Mejm 15 316 Opublikowano 7 czerwca Opublikowano 7 czerwca Szanse na gole dla nas w tym meczu wzorsly o 100%. Cytuj
KrYcHu_89 2 298 Opublikowano 7 czerwca Opublikowano 7 czerwca 2 minuty temu, pawelgr5 napisał(a): I tyle jak chodzi o Arka Cash wchodzi xD? W sensie na turniej xD Cytuj
KrYcHu_89 2 298 Opublikowano 7 czerwca Opublikowano 7 czerwca Szkoda mi go, no ale Euro 2016 gral i wtedy pudłował :/. To już raczej koniec kariery będzie, ileż można wracać. Cytuj
pawelgr5 1 460 Opublikowano 7 czerwca Opublikowano 7 czerwca Tak się to robi chłopaki. Robert może wracać pilnować żony! Cytuj
BRY@N 1 475 Opublikowano 7 czerwca Opublikowano 7 czerwca 10 minut temu, pawelgr5 napisał(a): I tyle jak chodzi o Arka I po co mu ta reprezentacje? Częściej łapie kontuzje niż strzela gole Cytuj
KrYcHu_89 2 298 Opublikowano 7 czerwca Opublikowano 7 czerwca 1 minutę temu, BRY@N napisał(a): I po co mu ta reprezentacje? Częściej łapie kontuzje niż strzela gole Akurat atakujących mamy, Milik i tak miał dzisiaj sprawdzian Cytuj
Sep 1 624 Opublikowano 7 czerwca Opublikowano 7 czerwca Ale słabiutka ta Ukraina To jak słabi muszą być Niemcy jak nic im nie strzelili Cytuj
Pix 915 Opublikowano 7 czerwca Opublikowano 7 czerwca Milik zszedł i zaraz 2 bramki wpadły. Przypadek? Cytuj
Sven Froost 487 Opublikowano 7 czerwca Opublikowano 7 czerwca Znajac zycie Zielinski teraz przez nastepne 3 lata nic nie strzeli dla kadry xD Cytuj
kanabis 22 475 Opublikowano 7 czerwca Opublikowano 7 czerwca Ukraincy obejrzeli chyba zbyt duzo tasm z naszymi meczami Cytuj
pawelgr5 1 460 Opublikowano 7 czerwca Opublikowano 7 czerwca 3 minuty temu, kanabis napisał(a): Ukraincy obejrzeli chyba zbyt duzo tasm z naszymi meczami Tak naprawde te eliminacje były po to, żeby Mbape się poczuł zbyt pewnie i nas zlekceważył. Cytuj
Sep 1 624 Opublikowano 7 czerwca Opublikowano 7 czerwca A może po prostu Ukraina się podłożyła za naszą gościnność. Cytuj
KrYcHu_89 2 298 Opublikowano 7 czerwca Opublikowano 7 czerwca Panowie to jest ustawka, chłopaki z ławki się śmieją xD. Cytuj
Kaczi 828 Opublikowano 7 czerwca Opublikowano 7 czerwca Dobrze że z domu wyszedłem bo mój współlokator to chatę z radości rozsadzi swoimi okrzykami radości….. Cytuj
Sven Froost 487 Opublikowano 7 czerwca Opublikowano 7 czerwca Jaki surrealizm, ja pierdole. To nasi graja tak dobrze czy Ukraina tak slabo? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi