkt w grupie to będzie sukces. 1 Cytuj
Bartg 5 476 Opublikowano 29 maja Opublikowano 29 maja Stary Casha już się spłakał w mediach, że Cash byłby zdrowy na turniej i Prodiż chuj Cytuj
Czoperrr 5 139 Opublikowano 29 maja Opublikowano 29 maja No dziwne, że nie jedzie Cash z czwartej ekipy Premier League a jadą jakieś polskie randomy Cytuj
HenrykIggO 260 Opublikowano 29 maja Opublikowano 29 maja Szczerze, to lepszy chory Cash niż zdrowe polskie maśloki co tylko piłkę cofać potrafią. 1 Cytuj
Kaczi 828 Opublikowano 29 maja Opublikowano 29 maja 6 hours ago, HenrykIggO said: Wg mnie to najsłabsza kadra Polski od lat. Większość graczy była już wielokrotnie sprawdzana w kadrze i wiadomo że to szrot. Takiej dysproporcji jakości między naszą, a innymi kadrami nie widziałem dawno. Oczywiście - nie możemy konkurować z Hiszpanią czy Niemcami, ale z Austrią by już wypadało. A tak nie jest… Bramkarzem będzie pewnie Szczęsny aczkolwiek chłop by chciał tego Bułkę zobaczyć zamiast palacza. W obronie jeden poważny człowiek - Kiwior, który liznął prawdziwego futbolu u Artety. Reszta miernoty. W pomocy największy dramat. Zieliński jeden błysk w reprezentacji na 50 meczów. Cała nadzieja w tym Szymańskim z Turcji. Atak przemilczę, bo po co łysol bierze kolejny raz ten niewypał XXI wieku (Milika…) to nie wiem. Swoją drogą, że kolejne kluby dają się nabierać na tego lamusa. Powiem tak - praca managera reprezentacji Polski jest również trudna i stresująca co managera Man United. Trudno jest się nie zgodzić z Twoją opinią. Ja i tak wolnego nie będę brał żeby ten dramat oglądać, wolę siedzieć za kółkiem w pracy…. Cytuj
Pix 915 Opublikowano 29 maja Opublikowano 29 maja Plan Prodiża jest prosty. Cudem wywalczony remis z Holandią. Cudem wywalczone 1:0 z Austrią. A Francuzi grają z nami ostatni mecz, więc będą mieli już pewny awans i zagrają z potężnymi orłami drugim składem i nie dadzą nam zbyt dużego wpierdolu. I cyk, wychodzimy z grupy z 3 miejsca. Cytuj
HenrykIggO 260 Opublikowano 29 maja Opublikowano 29 maja Co by nie mowic Mateusz Gotowka pokazal klase tym wpisem. Nie wylal zolci, uraze schowal gleboko do kieszeni, nie robi fermentu tuz przed ME. To sa wlasnie te detale I roznice z naszymi kopaczami, np. z Glikiem i jego ostatnim wpisem… Cytuj
Sven Froost 487 Opublikowano 29 maja Opublikowano 29 maja No szacunek dla niego za ten wpis. Juz myslalem ze jest out z kadry bo ile u nas takich bylo ktorym nie wyszlo to juz stracilem rachube. Zycze mu jak najlepiej bo lubie goscia od poczatku Cytuj
ścierpła mi noga 75 Opublikowano 29 maja Opublikowano 29 maja 4 godziny temu, Czoperrr napisał(a): No dziwne, że nie jedzie Cash z czwartej ekipy Premier League a jadą jakieś polskie randomy to może niech gra jak zawodnik 4 ekipy, a nie jak polski random. Wszystko jedno kto tam pojedzie, jedziemy po wpierdol, a każdy punkt będzie niespodzianką Cytuj
Bartg 5 476 Opublikowano 29 maja Opublikowano 29 maja Alez wspaniale profesjonalny jest Pezetpeen, Probierz zamiast na wieczornej konferencji z udziałem sponsorow i mediow oglasza kadre w klubie golfowym, bo byl przeciek - ktoś zrobił zdjecie telefonu kuleszy z wypisanymi powołaniami i puścił przeciek Cytuj
Bartg 5 476 Opublikowano 3 czerwca Opublikowano 3 czerwca Quote Tomasz Smokowski o sposobie ogłoszenia powołań przez Michała Probierza: "Nie byłoby całej historii, gdyby prezes Cezary Kulesza nie chwalił się ową kadrą dziennikarzom w stanie wskazującym w poniedziałek po Gali Ekstraklasy". 6 Cytuj
PiotrekP 1 796 Opublikowano 4 czerwca Opublikowano 4 czerwca Ten towarzyski z Turcją to trochę ryzyko. San Marino nie było wolne? Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 4 czerwca Opublikowano 4 czerwca Podejrzewam, że chcieli sparingi z uczestnikami Euro. Cytuj
addhoc 63 Opublikowano 7 czerwca Opublikowano 7 czerwca Oby bo to co ten kapitan i trener pierdolą w wywiadach woła o pomstę. Niech to się rozpadnie już teraz Cytuj
Kaczi 828 Opublikowano 7 czerwca Opublikowano 7 czerwca 1 hour ago, addhoc said: Oby bo to co ten kapitan i trener pierdolą w wywiadach woła o pomstę. Niech to się rozpadnie już teraz a co pierdolą bo ja nie śledzę, zbyt pewni siebie? Cytuj
PiotrekP 1 796 Opublikowano 7 czerwca Opublikowano 7 czerwca To co przed każdym turniejem. A trzepanie serdla do lewego to już dawno przekroczyło granice fanatyzmu. Oby dostali trzy wpier.ole do zera. Wtedy będzie że biedny robercik sam meczu nie wygra. 1 Cytuj
tjery 1 238 Opublikowano 7 czerwca Opublikowano 7 czerwca No wiadomo, Lewy hujowy, przecież to tylko najlepszy polski zawodnik w historii i top 3 napastników na świecie przez ostatnie kilkanaście lat. 2 1 1 Cytuj
Kaczi 828 Opublikowano 7 czerwca Opublikowano 7 czerwca no hujowy to raczej nie, ale może być tak że niektórym piłkarzom psycha siada jak mają grać z lub obok Lewego.... Z roku na rok co raz mniej piłki oglądam generalnie a tej polskiej reprezentacyjnej to troche strata czasu Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi