Czoperrr 5 134 Opublikowano 24 czerwca Opublikowano 24 czerwca 22 minutes ago, Kalel said: Koniec epoki Cytuj
mefisto85 11 Opublikowano 24 czerwca Opublikowano 24 czerwca Oprócz nas, już wszystkie reprezentacje mają na koncie co najmniej 1 punkt, jak przegramy z Francją, to mamy szansę być najgorszą drużyną na Euro Cytuj
Czoperrr 5 134 Opublikowano 24 czerwca Opublikowano 24 czerwca 6 minutes ago, mefisto85 said: Oprócz nas, już wszystkie reprezentacje mają na koncie co najmniej 1 punkt, jak przegramy z Francją, to mamy szansę być najgorszą drużyną na Euro No już słyszałem opinię, że gorsza jest Szkocja bo my mieliśmy najtrudniejszą grupę i 0 punktów to żaden wstyd 1 Cytuj
LeifErikson 1 108 Opublikowano 24 czerwca Opublikowano 24 czerwca 34 minuty temu, mefisto85 napisał(a): Oprócz nas, już wszystkie reprezentacje mają na koncie co najmniej 1 punkt, jak przegramy z Francją, to mamy szansę być najgorszą drużyną na Euro Byłoby to mniej więcej spójne z tym w jaki sposób się na ten turniej dostaliśmy. Cytuj
Mejm 15 316 Opublikowano 24 czerwca Opublikowano 24 czerwca Grosik [*]. Teraz to juz nie mam dla kogo ogladac tej reprezentacji. Cytuj
Kaczi 827 Opublikowano 24 czerwca Opublikowano 24 czerwca Swoje dla kadry zrobił. Mógłby być lepszym piłkarzem gdyby nie hazard. W Białymstoku to Probierz z Kulesza ganiali za nim po kasynach. Jak Kamil się tam pojawiał to od razu był telefon do któregoś z nich. Cytuj
Wyso 18 Opublikowano 24 czerwca Opublikowano 24 czerwca 6 godzin temu, Czoperrr napisał(a): No już słyszałem opinię, że gorsza jest Szkocja bo my mieliśmy najtrudniejszą grupę i 0 punktów to żaden wstyd No i jeszcze to, że oni chyba nigdy nie awansowali do fazy pucharowej. Stąd u nich takie nastroje. Cytuj
Welna 1 094 Opublikowano 24 czerwca Opublikowano 24 czerwca Wlasnie jestem w hotelu,w ktorym ekipa Kuleszy zaczyna wieczorny taniec. Wodeczka juz plynie szeroko 4 Cytuj
krzysiek923 1 665 Opublikowano 24 czerwca Opublikowano 24 czerwca (edytowane) 2 godziny temu, Czoperrr napisał(a): Jednego discopolowca mniej. jak widze to wesołe towarzystwo z puchaczem na czele i resztą wytatuowanych instagramowiczów, to nowe pokolenie nie zapowiada się lepiej Edytowane 24 czerwca przez krzysiek923 Cytuj
Welna 1 094 Opublikowano 24 czerwca Opublikowano 24 czerwca (edytowane) Teraz sie zastanawiam czy zrobic im zdjecia , czy jednak byc nor.alnym obywatelem i nie wpierdalac sie w sprawy ktore mnie nie dotycza? Edytowane 24 czerwca przez Welna Cytuj
Tokar 8 268 Opublikowano 24 czerwca Opublikowano 24 czerwca Kręć kompromitujące filmy i szantażuj discopolowca. 1 2 Cytuj
Bartg 5 476 Opublikowano 24 czerwca Opublikowano 24 czerwca Chorwaci teraz musza włączyć tryb polski i liczyć matematyczne szanse, ze cala reszta przejebie i wyjda z 2 punktami. Cytuj
Plackus 418 Opublikowano 24 czerwca Opublikowano 24 czerwca 2 minuty temu, Welna napisał(a): Teraz sie zastanawiam czy zrobic im zdjecia , czy jednak byc nor.alnym obywatelem i nie wpierdalac sie w sprawy ktore mnie nie dotycza? Albo umyje dlonie i powiem Leonardo Hotels Dortmund. Zapraszam dziennikarzy Jeżeli czujesz w sercu że jesteś POLAKIEM To rób zdjęcia Cytuj
Welna 1 094 Opublikowano 24 czerwca Opublikowano 24 czerwca (edytowane) Ja pije lyche oni tez pija, nie wiem czy jest cos kontrowersyjnego. Nagram i jutro w lozy ich przycisne z rozmow ktore slysze, wlasciciele poloni, syn jest, troche rodziny, jakies 20 osob. Ale tak naprawde nie ma co szulac sensacji bo przyjechali i sobie poprostu drinkuja wieczorem. Normalni ludzie by powiedzieli......, ze to normalne i nie ma co szukac sensacji Wiec jak nikt nie zapisal nazwy hotelu to kasuje Edytowane 24 czerwca przez Welna Cytuj
Tokar 8 268 Opublikowano 25 czerwca Opublikowano 25 czerwca Wojtuś niezły dezerter Po co sobie statystyki psuć, petrodolary czekają Cytuj
Bartg 5 476 Opublikowano 25 czerwca Opublikowano 25 czerwca No Juventus oferował mu skandaliczne 4mln euro za sezon, chłop by nie miał co do garnka włożyć. A tak 2 lata jeżdżenia na wielbłądzie i zgodnie z planem koniec kariery w 2026. Cytuj
Santi 29 Opublikowano 25 czerwca Opublikowano 25 czerwca W sumie przez te dwa lata co ma jeszcze grać lepiej zarobić 40 mln € niż 8 Z Juve już i tak nic więcej by nie osiągnął, a tak pogra sobie z Krystyną i może dorzuci mistrzostwo Arabii Saudyjskiej i azjatycką ligę mistrzów, potężne trofea, które Kane by brał w ciemno XD Cytuj
BRY@N 1 475 Opublikowano 26 czerwca Opublikowano 26 czerwca Jak będzie strzelał tak jak wczoraj karne to przed tym synem spokojnie jeszcze ze dwie córki będą Cytuj
Shankor 1 620 Opublikowano 26 czerwca Opublikowano 26 czerwca Urodzi się z akordeonem w rękach 1 Cytuj
Sven Froost 488 Opublikowano 26 czerwca Opublikowano 26 czerwca 6 minutes ago, Kaczi said: Syn będzie brązowy Na pewno bedzie hiszpanem Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi