Tokar 8 276 Opublikowano 5 września Opublikowano 5 września Var nas uratował, ale Bułka taki trochę czerstwy przy tej interwencji. Cytuj
Szermac 2 795 Opublikowano 5 września Opublikowano 5 września Skład na papierze wyglądał zajebiście xD Cytuj
Bartg 5 502 Opublikowano 5 września Opublikowano 5 września I to jest karny panie Robercik, a nie baciata przed strzalem Cytuj
KrYcHu_89 2 317 Opublikowano 5 września Opublikowano 5 września Lewy w rytmie czacza xD. Ogólnie pięknie zaczął sezon liczbowo, asysty i gole w klubie i kadrze, nieźle jak na emeryta. Cytuj
KrYcHu_89 2 317 Opublikowano 5 września Opublikowano 5 września 1 minutę temu, Sven Froost napisał(a): No to jedziemy po medal Po złoto, dla nas dla wszystkich!! Ale Zalewski ładnie to zrobił, Szkoci chujowi jak zawsze. Cytuj
piotrekoka 21 Opublikowano 5 września Opublikowano 5 września (edytowane) 28 minut temu, Tokar napisał(a): Var nas uratował, ale Bułka taki trochę czerstwy przy tej interwencji. No Buła dał dupy bo powinien to ogarnąć. Edytowane 5 września przez piotrekoka Cytuj
Shankor 1 626 Opublikowano 5 września Opublikowano 5 września Szkoda tylko, że nic nie grają. 40% posiadania piłki, panika w obronie, problem z rozegraniem. 1 Cytuj
Kaczi 828 Opublikowano 5 września Opublikowano 5 września (edytowane) ten Kiwior to też tak za dobrze nie wygląda ale nie gra za bardzo to pewnie dlatego Edytowane 5 września przez Kaczi Cytuj
puszkin 235 Opublikowano 5 września Opublikowano 5 września Lol myślałem że to powtórka jeszcze, a to nam strzelili Cytuj
Shankor 1 626 Opublikowano 5 września Opublikowano 5 września Ja pierdole, 3 podań nie byli w stanie wymienić Cytuj
Bartg 5 502 Opublikowano 5 września Opublikowano 5 września Właśnie się skumalem, ze Piątek gra od początku. Cytuj
Sven Froost 490 Opublikowano 5 września Opublikowano 5 września Mialem przeczucie ze w drugiej polowie sie wszystko spierdoli Cytuj
Shankor 1 626 Opublikowano 5 września Opublikowano 5 września Nie mogę zrozumieć tych idiotów. Teraz Zalewski kopie piłkę po gwizdku i zgarnia żółtą kartkę za free. No nie mogę. Cytuj
Sven Froost 490 Opublikowano 5 września Opublikowano 5 września No badzmy szczerzy, jedna dobra polowa to i tak dobrze jak na naszych Cytuj
LeifErikson 1 111 Opublikowano 5 września Opublikowano 5 września Te obecne czerwone koszulki repry najbrzydsze od lat... Cytuj
Bartg 5 502 Opublikowano 5 września Opublikowano 5 września Piotrowski bułgarski as, wszedl, stracil, gol dla Szkocji Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi