Skocz do zawartości

Reprezentacja Polski

Cris

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 14,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
6 minutes ago, mefisto85 said:

Oprócz nas, już wszystkie reprezentacje mają na koncie co najmniej 1 punkt, jak przegramy z Francją, to mamy szansę być najgorszą drużyną na Euro  

No już słyszałem opinię, że gorsza jest Szkocja bo my mieliśmy najtrudniejszą grupę i 0 punktów to żaden wstyd :)

• Plusik 1
Opublikowano
34 minuty temu, mefisto85 napisał(a):

Oprócz nas, już wszystkie reprezentacje mają na koncie co najmniej 1 punkt, jak przegramy z Francją, to mamy szansę być najgorszą drużyną na Euro  

Byłoby to mniej więcej spójne z tym w jaki sposób się na ten turniej dostaliśmy. ;)

Opublikowano

Swoje dla kadry zrobił. Mógłby być lepszym piłkarzem gdyby nie hazard. W Białymstoku to Probierz z Kulesza ganiali za nim po kasynach. Jak Kamil się tam pojawiał to od razu był telefon do któregoś z nich. 

Opublikowano
6 godzin temu, Czoperrr napisał(a):

No już słyszałem opinię, że gorsza jest Szkocja bo my mieliśmy najtrudniejszą grupę i 0 punktów to żaden wstyd :)

No i jeszcze to, że oni chyba nigdy nie awansowali do fazy pucharowej. Stąd u nich takie nastroje.

Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, Czoperrr napisał(a):

Jednego discopolowca mniej.

jak widze to wesołe towarzystwo z puchaczem na czele i resztą wytatuowanych instagramowiczów, to nowe pokolenie nie zapowiada się lepiej

Edytowane przez krzysiek923
Opublikowano
2 minuty temu, Welna napisał(a):

Teraz sie zastanawiam czy zrobic im zdjecia , czy jednak byc nor.alnym obywatelem i nie wpierdalac sie w sprawy ktore mnie nie dotycza?

Albo umyje dlonie i powiem

Leonardo Hotels Dortmund. Zapraszam dziennikarzy ;)

Jeżeli czujesz w sercu że jesteś POLAKIEM 

To rób zdjęcia 

Opublikowano (edytowane)

Ja pije lyche oni tez pija, nie wiem czy jest cos kontrowersyjnego.

Nagram i jutro w lozy ich przycisne

;) z rozmow ktore slysze, wlasciciele poloni, syn jest, troche rodziny, jakies 20 osob.

Ale tak naprawde nie ma co szulac sensacji bo przyjechali i sobie poprostu drinkuja wieczorem.

Normalni ludzie by powiedzieli......, ze to normalne i nie ma co szukac sensacji

Wiec jak nikt nie zapisal nazwy hotelu to kasuje

Edytowane przez Welna
Opublikowano

No Juventus oferował mu skandaliczne 4mln euro za sezon, chłop by nie miał co do garnka włożyć. A tak 2 lata jeżdżenia na wielbłądzie i zgodnie z planem koniec kariery w 2026.

Opublikowano

W sumie przez te dwa lata co ma jeszcze grać lepiej zarobić 40 mln € niż 8 Z Juve już i tak nic więcej by nie osiągnął, a tak pogra sobie z Krystyną i może dorzuci mistrzostwo Arabii Saudyjskiej i azjatycką ligę mistrzów, potężne trofea, które Kane by brał w ciemno XD