Sven Froost 488 Opublikowano 8 września Opublikowano 8 września 6 minutes ago, Kaczi said: a widzisz Chorwaci oddali 8 a nasza potężna obrona z dzielnym Dawidowiczem i doświadczonym Betoniarkiem dała radę Bo mamy pieciu obroncow Cytuj
Kaczi 825 Opublikowano 8 września Opublikowano 8 września ale to była ironia a poza tym Modrić już pozamiatał Cytuj
Bartg 5 476 Opublikowano 8 września Opublikowano 8 września Podolinski chwali Walukiewicza za faul, bo ten dal sie ojebac, a Modric po faulu strzela w okienko. Wspaniałe zachowanie Walukiewicza. 1 Cytuj
LeifErikson 1 108 Opublikowano 8 września Opublikowano 8 września W PESie też mi tak czasem siadało Cytuj
Mejm 15 315 Opublikowano 8 września Opublikowano 8 września Teraz, Bartg napisał(a): Podolinski chwali Walukiewicza za faul, bo ten dal sie ojebac, a Modric po faulu strzela w okienko. Wspaniałe zachowanie Walukiewicza. Odklejenie komentatorow lvl 9000. Cytuj
Zwyrodnialec 1 716 Opublikowano 8 września Opublikowano 8 września W tym okienku to by się nawet Magik nie zmieścił Cytuj
Kaczi 825 Opublikowano 8 września Opublikowano 8 września (edytowane) dlatego ja słucham po angielsku, przynajmniej mam w miarę obiektywny komentarz gdyby Chorwaci wykorzystali swoje okazje to już niezłe bukkake party by było.... Edytowane 8 września przez Kaczi Cytuj
Szermac 2 744 Opublikowano 8 września Opublikowano 8 września Już się nie mogę doczekać Kowala w Kanale Zero Cytuj
Tokar 8 268 Opublikowano 8 września Opublikowano 8 września Walukiewicz MOTM. Teraz jak pięknie sam się okiwał. Cytuj
Kaczi 825 Opublikowano 8 września Opublikowano 8 września Alternatywy, bo jakimś ciężkim ekspertem nie jestem ale kogo mamy postawić obok tego Bednarka lub nawet zupełnie dwóch nowych? Cytuj
Bartg 5 476 Opublikowano 8 września Opublikowano 8 września Nie ma, dlatego graja Ci co graja. Przy takiej srace w obronie powinniśmy grać na wyniki jak ze Szkocja, a nie liczyć na 0:0. Cytuj
Szermac 2 744 Opublikowano 8 września Opublikowano 8 września Slisz zajebiście spierdala przed Chorwatem, który ma piłkę xDDD Cytuj
Kaczi 825 Opublikowano 8 września Opublikowano 8 września (edytowane) Skrzypczak, Czerwiński, kto tam jeszcze Wieteska kiedyś był ? Czyli taktyka na hurra do przodu ? Edytowane 8 września przez Kaczi Cytuj
UberAdi 2 285 Opublikowano 8 września Opublikowano 8 września Haha Dawidowicz może do freak fightów pójdzie bo widać, że coś tam zapasów liznął Cytuj
Bartg 5 476 Opublikowano 8 września Opublikowano 8 września Alez prawie Robercik bramke dnia strzelił Cytuj
Kaczi 825 Opublikowano 8 września Opublikowano 8 września Zawelski to jest jednak MDR I PAN PIŁKARZ jak nasze polskie warunki Cytuj
Mejm 15 315 Opublikowano 8 września Opublikowano 8 września 8 minut temu, Bartg napisał(a): Alez prawie Robercik bramke dnia strzelił Modricowej by nie przebil. Cytuj
BRY@N 1 474 Opublikowano 8 września Opublikowano 8 września Ogląda człowiek tyle lat reprezentacje i już myśli, że nic go nie zdziwi a tu akcja, że ktoś holuje piłkę we własne pole karne na 11 metr gdzie jest dwóch Chorwatów To jakiś cud, że nie byłoby tego bramki Cytuj
Mejm 15 315 Opublikowano 8 września Opublikowano 8 września Ta, piekny byl ten rajd Zalewskiego xD "Stara" chorwacja rozsmarowala nas jak go.wno na papierze toaletowym. Obrona nie istnieje a rozegranie w pierwszej polowie to laga na Robercika bramkarza Chorwatow. Lewandowski w obronie albo pomocy. Zero ruchu przy wznowieniach, na stojaka jak ku.rwa w klozecie. Technicznie trampkarze, 39 letni Modric drybling jak w pes na pro a u nas splatane nogi i gleba. Cytuj
PiotrekP 1 795 Opublikowano 8 września Opublikowano 8 września Wszystko wraca do normy, można iść spokojnie spać. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi