Bartg 5 476 Opublikowano 10 czerwca Opublikowano 10 czerwca No to teraz Krisfof Cuma ich musi pojechać. Cytuj
Shankor 1 620 Opublikowano 10 czerwca Opublikowano 10 czerwca Ja pierdole jaki baran. Gol w towarzyskim mecz z kurwa Turcją, a ten jebany akrobata cieszy się jak małpa. Ale się uruchomiłem, nawet dzieci dziwnie na mnie patrzą... Cytuj
Pix 915 Opublikowano 10 czerwca Opublikowano 10 czerwca Padają nasi jak muchy, nawet przy cieszynkach. Cytuj
Sep 1 624 Opublikowano 10 czerwca Opublikowano 10 czerwca Może i chodzi w meczu o nic ale w niedziele będzie stało na własnej połowie i wybijało piłki na Robercika tylko Cytuj
Bartg 5 476 Opublikowano 10 czerwca Opublikowano 10 czerwca No fakt, szansa, że Betoniarek zagra jeszcze w karierze taka piłkę nie jest zbyt wielka. Cytuj
Bartg 5 476 Opublikowano 10 czerwca Opublikowano 10 czerwca Lewandowski umarl xDDD co tu się odpierdala Cytuj
lukas_k96 306 Opublikowano 10 czerwca Opublikowano 10 czerwca Ja pierdo... Jeszcze Lewandowski schodzi. Nie dogramy do tego euro, jak tak pójdzie dalej. Cytuj
pawelgr5 1 460 Opublikowano 10 czerwca Opublikowano 10 czerwca xDDDD może nie wychodźmy na drugą połowę? Szklane chłopaki nie dadzą rady drugie 45 minut. Cytuj
KrYcHu_89 2 298 Opublikowano 10 czerwca Opublikowano 10 czerwca Ktoś jeszcze jedzie na to Euro? Zajechał ich polski Guardiola Cytuj
Tokar 8 268 Opublikowano 10 czerwca Opublikowano 10 czerwca 9 minut temu, Sep napisał(a): wybijało piłki na Robercika Cytuj
BRY@N 1 475 Opublikowano 10 czerwca Opublikowano 10 czerwca (edytowane) Na powołania na Smudę chyba już za późno Edytowane 10 czerwca przez BRY@N Cytuj
Pix 915 Opublikowano 10 czerwca Opublikowano 10 czerwca Nikt nie chce jechać na wpierdol podczas euro, więc potykają się o własne nogi, żeby tylko jakąś kontuzję złapać. Cytuj
Szermac 2 746 Opublikowano 10 czerwca Opublikowano 10 czerwca Frankowski za duży damage ma dzisiaj ustawiony Cytuj
LeifErikson 1 108 Opublikowano 10 czerwca Opublikowano 10 czerwca No panowie, przy takim tempie wypadania zawodników, możemy się powoli spodziewać powołania jutro w skrzynce. Cytuj
HenrykIggO 260 Opublikowano 10 czerwca Opublikowano 10 czerwca Bramkarz reprezentacji Polski to ma jednak wspaniałe życie. Co turniej jest wybierany najlepszym graczem kadry. Tak też będzie tym razem. Cytuj
addhoc 63 Opublikowano 10 czerwca Opublikowano 10 czerwca 36 minut temu, Bartg napisał(a): Perpetum Prodiże, jak to chodzi Wspaniałe. Dziękuję ☺️ Cytuj
Shankor 1 620 Opublikowano 10 czerwca Opublikowano 10 czerwca Dziękować Bogu, że przed euro nie gramy kolejnego towarzyskiego, bo brakło by w Polsce piłkarzy. Ja pierdole, staram się zbyt nie angażować emocjonalnie w ten cyrk, ale mam swoje limity. Cytuj
Bartg 5 476 Opublikowano 10 czerwca Opublikowano 10 czerwca Salamon jaki dzban, na turnieju byłaby czerwona Cytuj
Tokar 8 268 Opublikowano 10 czerwca Opublikowano 10 czerwca Druga połowa to już dobra symulacja niedzieli Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi