Bartg 5 529 Opublikowano 15 lipca Opublikowano 15 lipca Moder też ma już 25 lat i raczej przez kontuzje i fatalnie przeprowadzoną rehabilitację wielkiej kariery już nie zrobi Cytuj
Kaczi 829 Opublikowano 15 lipca Opublikowano 15 lipca (edytowane) 2 hours ago, Bartg said: Moder też ma już 25 lat i raczej przez kontuzje i fatalnie przeprowadzoną rehabilitację wielkiej kariery już nie zrobi Jeszcze ma 7 lat grania to ciągle mniej niż przestawienie się klepki u Ziela. Ja bym nie skreślał go jeszcze Edytowane 15 lipca przez Kaczi Cytuj
Homelander 2 224 Opublikowano 27 sierpnia Opublikowano 27 sierpnia Szczęsny zakończył karierę. Zamiast chałturzyć gdzieś w Stanach czy Arabii woli spędzić czas z rodziną. Kasy i tak ma więcej niż jest w stanie wydać. Szanuję. Niech odpocznie a potem bierze się za trenerkę. Chłop niegłupi jest, w kaszę nie daje sobie dmuchać, charyzmę ma. Oby mu się wiodło Cytuj
Mejm 15 363 Opublikowano 27 sierpnia Opublikowano 27 sierpnia Troche wczesnie jak na 34 letniego bramkarza w formie, ale z drugiej strony pewnie trzy jego pokolenia do przodu juz nie musza pracowac. Cytuj
Sven Froost 493 Opublikowano 27 sierpnia Opublikowano 27 sierpnia No szkoda, liczylem ze wroci do Arsenalu na koniec kariery Cytuj
Figaro 8 301 Opublikowano 27 sierpnia Opublikowano 27 sierpnia Pamiętam jakie pomyje na niego wylewano latami. Dziś uważam że w naszej reprze to zawodnik z najlepszym charakterem. Cytuj
Shankor 1 651 Opublikowano 27 sierpnia Opublikowano 27 sierpnia Dojrzała decyzja, Ronaldo i Robercik są w szoku Mógł przesiedzieć ten sezon na ławie w Juve, zgarnąć kasę i się nie przejmować. Klasa. Cytuj
ogqozo 6 574 Opublikowano 1 września Opublikowano 1 września Widziałem najdziwniejszą teorię spiskową na Fejsie i nie wiem co z nią zrobić. Wojciech Sczęsny, imiona dzieci - Liam i Noelia 24.08.2009, Szczęsny debiutuje w dorosłym futbolu, w meczu Premier Reserve League South 28.08.2009, Noel left the band, Oasis się rozpada. 27.08.2024, Szczęsny ogłasza koniec kariery. Tego samego dnia Oasis ogłasza wielki powrót. 1 Cytuj
ogqozo 6 574 Opublikowano 2 września Opublikowano 2 września Już za kilka dni Szkocja i Chorwacja. W sumie nie wiem, co dodać. Nowi piłkarze to bramkarz Bartosz Mrozek, pomocnik Mateusz Kowalczyk, oraz Mateusz Bogusz z Los Angeles. Jak ktoś zna tych ludzi to gratki, złote pokolenie zaiste. O dziwo wśród 4 bramkarzy nie ma Grabary, który dobrze zaczął w Bundeslidze (swoją drogą to 39-letni Fabiański nadal gra w pucharkach i wypadł świetnie przeciw Bournemouth). On i Kamiński w Wolfsburgu to jedni z nielicznych Polaków w jakichś czołowych ligach, więc tyle znam. Walukiewicz przeniósł się do Torino, gdzie chyba będzie grał, tak samo jak Wieteska utrzymając rolę solidniaka grającego w Serie A. Tak jak i w pomocy Linetty. Zieliński na razie siedzi na ławie w Interze. Reszta różnie. Bednarek wrócił do gry w Premier League w Southampton, słabej. Bramkarze są przynajmniej. Ogólnie coś czuję, że jak Lewandowski przejdzie na emeryturę, to fani futbolu poza Polską zapomną, że ten kraj istnieje. A może ci w Polsce trochę też. Cytuj
Shankor 1 651 Opublikowano 2 września Opublikowano 2 września Coś czuję, że Zieliński to sobie posiedzi na tej ławie w Interze. Cytuj
Kaczi 829 Opublikowano 3 września Opublikowano 3 września 8 hours ago, Tokar said: Polski Bellingham nas uratuje. A który to? Przecież Bielika nie powołał Cytuj
Sven Froost 493 Opublikowano 3 września Opublikowano 3 września Oczywisce nasz dumny orzel Piotr Zielinski Cytuj
Tokar 8 278 Opublikowano 3 września Opublikowano 3 września Mieli Ameyawa powołać, ale jednak nie pykło. Cytuj
PiotrekP 1 882 Opublikowano 5 września Opublikowano 5 września To jaki wynik dziś obstawiacie? Może trochę tego "bohaterski lewandowski SAM wygrywa mecz i ratuje barcelonę" jednak troszkę na kadrę zostało? Cytat nie mój, tak piszą rzekomi eksperci piłkarscy w tym kraju. Cytuj
Bartg 5 529 Opublikowano 5 września Opublikowano 5 września Remis po ciezkiej walce, moze 2:2? Lewandowski spoko, ale połowa kadrowiczów nie gra w cale, albo gra po 10 minut w klubach Cytuj
Czoperrr 5 240 Opublikowano 5 września Opublikowano 5 września a ja mam to w dupie i nie oglądam już piłkarzyków polskich. 1 Cytuj
BRY@N 1 594 Opublikowano 5 września Opublikowano 5 września Może będą głodni gry i będą zapierdzielać na 110% Spoiler Jasne Cytuj
Sep 1 628 Opublikowano 5 września Opublikowano 5 września Albo będzie 0-0, albo Szkoci wygrają. Cytuj
Bartg 5 529 Opublikowano 5 września Opublikowano 5 września Kiedy wydawało się, że Zieliński odnalazł się w kadrze to ma zagrać dzisiaj jako defensywny pomocnik xD Na Szkocję z McGinnem i Mctominayem w środku powodzenia Oto skład reprezentacji Polski na mecz ze Szkocją: Bułka - Kiwior, Dawidowicz, Bednarek - Zieliński - Zalewski, Urbański, Szymański, Frankowski - Lewandowski, Piątek Cytuj
Kaczi 829 Opublikowano 5 września Opublikowano 5 września (edytowane) Jedyne co pewne że Michał po meczu to sobie whisky pierdolnie Mateusz Kowalczyk zerwał więzadła krzyżowe….. Edytowane 5 września przez Kaczi Cytuj
Hubert249 4 285 Opublikowano 5 września Opublikowano 5 września Kaziu a może byś tak do Polsatu przeszedł? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi