ginn 789 Opublikowano 8 czerwca Opublikowano 8 czerwca Przegapiłem mecz. Powiedzcie mi, faktycznie coś tam nasi pograli, był jakiś pomysł, zaangażowanie, kombinacyjne akcje? Cytuj
LeifErikson 1 108 Opublikowano 8 czerwca Opublikowano 8 czerwca Godzinę temu, ginn napisał(a): Przegapiłem mecz. Powiedzcie mi, faktycznie coś tam nasi pograli, był jakiś pomysł, zaangażowanie, kombinacyjne akcje? Wyjątkowo łatwo im bramki wpadały, do tego jeszcze było sporo sytuacji, ale skład na tyle eksperymentalny, że raczej trudno z tego jakies daleko idące wnioski wyciągać. Może to takie typowo polskie spojrzenie, ale na moje oko UA była zaskakująco słaba, a nie my zaskakująco mocni. Cytuj
Kaczi 828 Opublikowano 8 czerwca Opublikowano 8 czerwca ja nawet nie oglądałem a na Euro są mecze w moich godzinach pracy, nawet dokładnie nie wiem kiedy i o której lol. Chyba jeden jest wieczorny więc ten pewnie obejrzę Cytuj
Czoperrr 5 139 Opublikowano 8 czerwca Opublikowano 8 czerwca Mecz zadziwiająco dobrze się im ułożył, bramki łatwo wpadały. Pierwsza zamieszanie w polu karnym, druga miała być raczej wrzutką ale bramkarz zaspał, trzecia bardzo dobra główka. Optymizm jest ale przypominam optymizm po wygranej z Niemcami za Santosa i co się wydarzyło w kolejnych meczach o punkty. Cytuj
Hanza71 42 Opublikowano 8 czerwca Opublikowano 8 czerwca Idziemy po misiszcza miekkim chujkuem. Mark my words. Cytuj
Czoperrr 5 139 Opublikowano 10 czerwca Opublikowano 10 czerwca Z Lewandowskim i Bednarkiem nie widzę szans na dobry wynik. Cytuj
PiotrekP 1 796 Opublikowano 10 czerwca Opublikowano 10 czerwca Stawiam jakieś skromne 3 bramki w całym meczu. Niestety albo na szczęście nie będę mógł oglądać. Cytuj
lukas_k96 306 Opublikowano 10 czerwca Opublikowano 10 czerwca Ciekawy mecz się zapowiada, bo z Turkami to dawno nie graliśmy. Generalny sprawdzian, więc pewnie nikt do końca nie będzie grał na 100%, bo jednak myślenie o tym, żeby nie było kontuzji, jest spore. Liczę na fajne, ofensywne widowisko. Cytuj
Shankor 1 620 Opublikowano 10 czerwca Opublikowano 10 czerwca Turcy połamią Lewego i Zielińskiego i będzie pozamiatane. Cytuj
zlewo 233 Opublikowano 10 czerwca Opublikowano 10 czerwca Liczysz, że Lewy i Zieliński uratują nas przed Holandią i Francją? Cytuj
Shankor 1 620 Opublikowano 10 czerwca Opublikowano 10 czerwca Liczę, że będą mieli dobrą wymówkę. Cytuj
Czoperrr 5 139 Opublikowano 10 czerwca Opublikowano 10 czerwca Myślę, że kadra lepiej by wypadła na Euro jakby zagrali takim składem jakim wyszli na Ukrainę, trzeba zaryzykować i zagrać coś innego, innymi piłkarzami nic zwykle. No ale tak się nie stanie. Cytuj
PiotrekP 1 796 Opublikowano 10 czerwca Opublikowano 10 czerwca 2 godziny temu, Shankor napisał(a): Liczę, że będą mieli dobrą wymówkę. "Lewy sam meczu nie wygra" Działa zawsze jak przegrywają. Cytuj
Pix 915 Opublikowano 10 czerwca Opublikowano 10 czerwca Oby dzisiaj nie przegrali. Wiadomo, że i tak na meczach grupowych wyjdą na boisko jak zawsze z obsranymi gaciami, więc nie ma co dodatkowo dołować chłopaków. Albo w sumie niech dostaną dzisiaj wpierdol od turasów, to może jeszcze Prodiż przemyśli tego betoniarka i świdera bez formy. Cytuj
Bartg 5 476 Opublikowano 10 czerwca Opublikowano 10 czerwca No na razie Turcy nie chcą sobie sami bramki strzelić Cytuj
Szermac 2 746 Opublikowano 10 czerwca Opublikowano 10 czerwca No dawać Bukse albo Piątka za tego Quentina Tarantino Cytuj
pawelgr5 1 460 Opublikowano 10 czerwca Opublikowano 10 czerwca xdddddd kurwa jak złapał kontuzje przy cieszynce to ja jebe Cytuj
lukas_k96 306 Opublikowano 10 czerwca Opublikowano 10 czerwca Potężna Polska prowadzi! Jak tak dalej pójdzie to na Euro Probierz wyjdzie w pierwszym składzie, ew. będzie na zmianę. Swoją drogą - jak można doznać kontuzji przy cieszynce?! Przypomina się Kapustka, który zerwał więzadła po strzeleniu gola w meczu Legii. Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 10 czerwca Opublikowano 10 czerwca Co za kurwa debil xddd radość jakby bramkę na 3pkt w doliczonym czasie na euro strzelil Cytuj
Bartg 5 476 Opublikowano 10 czerwca Opublikowano 10 czerwca Zaraz będą musieli zabrać Tomasza Frankowskiego na atak... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi